Luis, potrafili wygrać u żydów to i będą potrafili tam.
Tak jak pisze Finanz to nie jest drużyna która pęka przy pierwszej większej presji.
owszem, taka publika i doping robi wrazenie ale to nie ten poziom druzyn zeby ktokolwiek mial temu ulec Dokladnie, skoro u Icka dali rade to chyba nic im nie straszne
Tak jak pisze Finanz to nie jest drużyna która pęka przy pierwszej większej presji.
owszem, taka publika i doping robi wrazenie ale to nie ten poziom druzyn zeby ktokolwiek mial temu ulec Dokladnie, skoro u Icka dali rade to chyba nic im nie straszne
ten mecz to tak jak rzut monetą 50% - 50%. Wg. mnie to mecz do oglądania, a nie do obstawiania
Barca - podobnnie jak rok temu - w moim odczuciu ma wygrac przynajmniej jeden mecz. Zostal jeden - wygraja dzisiaj. Nie jestem jakims fanem Barcelony, ale doceniam ich klase.
Dzisiaj najbardziej spodobał mi sie typ na ilość pkt zawodnika Lior Eliyahu over 9.5 pkt Linia obniżona o 2 pkt bo w poprzednim meczu rzucił tylko 8 pkt Chłopak jest zawsze zmotywowany przeciwko Tau bo tym jak przedwcześnie rozwiązano z nim kontrakt Rzuca dużo ma też rzut 3 pkt Myśle ze dzisiaj spokojnie przekroczy linie punktową
gdzie taka linia?
Odpowiadam teraz bo mnie nie było 9.5 wisi w Totomixie