|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wyniki dziś naprawdę ciekawe  , sam wróciłem lekko wkurw... z wybrzeża, bo lanie jakie dostaliśmy od braci Jabłońskich i kolegów to wstyd, wygrać na swoim torze jeden wyścig i to 5:0 bo upadek i taśmę goscie zanotowali :D, tego jeszcze nie widziałem  Gafurov- dramat do kwadratu, Stachyra i młodzież to samo.. lepiej nie wspominać To fakt, sam się spodziewałem takiego wyniku... ale w drugą stronę. O tych co napisałeś to już nie ma co dodawać, ale Max i Zorro ? Po nich to się chyba każdy więcej spodziewał. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Torun +20,5 za 2.2 wchodze w to  izii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holder mnie zadziwia  zagralem ten over 7,5 w mielnium ale mialem troche obawy a tu w cuglach pokryl linie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Holder mnie zadziwia  zagralem ten over 7,5 w mielnium ale mialem troche obawy a tu w cuglach pokryl linie  Chyba już tyle nie chleje... Ward poszedł do Gdańska to nie ma kompana do imprez. Saletra dziś padaka.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
ogólnie oprócz tych pewniaków, to chyba ciężko narzekać, bo większość linii powchodziła zgodnie z przewidywaniami.
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
O to to. Drużyny null / zawodnicy nie zawiedli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powiem jedno swietny speedway w czestochowie  zabraklo niewiele kapitalne wyjscie spod tasmy w 15 CKM-u i upadek z powodu odsypanego toru przy bandzie sprawil ze wlokniarz nie dowiozl 5-1 bylo blisko ale naprawde kawalek kapitalnego speedwaya przy olsztynskiej Ktos atakowal Szumine? Czy zwykly blad techniczny? Na ktorym okrazeniu to sie stalo i jak daleko w tyle byli leszczynianie? ogolnie to troche blad za szeroko poszedl zeby nbrac predkosci nermark byl juz psoro z przodu a szumina wyszedl by na 2 miejscu ztego luku ale leszczynianie daleko nie byli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A buki podobno wycofują mecze jak pierwszy lepszy ziutek napisze coś na QC na mocz.pl laugh
Teraz już go nie ma. Ale miał takie peffy, że buki blokowały mecze laugh Vader nie ciśnij już  Mnie trochę dziwło osobiście takie ostre granie dzisiaj tych wszystkich minusowych handi w elidze, ale cóż każdy robi co uważa... brawa według mnie należą się bet365 nie mieli zawyżonych handi itp najbliżej prawdy wyszło w sumie reszta wyżyłowała wszytko w górę zapominając o tym że to początek sezonu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedyna wtopa u mnie dziś to na "Twoich"  Nie sądziłem, że jednak tak pocisną stąd pograłem przeciwko. Ale na cały sezon dobrze im życzę  Co do bet365 - mimo, że kolega analityk czytał mocz pe el to nie spanikował i zrobił swoje - dziś jest zarobiony 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Co do bet365 - mimo, że kolega analityk czytał mocz pe el to nie spanikował i zrobił swoje - dziś jest zarobiony sonar Pozostaje pogratulować, mi nie starczyło odwagi na granie tych plusowych... Szkoda trochę, ale i tak bywa, dzisiaj żniwa dla buków na żużlu tym szczególnie eligowym 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Gniezno zrobiło ponad normę, nawet ja chciałem grac minus handi, też się wstrzymałem, dobrze wyszło akurat. Pojechali świetny mecz aż miło się oglądało brakowało tam trochę jeszcze Adika byłoby typowo z wychowankami, ale cóż wybrał inną drogę kariery... tzw uwstecznienie, które raczej nie pozwoli mu na rozwinięcie kariery. Młody ładnego dzwona zaliczył dzisiaj w Gdańsku, Stachyra go ładnie po cwaniakował 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ ! WTF? zmien dilera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedac na dzisiejszym meczu zaskoczyla mnie bardzoooo bezbarwna jazda Golloba.., Nicki który zna swietnie ten tor tez jakos nie bardzo. Ktoś tam pisał kto ogladał w tv ze tor był zły.....pojebalo ?? Chyba inny mecz oglądałes. Ogólnie sam byłem pogodzony z porażka a tu niespodzianka i to jaka ! Postawa Harrisa naprawdę buduje, Rudy klasa. Jak wrócil Lee bedzie ciekawie, bo ferjan to masakra i nic z tego nie bedzie niestety. Ta druzyna ma potencjał i jak sie okazało dzis nazwiska nie jezdza. Andresen  co koleś nic nie jechał....mogł w ogóle z parku nie wyjezdzac. W lesznie pewnie wysoko przegramy, ale dzis naprawdę cała druzyna pojechała równo. Co do gorzowa....skad wy macie takich juniorów  buahahah lepiej jezdza ci co 5min temu zdali licencje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ ! JEBANY FALUBAZ ! WTF? zmien dilera wierz mi, że chciałbyś to co on ma.  podkręciłem sobie.  Toruń 16.5 bez problemów pokrył.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pizza-man i GRATY DLA WAS. Gorzów na kolana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pizza-man i GRATY DLA WAS. Gorzów na kolana. Apator Wibrator 
|
|