|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedac na dzisiejszym meczu zaskoczyla mnie bardzoooo bezbarwna jazda Golloba.., Nicki który zna swietnie ten tor tez jakos nie bardzo. Ktoś tam pisał kto ogladał w tv ze tor był zły.....pojebalo ?? Chyba inny mecz oglądałes. Ogólnie sam byłem pogodzony z porażka a tu niespodzianka i to jaka ! Postawa Harrisa naprawdę buduje, Rudy klasa. Jak wrócil Lee bedzie ciekawie, bo ferjan to masakra i nic z tego nie bedzie niestety. Ta druzyna ma potencjał i jak sie okazało dzis nazwiska nie jezdza. Andresen  co koleś nic nie jechał....mogł w ogóle z parku nie wyjezdzac. W lesznie pewnie wysoko przegramy, ale dzis naprawdę cała druzyna pojechała równo. Co do gorzowa....skad wy macie takich juniorów  buahahah lepiej jezdza ci co 5min temu zdali licencje. ja pisalem o beznadziejnym torze - ale nie mialem na mysli jego przygotowania tylko jego dlugosc, geometrie - dlugie lotnisko, bardzo malo walki, jak wystartowali tak zazwyczaj juz jechali. smiej sie smiej z naszych juniorow, jeszcze 1 mecz i ci kopara opadnie jak Zmarzliki beda przywozic 5-1. tez raczej nie macie sie czym pochwalic bo chyba nie masz na mysli Kreta ktory ledwo dojechal do mety jadac tylko ze swoim kolega z pary. tasma, 2 minuty, upadek Cyrana - po prostu pech. smieszny ten wasz nowy park maszyn, kafelki, halogeny - pasuje to wszystko jak piesc do nosa  no offence postawa Andersena tragedia, ale w sumie sie tego spodziewalem, i jeszcze te debilne usmieszki, widac trzeba czegos wiecej zeby zepsuc mu humor, jak Komar mu pojedzie po kieszeni to juz w ogole bedzie wesolo. zaskoczyl mnie Iversen, spodziewalem sie bardziej czegos w stylu 5-6 punktow a tu prosze  nie ma co sie podniecac to dopiero pierwsza kolejka, ale za tydzien trzeba wyciagnac wnioski, bo jak widac Czestochowa wcale chlopcem do bicia byc nie zamierza. 1 mecz sezonu na naszym pieknym stadionie, przy swiatlach, nie moge sie doczekac  bedzie miazga. no i z mojej strony gratulacje za wygrana, liga w tym sezonie szykuje sie mega ciekawa. szkoda, ze w zakladach 0/3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
dzis buki sie ciesza ale za tydzien nadejdzie czas zemsty wiesniaki  wygraliscie jedna bitwe wojna trwa do padziernika
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis buki sie ciesza ale za tydzien nadejdzie czas zemsty wiesniaki  wygraliscie jedna bitwe wojna trwa do padziernika Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!  
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Bo wygrywanie jest nawykiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir jutro licze na cos z BEL bo widze skutecznoscia miazdzysz 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Damy rade na pelnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kupon + meczyk w tv + piwko to co mamy nie dac? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
grabi sobie wieśniak i należy mu się solidna gleba żeby trochę oprzytomniała gwiazdorzyna jedna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja uwazam, ze kolejka nie byla az tak tragiczna, wrecz przeciwnie, stwierdze nawet izi, niestety nie pogralem nic, z tego co tylko rano zdazylem zobaczyc, to byly "perelki" overy G.Laguty, Holdera, Bombera, Bomber z Zagarem, hcp Polonii i Sparty @Pizza-man formy Bombera mozna bylo sie spodziwac ale ze Okon wygra z Nickim, on razem z Kuciapa (wygral z Gollobem) wygrali mecz dla Rzeszowa ... Andersen i Unia T. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja uwazam, ze kolejka nie byla az tak tragiczna, wrecz przeciwnie, stwierdze nawet izi, niestety nie pogralem nic, z tego co tylko rano zdazylem zobaczyc, to byly "perelki" overy G.Laguty, Holdera, Bombera, Bomber z Zagarem, hcp Polonii i Sparty @Pizza-man formy Bombera mozna bylo sie spodziwac ale ze Okon wygra z Nickim, on razem z Kuciapa (wygral z Gollobem) wygrali mecz dla Rzeszowa ... Andersen i Unia T.  ja też uwazam kolejkę za udaną.Przed weekendem założyłem, że na początku różnica miedzy zespołami nie będzie tak duża, jak to wygląda na papierze, a dodatkowo w 3 przypadkach drużyny "słabsze" były gospodarzami, co pozwalało liczyć na zacięte mecze.I kiedy w niedziele zobaczyłem te astronomiczne kursy na Rzeszów i Czewe, pomyślałem sobie, ze buki wystawiły się na strzał, z czego trzeba skorzystać.W sumie pluję sobie w brode, że nie pograłem na czysty win, bo nawet przy wtopie Czewy, Rzeszów po pięknym kursie dałby nieźle zarobić, a tak pobrałem tylko Włókniarz z handicapem 12,5, co od początku wydawało mi się prawie-lokatą 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czytałem wiadomości ale nie słyszałem o zamieszkach pod sts-ami
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Co sądzicie o uderzenie w Doyle'a(-1) z Proctorem BET365. Doyle w formie, dodatkowo 1 bieg więcej niż Proctor. Doyle w parze co chwile z kims innym bo R/R zaś proctor z teoretycznie lepszym Tajskim.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mi podobasie kurs na holdera pow 10-2.75+ dokładna suma 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
cisza dzisiaj okrutna chyba wszyscy tak zarobieni w drodze na lazurowe wybrzeże ,pierdzielą forum 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
TYP DNIA - Nagrody dla najlepszych!Zapraszamy do udziału. Fajne nagrody do podjęcia, wszystkie informacje w linku wyżej 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Watty dzis bankowo 6 biegow ?
|
|