Jak nazywa się piosenka z Gliniarza z Beverly Hills. Scena w której AXEL jedzie swoim złomem do Hotelu. Później w tym hotelu wykłóca się, że miał zarezerwowane miejsce. Po czym dostaje pokój dwuosobowy w cenie jednoosobowego. Jeszcze po tej scenie w hotelu jest ta piosenka.
raczej to był massive atack pamiętam teledysk, o parze z plasteliny w domu co to był za tytuł ? myślałem że Butterfly Caught ale to nie ten teledysk...
szukam piosenki, typowa imprezowa... z vocalem goscia i jakiejs babki. Przewija sie ciagle cos po angielsku o imieniu ('whats youyr name/whats her name ? ). Leci czesto na rmfie. Wiem wiem, odsluchane.eu ale zapominam spisac godziny;p
Ludziska poszukuję namiarów na nagranie z koncertu Stinga z września 2001 roku z Włoch, bodajże z Toskanii. Koncert był grany bodajże w dzień zamachu na WTC... Tutaj fragment występu, interesuje mnie całość
szukam jednej piosenki, ktora w calosci jest wykonana po francusku, spiewa ja dziewczyna z bardzo ladnym glosem
jeden z hitow teraz, leci czesto w radio bo wlasnie slysze ja codziennie w pracy, niestety na odluchane.eu nie moge sprawdzic bo nie wiem co to za stacja
z Twojego opisu wygląda mi to na piosenkę "Ciule w Taxi". Polski tytuł - francuska piosenka z teledyskiem zaopatrzonym w wysoce skomplikowany układ taneczny wokalistki:
nie no, chodzi o cos zdecydowanie nowszego, bo tu widac, ze nawet teledysk jest jakis stary i laska z poszukiwanej piosenki ma duzo fajniejszy glos, w ogole piosenka duzo lepsza ale tytul tego co dales miazdzy i dzieki za pomoc
zapomniałem tytuł znany kawałek z zeszłego roku, w teledysku koleś jedzie autem przywiązany do fotela tyłem do kierownicy z maską na twarzy w kierunku jezdni co to był za tytuł ?