Nie oszukujmy się, Lech na razie gra gorzej i dobrze, że chociaż nie stracili. Polska liga to jednak dno. Podbeskidzie chociaż pokazuje walkę a Ci gwiazdorzy myślą, że sam mecz się wygra. Idę zajarać, bo mnie skręca aż od tego.
to nie jest tak po prostu obecnie nie ma takiej różnicy klas jak kiedys, coś mi się zdaje że jeśli Lech nie straci bramki to awansuje
Spokojnie, spokojnie ... Lech jednak jedną akcją może przesądzić spotkanie ponieważ ma bardziej klasowych graczy. Troche to dziwi w półfinale, jedną nogą w LEuropy mogą być, a dają się wciągać w grę z Podbeskidziem i na razie mamy wymianę ciosów w stylu sobotnej walki bokserskiej Włodarczyka Mam nadzieje, ze Bakero (według mnie lekko zagubiony w tej naszej "Paralidze") zmotywuje naszych analfabetycznych grajków do bardziej ofensywnej gry Jeżeli nie, to będzie albo 1:1 lub 0:0, dające obraz nędzy i rozpaczy naszej kopanej.
1 połowa w wykonaniu Lecha = DNO oni są najlepsi w POLSCE
Nik tak nie mówi, ale pokaż kto jest zdecydowanie lepszy?
na OBECNĄ CHWILĘ Wisła jest najmocniejsza w Polsce bez dwóch zdań
Wcale się nie zdziwię jak Lecha nie zdobędzie miejsca premiującego awansem do pucharów europejskich, grają naprawdę cienko + beznadziejny trener
Nie powiedziałbym, oglądałem ich 3 ostatnie mecze i naprawdę wygrywają bardzo fartownie. Nie wybijają się tak by można było ich nazywać teraz zdecydowanie najlepszą drużyną.
Nie powiedziałbym, oglądałem ich 3 ostatnie mecze i naprawdę wygrywają bardzo fartownie. Nie wybijają się tak by można było ich nazywać teraz zdecydowanie najlepszą drużyną.
Konkurencja tak licha, że nie ma o czym dyskutować.
Ja myślę, że po prostu wyszli z założeniem że Podbeskidzie się poloży przed nimi, magia stadionu, doping i ble ble ble....a Tu chłopaki z Bielska walczą dzielnie i chwała im za to !