|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzięki, gamebookers rozliczył normalnie, mam nadzieję że w bf nie będą za długo zastanawiać się..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Promocja w Betdaq przedłużona do 30 czerwca. 2.5% prowizji dla wszystkich.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Promocja w Betdaq przedłużona do 30 czerwca. 2.5% prowizji dla wszystkich. Kapicowa data 1 lipca pasuje jak ulał do promocji 
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
aggasi gadasz jak Trol 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ktoś wpłaca i wypłaca do betfair przez PayPal?
Jak z przewalutowaniem bardzo kroją? Przewalutowanie bardziej zależy od PayPal, niż od Betfair. Tak samo jak wpłacasz x Euro polską kartą złotówkową. Bank rozlicza po swoim kursie, nie Betfair przecież.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od kiedy umożliwili wpłatę przez paypala? Dawniej tego nie było, no i nie widzę tej metody złożenia depo na BF - WTF?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Od kiedy umożliwili wpłatę przez paypala? Dawniej tego nie było, no i nie widzę tej metody złożenia depo na BF - WTF? Dla Polaków nie ma takiej możliwości...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zrobiłem screena ze stroną BF i programem BF Rapid, możecie mi wyjaśnić dlaczego w tej samej chwili na stronie BF wyświetlane są inne kursy i inna ilość pieniędzy niż w programie BF Rapid. [Linked Image] [ fotosik.pl] Wałkowałem to już w tym temacie i trochę nudne te pytania. Mówiąc w skrócie: to jest tak zwane cross-matching. Czyli np. dajesz back za 100 Euro na faworyta po kursie 1,5 i pojawia się to na stronie underdoga po kursie 3,0 z woluminem 50 Euro. Niewidoczne przez wszelkie programy tradingow'e, ale widoczne przez stronę. Stąd róznice.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
heheh jak czytam tego Pawciasa to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Człowieku od pługa odjęty, jak grasz za 10% wartości konta to po co Ci pozostałe 90%??  Co za debilizm. Nie wiem. Jestem debilem i wilkołakiem. Może po to, żeby mieć czym grać w przypadku straty tej jednej dziesiątej? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kontynuacja tematuNiby kontynuacja ale lepiej nie kontynuować  Proszę skupić się na Betfair, odstawić przepychanki i wojenki słowne z guru Pawciasem. Dziękuje z góry. Z guru dziękuję za nobilitację 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po prostu BF powinien udostępnić platformę rezerwową, która byłaby przeznaczona tylko do giełdy, w najprostszej formie, coś w stylu Lite, ale takie rozwiązanie jest dość kłopotliwe w wykonaniu, chyba, że dane o rynkach byłyby składowane na serwerach tylko do giełdy, może sami do tego dojdą, a może nie.
A może Betdaq ich wygryzie? zmarcin ma rację. Przydałaby się prawdziwa awaryjna platforma do kontrowania. Niestety BF zarabia na prowizjach, czyli na zakładach, które są przyjęte i od których można zgarnąć prowizję. Z ich punktu widzenia możliwość kontrowania przez klientów, kosztem utrzymywania backup'u dla trader'ów w sytuacjach awaryjnych jest nieopłacalna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ale dziwi mnie, że trzeba to przypominać ludziom, których jedynym celem jest zrobienie greena (wnoszę, że nie lubią zbytnio ryzyka). Nie rozrozniasz traderow od hazardzistow,ale to juz szczegol  Powiadasz ,ze jest ich 15 % to powiedz dlaczego te tysiace po pierwszym gwizdku juz znikaja?  Kto jak kto na tym forum, ale zorRoro raczej rozróżnia. Już nie pamiętam komu sugerowałem (w czasie rzeczywistym), że za miesiąc nie będzie pamiętał o awariach z przełomu luty/marzec. W każdym razie Tobie też mogę zadać to fundamentalne pytanie: Gdzie się podziały, tamte awarie; gdzie te unmatched'y, gdzie tamten red? 
|
|
|
|
|
|
|
Brak rynków na over\under w BBL jest po prostu skandaliczny Za to mamy 25 lige niemiecką 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Chcac wyplacic pieniadz z Betfair pojawia sie taki komunikat - "Użytkownik nie ma odpowiednich uprawnień do przeprowadzenia tej operacji". Wczesniej nie mialem takich problemow z wyplatami, napisalem do supportu, ale nie odpowiadaja. Czy mial ktos podobny problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Być może przelałeś pieniądze na konto australiskie i nie masz zweryfikowanego konta i nie możesz wypłacić.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest jakiś kod na dodatkową kasę przy pierwszej wpłacie, czy tylko standardowy, czyli zakład za 20 i w razie przegranej zwrot 30 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zestawy
chodzi mi o takie zaklady jak sa w NBA, grac przeciwko np
dallas/orlando/sanatonio
gram przeciwko, ktorys przegra zaklad wchodzi
oprocz NBA sa jeszcze jakies takie zaklady, moze pilka/tenis ?
oze w innym buku jest cos podobnego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzialem wczoraj, ze sa tez takie zaklady na Baseball
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BF znowu swiruje? Ktos tez ma teraz problemy z poprawnym dzialaniem witryny?
|
|
|
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
|