|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SJames pozwala obecnie na rejestracje i grę Polaków?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
A były z nimi jakieś problemy przy otwieraniu kont czy po prostu szybko zamykali w razie wygranej?
Ja mam tam cały czas konto, od wielu lat nawet, tak więc mi żadnych problemów z graniem tam nie robią.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy ktoś mógłby sprawdzić czy odświeżają mu się automatycznie kursy w grze na żywo? bo u mnie tylko jak sam sobie odświeżę bardzo proszę o info
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponawiam pytanie . Czy ktoś z polskim adresem zamieszkania w ciągu ostatniego roku otwierał konto w stanJames i konto nie zostało od razu zamknięte?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, zalozylem konto jakos z 3 miesiace temu, z polskim adresem i nie bylo zadnych problemow. No, oprocz limitow na wszystko po 4-5 zakladach ze stawkami ok 200eur (gralem premiership, siatke, wyscigi konne, zadnych omylkowych kursow, zadnych bonusow, freebetow itd). Obecny limit 5-10eur, mimo konta na ok -100eur  Takze, nie ma co sobie nimi nawet zawracac glowy.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak, zalozylem konto jakos z 3 miesiace temu, z polskim adresem i nie bylo zadnych problemow. No, oprocz limitow na wszystko po 4-5 zakladach ze stawkami ok 200eur (gralem premiership, siatke, wyscigi konne, zadnych omylkowych kursow, zadnych bonusow, freebetow itd). Obecny limit 5-10eur, mimo konta na ok -100eur  Takze, nie ma co sobie nimi nawet zawracac glowy. I tak nieźle: jak zagrałem jeden zakład za 100 euro i po kilku minutach już był jakiś groszowy limit. Podobno nie lubią Polaków, swego czasu w ogóle nie pozwalali im się rejestrować. Teraz niby można ale strata czasu, chyba że ktoś gra <10e.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i dzisiaj juz konto zamkniete. Kolejne po VictorChandler i Ladbrokes. Co jest z tymi Anglikami?! Ciekawe czy stawiajac u nich w punkcie naziemnych to samo jest?
"Dear xxxxxxxxxxx Your StanJames.com username is: xxxxxxxxx
All Stan James accounts are reviewed on a regular basis by our Trading team, and due to betting patterns on this account the decision has been made to close it.
I would make you aware that this decision has been made at the highest level and will not be reversed. Any open bets will be honoured, and any outstanding balance will be returned to you via your normal withdrawal method.
Kind regards
The Stan James Team."
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
agr1 na ile ich ograles i w jakim czasie?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No i dzisiaj juz konto zamkniete. Kolejne po VictorChandler i Ladbrokes. Co jest z tymi Anglikami?! Ciekawe czy stawiajac u nich w punkcie naziemnych to samo jest?
"Dear xxxxxxxxxxx Your StanJames.com username is: xxxxxxxxx
All Stan James accounts are reviewed on a regular basis by our Trading team, and due to betting patterns on this account the decision has been made to close it.
I would make you aware that this decision has been made at the highest level and will not be reversed. Any open bets will be honoured, and any outstanding balance will be returned to you via your normal withdrawal method.
Kind regards
The Stan James Team." tez dostalem dzis od nich maila ,ze mi konto zamkneli mimo ,ze limit mialem juz od dluzszego czasu wiec nic tam nie gralem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
agr1 na ile ich ograles i w jakim czasie? Bylem u nich stratny ponad 300eur... Gralem nie dlugo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie lubią Polaków 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
nie lubią Polaków  zdecydowanie nie lubią, pamiętam mi nie pozwoli złożyc nawet pierwszego depozytu! jaja...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
potwierdzam, kilka dni temu dostałem maila że bardzo im przykro ale senior trader zdecydował o zamknięciu mego konta (już zlimitowanego i nieużywanego od jakiegoś czasu)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na jakąś zmasowaną akcję zamknięcie się na rynek polski. WillHill zaczyna walczyć o polskich klientów, a StanJames daje im "kopa" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lad, Paddy, Paf i Victor Chandler tez daja nam kopy. Ogolnie wyspiarze cos nie przepadaja za nami..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dno i wodorosty,limity jak z Bangladeszu,wygrywasz -przegrywasz ,bez znaczenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lad, Paddy, Paf i Victor Chandler tez daja nam kopy. Ogolnie wyspiarze cos nie przepadaja za nami.. Paf z wysp ale takich trochę innych niż pozostałe 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
No i dzisiaj juz konto zamkniete. Kolejne po VictorChandler te dwa buki musza byc powiazane, albo wymianiaja sie danymi, bo mi zamkneli konta w odstepie 2 dni
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
No i dzisiaj juz konto zamkniete. Kolejne po VictorChandler te dwa buki musza byc powiazane, albo wymianiaja sie danymi, bo mi zamkneli konta w odstepie 2 dni dlaczego Ci/Wam zamkneli?
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego Ci/Wam zamkneli? due to betting patterns on this account the decision has been made to close it dodam ze gralem tam jak nasi qasi czatowicze, wiec nie widze powodu tak naprawde
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|