|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli ktoś chciałby odkupić ode mnie system wraz z strategią selekcji typów,jako gwarancję,że nie sprzedaje tylko obietnic ,do systemu dorzucę spodnie bramkarskie, nie używane. Jako gwarancje dobrych intencji. http://allegro.pl/show_item.php?item=1557627770Nie no dla takich tematów warto od czasu do czasu odwiedzać Private Picks <szok>  Myślę, że gdybyś trochę dłużej pograł tym sposobem to jego wartość rynkowa jeszcze by wzrosła i wtedy można byłoby kaskę zgarnąć niemniej ciekawi mnie: Jaki koszt tego systemu wraz z tą strategią ?? Czy to Twój autorski pomysł?? z tymi spodenkami dobry pomysł ale ewidentnie ograniczasz sobie potencjalnych odbiorców systemu do tych którzy mają coś wspólnego z piłką nożną, a co np z kibicami F1, może warto wprowadzić jakieś alternatywne zabezpieczenia. Powodzenia w - tradingu - bądź co bądź nowej działce bukmacherki, a za ten temat duże  pzdr
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Kamil#15 ile wylicytujesz tyle będzie(taka rekompensata za ślęczenie przy statystykach).Pomysł autorski,chciałbym po prostu ,żeby ktoś pociągnął temat udoskonalił strategię doboru typów może jakoś rozwinął stawkowanie o jakiś system progresji .Dorzucam spodnie jako bonus.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Typy na piątek.
20:00 Wisla - Belchatow 1 i under 20:00 Gornik Z. - Lechia 1 i under 20:00 Ajaccio - Grenoble 1 i under 20:00 Laval - Nimes 1 i under 20:00 Reims - Boulogne 1 i under 20:00 Evian Thonon Gaillard - Istres 1 i under 20:45 Livorno - Crotone 1 i under
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
sobota Novara - Piacenza 1i under
|
|