Do skandalu doszło w trakcie wtorkowego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów. "Twój ojciec myje słonie, twoja matka jest dziwką" śpiewali według "Guardiana" kibole Tottenhamu pod adresem Emmanuela Adebayora. Czarnoskóry napastnik Realu Madryt uważa, że rasizm w Europie jest powszechny, a kibole bezkarni.
Czyżby w Anglii również szerzył się kibolizm?
wczoraj w Gdańsku pieknie dostało się kałamarzom. Niektóre okrzyki maja potencjał na ogólnopolskie hity.
Nie wkurza mnie to
a co skandowali o pismakach ?? możesz podać przykłady
W tej samej Anglii tez padl niedawno pomysl aby przywrocic sektory na ktorych można stać, a nie siedziec na tyłku.
no i co z tego? kto komu broni stac pomimo krzeselka, kwestia dogadania sie kibicow
Originally Posted by lupus
W tej samej Anglii dzięki spotkaniom z Lechem Poznań i Arisem przypomniano sobie co to znaczy doping.
tak, trwalo to 1 dzien, teraz chyba juz tylko Ty to pamietasz
Originally Posted by lupus
W tej samej Anglii niedawno pobili się kibice Chelsea i Cardiff.
to ze sie pobili miedzy soba ma sie nijak do tego ze kibic bije pilkarza, wyobrazasz sobie, ze kibol daje w ryj np Rooney'owi i uchodzi mu to plazem???
Ale powiedz mi jedno, dlaczego kłamiesz?
PS
Do skandalu doszło w trakcie wtorkowego meczu ćwierćfinałowego Ligi Mistrzów. "Twój ojciec myje słonie, twoja matka jest dziwką" śpiewali według "Guardiana" kibole Tottenhamu pod adresem Emmanuela Adebayora. Czarnoskóry napastnik Realu Madryt uważa, że rasizm w Europie jest powszechny, a kibole bezkarni.
ale powiedz mi jedno, w ktorym miejscu niby klamie?
kkkkkkkurwa piatek.... rozdarta kurtka (kupiona tej zimy), przejebana kasa (tudziez zgubiona), kac moralny, matka wkurwiona... przynajmniej telefon sie znalazl ;]
kkkkkkkurwa piatek.... rozdarta kurtka (kupiona tej zimy), przejebana kasa (tudziez zgubiona), kac moralny, matka wkurwiona... przynajmniej telefon sie znalazl ;]
Jak dorośniesz to będziesz miał jeden problem z głowy.
btw. mozna kupic cos takiego co mogloby zalatac kurtke ?:D mam na mysli cos co sie wklada pod rozdarty material, przyprasowuje i skleja kurteczke ?:P kiedys cos takiego gdzies widzialem...
jest cos takiego, latke i klej , praktycnzie w ogle nie widac raz sobie roztargalem kurtke, jakis zul mnie zaczepil i mi mowi, ze tez tak mial i wlansie w taki sposob naprawil ja sobie nowa kupilem, ale jak masz sentyment
Zszokowanym i brak mi slow.po tylu latach spedzonych z nim koniec.Niespodziewalem sie tego.Dzis sie dowiaduje. I teraz problem mam bo Wiew,ze szalala na moj widok
Zszokowanym i brak mi slow.po tylu latach spedzonych z nim koniec.Niespodziewalem sie tego.Dzis sie dowiaduje. I teraz problem mam bo Wiew,ze szalala na moj widok