|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
uwazajcie na Ivo, jest faworytem, ograny na mączce ale lubi fixować, coś mi mówi że dzisiaj szybki zjazd do bazy
a poza tym Chardy 2:0, Viola 2:0 i Guez z Napoli no ivo gra za tydzien chelka u siebie w ostravie gdzie napewno sie przyszykuje, wiec dzis moze odpuscic, popieram kolege zeby nie grac czecha, zreszta to samo gil w neapolu. Za tydzien ma estoril i zagralem na jego porazke w 1 rundzie bo gensse to jednak cos tam grac umie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj w Fortunie,
Almagro i Monfils
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? juz pokazala stosur w marbelli jak gra sie na maczce z vesnina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? Witam ...pasuje pasuje na mąkę...tylko formy nie ma  Dla mnie Martinez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? juz pokazala stosur w marbelli jak gra sie na maczce z vesnina  Stosur nie grała w Marbelli  Tylko w Charleston na zielonej nie mającej nic wspólnego z europejską mączką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? juz pokazala stosur w marbelli jak gra sie na maczce z vesnina  chyba w charleston....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie tez Martinez, stosur to cien zawodniczki z zeszlego roku. Ogladalem ja w Charlstone i kompletnie bez formy. A Martinez kapitalny mecz z Reazi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie tez Martinez, stosur to cien zawodniczki z zeszlego roku. Ogladalem ja w Charlstone i kompletnie bez formy. A Martinez kapitalny mecz z Reazi. CO jest kapitalnego w graniu skrótów do których Rezai nie potrafi się zebrać. Rezai to dopiero cień zawodniczki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? juz pokazala stosur w marbelli jak gra sie na maczce z vesnina  Stosur nie grała w Marbelli  Tylko w Charleston na zielonej nie mającej nic wspólnego z europejską mączką. Bez przesady, ze nic wspolnego. Napewno nie jest ta maczka duzo szybsza niz niemieckie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur bardziej pasuje mi na hardy niz clay.. martinez bardzo dobrze zagrala w fed cup..... Mnie kusi daniela.. Z takim topspinem, slice'em i rotowanym serwisem nie pasuje na mączkę? juz pokazala stosur w marbelli jak gra sie na maczce z vesnina   Pomyliłeś turnieje, rodzaj mączki i mówiłem o jej stylu, a forma w jakiej jest to inna sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecze z francuzkami nie odzwierciedlają formy hiszpanki, stosur gra inna piłkę a że jest w słabej formie pokazują to kursy, ja liczę na ładny over i 3 sety
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Charelston to beton posypany jakimś zielonym gównem, najbardziej z całego Touru nie lubię gier na tym czymś.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie tez Martinez, stosur to cien zawodniczki z zeszlego roku. Ogladalem ja w Charlstone i kompletnie bez formy. A Martinez kapitalny mecz z Reazi. CO jest kapitalnego w graniu skrótów do których Rezai nie potrafi się zebrać. Rezai to dopiero cień zawodniczki. No ale czemu miala ich nie grac non stop skoro tamta nie dochodzila. Ja uwazam, ze regularnoscia i zmianami tempa gry poradzi sobie z bardzo nieregularna ostatnio Australijka. Zobaczymy kto mial racje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym stuttgarcie to graja pod hala?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie tez Martinez, stosur to cien zawodniczki z zeszlego roku. Ogladalem ja w Charlstone i kompletnie bez formy. A Martinez kapitalny mecz z Reazi. CO jest kapitalnego w graniu skrótów do których Rezai nie potrafi się zebrać. Rezai to dopiero cień zawodniczki. No ale czemu miala ich nie grac non stop skoro tamta nie dochodzila. Ja uwazam, ze regularnoscia i zmianami tempa gry poradzi sobie z bardzo nieregularna ostatnio Australijka. Zobaczymy kto mial racje  No nie wiem, Stosur w zeszłym roku doszła do finału samym serwisem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Witam , Ja rozumiem że Safina jest faworytem , ale hc 6,5 to już raczej nie pokryje . Craybas w sumie w dotychczasowych grach z Dinarą ( 5 ) zawsze broniła takiego hc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w tym stuttgarcie to graja pod hala? tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na bat wycofali starace z oferty 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co powiecie Dulgheru ? Chyba lepiej sie spisuje na kleju niz Hantuchova ? W Marbelli doszla do cwiartki, chyba warta grzechu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dulgheru bez serwisu, w Marbelli nie potrafiła utrzymać serwisu, strasznie się męczyła ze swoją grą a nawierzchnia w Marbelli dużo wolniejsza, aniżeli w Niemczech.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|