Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
mial ktos kiedys podobny problem?

wczoraj chcialem wplacic 230 zł na konto moneybookers...

mialem do zaplaty 230,06 przelalem omylkowo 230,05 przez przelewy24... od razu jak zauwazylem przelalem jeszcze grosza tym samym tytulem... i pieniedzy nigdzie nie ma pisalem maila lecz cisza, czekam na jakakolwiek odpowiedz

Bonus: Unibet
Exp Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mialem, napisalem maila i na nast. dzien dopisali kwote.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
na jakiego maila do nich piszecie?
Bo ja na security z tlenu i kompletnie mnie ignoruja!

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
napisalem i na moneynookers i na przelewy24 zapewne pozostaje czekac do poniedzialku smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
jak dlugo idzie wyplata z betsafe na MB

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Boubson
napisalem i na moneynookers i na przelewy24 zapewne pozostaje czekac do poniedzialku smile

jeszcze pieniedzy nie mam, niemniej dziekuje za zainteresowanie forumowiczow i za to ze jeden z Was pozyczyl mi do jutra te pieniadze piwo

jak zawsze - nie zawiode piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ginciu
jak dlugo idzie wyplata z betsafe na MB

bardzo szybko, przynajmniej jak zlecalem wyplate w piatek to w ten sam dzien mialem kase na mb piwo

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
WItam piwo
Sprawa wyglada nastepujaco... Znajomemu zablokowali moneybookers nie wiadomo z jakiego powodu smirk Konto ma zweryfikowane posiada tez karte po wyslaniu skanu skanu dostal odpowiedz

Witam, nie możemy zweryfikować danych tego profilu z niezależnym źródlem informacji. W świetle brytyjskich przepisów przeciwdziałajacym praniu brudnych pieniędzy jesteśmy zobowiązani do zażadania dodatkowego dowodu tożsamości przed przystąpieniem do realizacji Państwa wypłaty.

Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:

Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych)
Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu.

Przepraszamy za zaistniale niedogodności. Mamy nadzieję na zrozumienie, ale są to środki nadrzedne i zgodne z przepisami prawa przeciwdziałającego praniu brudnych pieniędzy. W ten sposób chcemy zapewnić bezpieczeństwo Pana/i konta Moneybookers.

Jak dlugo moze trwac odblokowanie konta? blush

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
A osoba ta spełniła już te dodatkowe wymagania weryfikacyjne? Przesłała skan dodatkowego "dowodu", np. paszportu lub prawa jazdy? Otrzymała list pocztą od nich w celu potwierdzenia adresu?

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Podobno nie wyslal dodatkowych dokumentow ale jak posiada karte to dziwne ze zablokowane ma a napisal mi ze odpisali mu na maila ze wysla mu list z kode, weryfikacyjnym. Do piatku powinno byc konto juz odblokowane ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Z tego co pamiętam z autopsji, to list z kodem troszkę czasu idzie, i nie jest to błyskawiczne (coś ponad 5dni), tak było przynajmniej w moim wypadku.

C
C Offline
Originally Posted by NanekHKS
Podobno nie wyslal dodatkowych dokumentow ale jak posiada karte to dziwne ze zablokowane ma a napisal mi ze odpisali mu na maila ze wysla mu list z kode, weryfikacyjnym. Do piatku powinno byc konto juz odblokowane ?

Zależy kiedy pocztą dojdzie ten list. Jak wpisze ten kod to adres jest natychmiast zweryfikowany w systemie. Jeśli to im wystarczy to powinni tego samego dnia mu odwiesić konto. Jak nie to ten dodatkowy dokument będzie potrzebny.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
dzieki za pomoc piwo ja jeszcze im maila wyslalem na ten adres [email protected] czekamy i zobaczymy co odpisz smirk wszystko przez te jebane pukeustawy heh

C
C Offline
A co to ma wspólnego z ustawą? Po prostu chcą bardziej gościa zweryfikować bo coś im z tym pierwszym dowodem (lub z innymi rzeczami) nie pasuje... i tyle.

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
Ale mnie to moneybokers wkur****. Dostałem od nich karte i od miesiaca czekam na PIN, zero odpowiedzi meilowej na zapytania kiedy w koncu otrzymam ten PIN, czy mozne sie z nimi jakas polaczyc telefonicznie i w miare tanio ?

S
stranger
stranger
S Offline
Witam serdecznie

Mam taki problem z mb . Skończył mi się całkowity limit transakcji zweryfikowane mam wszystko oprucz karty kredytowej ktorej nie posiadam . Mogłby mi ktoś powiedzieć co teraz mam robić . Pisać maila do nich o zwiekszenie limitu ?? Czy karta master card moneybookers powieksza limit calkowity transakcji ?? Bardzo prosze o pomoc .

Wesolych Swit

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam,

napisz im maila, że skończył się limit i chciałbyś zwiększyć. Jak masz wysokie obroty to powinni Ci zaproponować status VIP (wtedy nie masz żadnego limitu). Jak nie to pewnie zapytają o skan dowodu czy jakieś dodatkowe potwierdzenie adresu (np. skan rachunku), ale czasami zdarza się też tak, że zwiększają bez wymagania czegokolwiek.

S
stranger
stranger
S Offline
Wielkie dzieki za pomoc. Orientujesz sie moze jak u nich z supportem bo napisalem do nich maila wczoraj rano i nadal 0 odzweu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
niestety na odpowiedź trzeba długo czekać, 2-3 dni to zazwyczaj norma.

S
stranger
stranger
S Offline
Napisali mi z mb zebym wyplacil mniej niz 45zl i wyslal im scan bankowy potwierdzajacy dokonanie tej operacji .Mam pytanie dlugo trwa taka weryfikacja i o ile zwiekszy sie limit calkowitych transakcji obecnie mam 63000

Strona 13 z 19 1 2 11 12 13 14 15 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Szuman, burbon, betowiec, Sensei, 11kera11), 2,594 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,743
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025