30 freespinów x 3 z Hammera :)Wszystko zależy od gry w przypadku gonzo czy blood sucker w 100spinach o wiele więcej idzie trafić przy bonusie moim zdaniem niż w tej dziadowskiej grze
tak ryzykow prawie 0, jakby każdemu z 50euro coś "siadało" to by kasyna dawno zbankrutowały.
to zrób filmik jak grasz za 50 euro ( minimum 50 spinów) i jeśli kompletnie nic nie wygrasz (ani centa).To zgłoś sie do mnie to Ci wysle te 50 euro na MB. możesz zrobić filmik na wirtualnej kasie. Mi sie tak nigdy nie zdarzyło zeby nic nie siadło. Tobie pewnie chodzi o wygrane powyżej wkładu początkowego a mi chodziło o coś zupełnie innego.
czyli dla Ciebie kręcenie za 50e i wygrana 5e ze stratą 45e jest warta grania i jest bez ryzyka ? bo juz sie pogubiłem
tak ryzykow prawie 0, jakby każdemu z 50euro coś "siadało" to by kasyna dawno zbankrutowały.
to zrób filmik jak grasz za 50 euro ( minimum 50 spinów) i jeśli kompletnie nic nie wygrasz (ani centa).To zgłoś sie do mnie to Ci wysle te 50 euro na MB. możesz zrobić filmik na wirtualnej kasie. Mi sie tak nigdy nie zdarzyło zeby nic nie siadło. Tobie pewnie chodzi o wygrane powyżej wkładu początkowego a mi chodziło o coś zupełnie innego.
Akurat ta gra jest beznadziejna i tyle. Sam miałem wątpliwości, czy wpłacać, bo akurat Jacek to wyjątkowo jest nie mój slot, ale wpłaciłem, przegrałem i czekam na free spiny A i tak uważam, że promocje PAF to rewelacja ...
Ja tego nie neguję, że promocja jest bardzo dobra; ale z tego co niektórzy tutaj piszą, to warto byłoby wpłacić nawet swoje ostatnie pieniądze, żeby tylko skorzystać bo wygrana jest pewna a to nie tak.
ja tam przewalilem 180 zł na ty jacku żeby distac te free spinsy, ale dla mnie jeden z lepszych slotow z netenta. ale i tak book of fra rządzi !!! szczegolnie na zywo na maszynce
30 freespinów x 3 z Hammera :)Wszystko zależy od gry w przypadku gonzo czy blood sucker w 100spinach o wiele więcej idzie trafić przy bonusie moim zdaniem niż w tej dziadowskiej grze
potwierdzam...grałem wielokrotnie w jack hammera, i NIGDY nie miałem układu z chociażby TRZECH postaci z żółtym czerwonym i pomarańczowym tłem. żenada.
Nie o taki filmik mi chodziło. Zapomniałem dodać że mają być wsztstkie linie a nie jedna( nikt przecież nie gra na maszynie na 1 linie wplacając własną kase. Ale dobrze kombinujesz. Pozdrawiam
Ja tego nie neguję, że promocja jest bardzo dobra; ale z tego co niektórzy tutaj piszą, to warto byłoby wpłacić nawet swoje ostatnie pieniądze, żeby tylko skorzystać bo wygrana jest pewna a to nie tak.
Wszystkie warunki spelnilem a spinow brak, support upiera sie ze zly meil podalem a sprawdzalem specjalnie dwa razy przed wyslaniem bo juz byly przerabiane takie sytuacje, jeszcze moze mam print screen robic przy tym . Prosze ich w takim razie o meil jaki niby wpisalem - odpisuja ze nie moga powiedziec, dziwne... Dotad zlego slowa nie mozna bylo na nich napisac a tu takie kwiatki...
Z reguly chyba w takich sytuacjach dopisywali rownowartosc spinow po jakims czasie.Jak nic nie zalatwisz to podeslij mi login na PW .Sprobuje z ich menago to zalatwic