|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie Shalke - MU bedzie gdzies na cyfrze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
United DNB 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja gralem, mam tez ManU dnb i Rapid 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stołki - Wilki bez osłabień ? ktoś coś wie ,bo nie chce mi sie po necie latać
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakiś stream do Bastii jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos stream z N sport posiada? Bo mi strasznie tnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czerwone Diabły sprowadzić Schlake na ziemie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 diably dnb
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale widze afera  No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem  az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal  i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2  Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ  Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli  To tez szybko znalazlo pokrycie  W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ma ktos zwykla satelite niech zobaczy czy na azerskim lidertv nie ma meczu
jakby mi ktos potwierdil to bym poszedl dekoder zalaczyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rumunia Rulezzzz  tam to jest dopiero gangskertka na meczach 
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Ale widze afera  No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem  az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal  i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2  Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ  Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli  To tez szybko znalazlo pokrycie  W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych  dobra Roman daj juz spokoj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale widze afera  No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem  az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal  i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2  Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ  Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli  To tez szybko znalazlo pokrycie  W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych  nie sluchaj takich. dzisiaj to byl niezly typ, ale co sie zrobi jezeli sedzia ewidentnie jest za przeciwnikami? takie mecze niestety sie zdarzaja i to nie nasza wina
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale widze afera  No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem  az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal  i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2  Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ  Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli  To tez szybko znalazlo pokrycie  W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych  Zawsze tak bylo , jest i bedzie, takze spokojnie  Nie ma sie co denerwowac bo inni nawet nie pisza co obstawiaja tylko dopinguja druzyna a pozniej pisza teksty typu "  " itp  Nie masz sie cos denerwowac bo po to wlasnie jest to forum by dzielic sie swoimi spostrzezeniami i wyczytanymi informacjami aby ograc buki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|