Martwi mnie jedno. Dlaczego Barcelona nie może kupić rosłych zawodników potrafiących grać głową.
Bo swoją grę opiera na zupełnie innym typie zawodników. Ma brać drągali bo "tak wypada", bo "wszyscy mają" itp. Bullshit.
Raz wzięła za ciężkie pieniądze Ciotana i cudów nie było bo taki drągal słabo pasował do systemu gry Barcy. A skoro ten system przynosi trofea i kreuje graczy klasy światowej to po kiego grzyba go zmieniać.
Yaya Touré pasował do tej ekipy. Taki jeden jest potrzebny.
ale bedzie nudny final rel-man united, kurde ciezki mecz jak cholera ;] od goalkiprow wszystko zalezec bedzie
panowie wydaje mi sie ze rok temu jak byl mecz intr-barca, to Bojan Krikic strzelil gola ale sedzia nie uznal, mimo ze byl prawidlowy. pytanie czy to byl ten mecz i czy ktos pamieta taka sytuacje, bo cicho o tym bylo a przeciez taki blad w takim meczu. i wydaje mi sie ze zdarzyla sie taka sytuacja. chyba ze to byl sen
Jak bedzie Real - Utd to under 2.5 lekko. :]
Co do gola:
dzieki, wlasnie ja bym uznal tego gola i chyba dlatego lekko mi zapadlo w pamieci ze taka sytuacja byla hehe, ale ciezka sytuacja do oceny heh przynajmniejnwiem czemu tak cicho o tym. czyli cos tam jeszcze pamietam ;p
Reka byla. Sedzia wczesniej gwizdnal przed strzalem, dlatego nawet nikt sie specjalnie nie klocil.
Szczególnie w PK gdzie perfidnie nadepnął Ville jeszcze z Ramosem go podnosili. Czerwień jak nic się należała.
Obejrzyj jeszcze raz mecz i zobacz czy to na pewno byl Ronaldo.
Gdzie napisałem,że to CR7 ?
To o kim my rozmawiamy w koncu? Odpowiadasz na moj komentarz, ze pol Barcy symuluje lepiej do Crisa, wiec domyslalem sie, ze myslales, ze to CR7 go deptal tam.
Fakt, Arbeloa powinien za to kartke dostac, tak samo jak za swoje faule nie powinni dostac kartek Adebayor i Pepe.