|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajac zycie sedzia bedzie chcial naprawic bład i ktos z Barsy tez dostanie czerwona przy pierwszej lepszej okazji Co najwyżej to on jeszcze da Messiemu szanse, zeby sobie karnego strzelil.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech Real się trzyma i broni mi remisu.
Patrząc na to, co się dzieje to obawiam się, że Real skończy w 9-tkę. Bo gra tam jeszcze jeden zryty beret, który lubi dostawać czerwone kartki. Nazywa się Sergio Ramos, ma już żółtą i ma wszystko w dupie bo i tak nie zagra w rewanżu.
Więc nie zdziwię się jak pod sam koniec meczu komuś sprzeda kosę na połamanie nóg. no i to by byl maly handicap przed rewanzem nie uwazasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Pepe czerwień jak w masło weszło  jaki kursik?  2,75
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pruc sie do sendziego bardziej bo za cos te zoltko musi pokazac!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajac zycie sedzia bedzie chcial naprawic bład i ktos z Barsy tez dostanie czerwona przy pierwszej lepszej okazji Co najwyżej to on jeszcze da Messiemu szanse, zeby sobie karnego strzelil. Skoncz Pier** zawsze jak Barca wygrywa to albo sadzia albo przeciwnik sie podklada itp itd...a prawda jest taka ze Real jest poprostu SŁABY!
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Brawo Pepe czerwień jak w masło weszło  jaki kursik?  2,75 gdzie tak niski dawali? bah?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a juz nie pierdolcie bo ostatnie kilka dni piszecie jak to real zajedzie barce a tu kolejny klops i głupio teraz???  Jaki klops? Ja widzę 0:0 na tablicy i sędziego w szeregach Barcy  a to Pan "Szachtar wyeliminuje Barce" wesoło Cię czytać 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
no i to by byl maly handicap przed rewanzem nie uwazasz? To zależy komu by sprzedał tą kosę i jak skutecznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajac zycie sedzia bedzie chcial naprawic bład i ktos z Barsy tez dostanie czerwona przy pierwszej lepszej okazji Co najwyżej to on jeszcze da Messiemu szanse, zeby sobie karnego strzelil. Skoncz Pier** zawsze jak Barca wygrywa to albo sadzia albo przeciwnik sie podklada itp itd...a prawda jest taka ze Real jest poprostu SŁABY! Czy Real slaby to bym nie powiedzial, bo do 65 minuty raz Xavi groznie uderzal, raz Ronaldo. A jak uwazasz, ze Pepe powinien miec czerwona to juz inna sprawa.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Więc nie zdziwię się jak pod sam koniec meczu komuś sprzeda kosę na połamanie nóg. Najlepiej jak wyjebie sztukę sędziemu. Chociaż piłkarze Barcy też musieli swoje dołożyć, nawet Valdes pobiegł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a juz nie pierdolcie bo ostatnie kilka dni piszecie jak to real zajedzie barce a tu kolejny klops i głupio teraz???  Jaki klops? Ja widzę 0:0 na tablicy i sędziego w szeregach Barcy  a to Pan "Szachtar wyeliminuje Barce" wesoło Cię czytać  Zapisałeś to sobie na karteczce? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ma byc jeszcze jedna zólc 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
rzygać się chcę jak oglądam te gwiazdeczki z la liga robią takie show w przeciągu 20 dni i mam nadzieję że man utd pokaże im jak się gra w piłkę bo te mecze tych ciot to poprostu żenua !!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a to Pan "Szachtar wyeliminuje Barce" wesoło Cię czytać  Zapisałeś to sobie na karteczce?  [/quote] a przepraszam bardzo Pana "Szachtar strzeli bramkę w rewanżu" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajac zycie sedzia bedzie chcial naprawic bład i ktos z Barsy tez dostanie czerwona przy pierwszej lepszej okazji Co najwyżej to on jeszcze da Messiemu szanse, zeby sobie karnego strzelil. Skoncz Pier** zawsze jak Barca wygrywa to albo sadzia albo przeciwnik sie podklada itp itd...a prawda jest taka ze Real jest poprostu SŁABY! Czy Real slaby to bym nie powiedzial, bo do 65 minuty raz Xavi groznie uderzal, raz Ronaldo. A jak uwazasz, ze Pepe powinien miec czerwona to juz inna sprawa. Tak Uwazam Bo BYł to celowy Faul wyprostowana noga.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
rzygać się chcę jak oglądam te gwiazdeczki z la liga robią takie show w przeciągu 20 dni i mam nadzieję że man utd pokaże im jak się gra w piłkę bo te mecze tych ciot to poprostu żenua !!!!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do tej kartki, to teoretycznie można było potraktować to na czerwo (wysoce niebezpieczne zagranie, nakładka wyprostowaną nogą), ale dla mnie bardziej żółć by pasowała, tu raczej teatr Alvesa i reszty zadecydował.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
ma byc jeszcze jedna zólc  nie panikuj grzah pewnie bedzie  masz jakies perełki na jutro ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Verbatim, obiektywny kibic wiadomo kogo 
|
|