|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Fani Realu zawsze mogą się pocieszać - zgodnie z teorią Antoniego Piechniczka, że w rzutach rożnych był remis.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pier zaraz mamy ważniejsze mecze  wracam po moim osobistym proteście na Żyletę  ale tylko na ten mecz przeciwko ITI protestujesz? PP musi być nasz! No co wy Lech zgarnia puchar.Tylko mam nadzieję,że puchar nie uchroni Bakero przed powrotem do Hiszpanii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real przegral przez sedziego i przez pecha, to tak w skrocie podpowiedz dla fanow realu. ale z tym przegraniem przez sędziego to nie jest tak do końca, bo to Barca wygrała dzięki sędziemu, zreszta nie pierwszy raz a ze tym razem akurat na Real trafiło to zwykły przypadek
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
antyfutbol znów ma doła i dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jest wiadome, ze Barca jest lepsza, ale dopiero grając w 11 na 10 potrafili zdobyć bramki. Szkoda tylko, ze co roku musi być jakiś incydent z sędzią, ale to już chyba norma w półfinałach  Z Arsenalem mogliby juz sie zegnac rownie dobrze, gdyby Persie za nic nie wylecial z boiska.  Mozna gdzies obejrzec pozniej zapis video z konferencji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinna byc czerwona dla Adebayora i Marcelo a czerwona dla Pepe niekoniecznie ale i tak Barca byla lepsza zdecydowanie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
no podobny do marcelo ta lm sie nudniejsza robi, gdyby nie ten sentyment od dzieciaka sie oglada te rozgrywki to bym to pierdolnal, juz niesmak byl jak Van piersi dostal czerwo za to ze oddal strzał na bramke  znaczy sie 2 zoltko, a spalonego nie bylo i tak, a kibole gwizdaja to zawse mozna pomylic, wiec warto probowac bo czasami jak taki pintoo na budzie stoi to tragedia , zacznie udawac gwizdek kurwa Mourinho zjebal totalnie, ja go na idola swego kreowałem a tu huja :/ nie ma nadludzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
antyfutbol znów ma doła i dobrze  może wynik spowoduje że w rewanżu tak przeciętne trio jak Benzema-Kaka-Higuain znajdzie szacunek w oczach Jose. Moim zdaniem właśnie on był 12 graczem Realu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale za co ta czerwien mialaby byc? albo ja inną akcje widzialem albo Wy (co twierdza ze czerwo z dupy) . Kolo atakuje wyprostowanym kopytem i zeby nie to ze alves był w powietrzu to miałby otwarte zlamanie. wg mnie czerwo jak najbadziej sluszne, prawde mówiac az zamarłem jak zobaczyłem ta akcje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fanatyzm jest niebepieczny 
|
|
|
|
|
|
|
antyfutbol znów ma doła i dobrze  może wynik spowoduje że w rewanżu tak przeciętne trio jak Benzema-Kaka-Higuain znajdzie szacunek w oczach Jose. Moim zdaniem właśnie on był 12 graczem Realu. 12 graczem Barsy oczywiscie hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech oni lepiej zmienią przydomek na Kurewscy 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
może wynik spowoduje że w rewanżu tak przeciętne trio jak Benzema-Kaka-Higuain znajdzie szacunek w oczach Jose. Moim zdaniem właśnie on był 12 graczem Realu. Ee to jednak grali po równo od początku. 12 vs 12 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinna byc czerwona dla Adebayora i Marcelo a czerwona dla Pepe niekoniecznie ale i tak Barca byla lepsza zdecydowanie być lepszym a wygrać to nie to samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego nie gral higuain?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
no podobny do marcelo ta lm sie nudniejsza robi, gdyby nie ten sentyment od dzieciaka sie oglada te rozgrywki to bym to pierdolnal, juz niesmak byl jak Van piersi dostal czerwo za to ze oddal strzał na bramke  znaczy sie 2 zoltko, a spalonego nie bylo i tak, a kibole gwizdaja to zawse mozna pomylic, wiec warto probowac bo czasami jak taki pintoo na budzie stoi to tragedia , zacznie udawac gwizdek kurwa Mourinho zjebal totalnie, ja go na idola swego kreowałem a tu huja :/ nie ma nadludzi  poza tym van persi nie czyscil tego dnia uszow
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
antyfutbol znów ma doła i dobrze  może wynik spowoduje że w rewanżu tak przeciętne trio jak Benzema-Kaka-Higuain znajdzie szacunek w oczach Jose. Moim zdaniem właśnie on był 12 graczem Realu. Pewnie skonczy sie 6-3 dla Barcy i wszyscy beda heeeppiii duo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powinna byc czerwona dla Adebayora i Marcelo a czerwona dla Pepe niekoniecznie ale i tak Barca byla lepsza zdecydowanie być lepszym a wygrać to nie to samo byla lepsza Barca i no wygrala czyli sprawiedliwie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
antyfutbol znów ma doła i dobrze  może wynik spowoduje że w rewanżu tak przeciętne trio jak Benzema-Kaka-Higuain znajdzie szacunek w oczach Jose. Moim zdaniem właśnie on był 12 graczem Realu. a wyobrażasz sobie Barcelone przegrywającą u siebie do 0 , 2 czy 3 ? moim zdaniem pozamiatane
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|