|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Poszukuję listę bukmacherów online którzy mają możliwość wpłat/wypłat przez metodę płatności Przelewy24. Interesuje mnie jak najwięcej buków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P24 zrobilo mi jakas przedplate, bo wplacalem w nocy i kasa nie mogla byc dostarczona do buka. Mam nr transakcji i haslo , sprawdzilem na P24 niby jest ok ale kiedy kasa bedzie u buka, a o co chodzi z tym, ze moge wykorzystac przedplate grajac u buka?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
logujesz sie do buka, potem WPLATA-> P24 -> otwiera se okienko z bankami, a ty zaznaczasz przedplate/dokonaj przedplaty i dajesz potwierdz/enter/ zatwierdz i wpisujesz nr transakcji, potem zatwierdzasz i czekasz kilka minut. Kasa powinna od razu sie potem pojawic
tak sie dzieje kiedy buki maja zamkniete wplaty lub wczesniejszy przelew do nich nie doszedl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki  wszystko ok, kaska jest 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pewien problem,otóż nie mogę prawidłowo korzystać z nakładki Bankbrowser , przy Mozilli komp wariuje i otwiera cały czas nowe okna a przy IE wyskakuje błąd i nie odpala się w ogóle...... Jeśli ktoś mógłby pomóc to byłbym wdzięczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może odinstaluj i ściągnij program jeszcze raz?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
lorus, a jakie dokladnie kroki podejmujesz? Mozesz krok po kroku opisac? Sugeruje zainstalowac nowa Jave i Flash, moze to pomoc,,, Ja kiedys dostalem takie info i podzialalo... Oczywiscie poprzez IE...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Więc sytuacja wygląda tak,mam ściągniętą nakładką bankbrowser już chyba trzecią z kolei,także reinstalacja nie pomaga. W Mozilli gdy przechodzę kolejne kroki poprzez przelew 24,dochodząc do momentu ,chcesz skorzystania z bankbrowser ,system zaczyna wariację i odpala się niezliczona ilość nowych okien. W IE natomiast jak klikam tą opcję , to nakładka nie może zatrybić i trwa cały czas tak jakby wgrywanie danych , także czekam,ale na darmo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeczyść kompa bo może masz wira który powoduje wyskakiwanie okien
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Więc sytuacja wygląda tak,mam ściągniętą nakładką bankbrowser już chyba trzecią z kolei,także reinstalacja nie pomaga. W Mozilli gdy przechodzę kolejne kroki poprzez przelew 24,dochodząc do momentu ,chcesz skorzystania z bankbrowser ,system zaczyna wariację i odpala się niezliczona ilość nowych okien. W IE natomiast jak klikam tą opcję , to nakładka nie może zatrybić i trwa cały czas tak jakby wgrywanie danych , także czekam,ale na darmo Mam to samo od kilku miesięcy,a jestem pewien,że nie mam wirusa.Co ciekawe,kwoty poniżej 200 PLN,mogę przelewac bez problemu tylko z tymi powyżej tej sumy są takie właśnie problemy.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przestrzegam przed korzystaniem z banku BZWBK przy przelewach p24
kur.wa już ponad godzinę zlecony przelew nie może mi zejść z konta...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
lorus, a probowales odinstalowac BB i uruchomic go tylko na czas przelewu?
Wiesz wpisujesz email (jesli wymagany), kwote klikasz "dalej"... potem .. "potwierdz".
Otwiera sie okno z bankami, wybiersz swoj... i klikasz "dalej"..
Wybierasz "wejdź przez BankBrowser"..
Pojwi sie:
BankBrowser to wygodne i bezpieczne narzędzie stworzone przez firmę DialCom24.
Pobierz i uruchom przeglądarkę , a następnie kliknij tutaj..
Klikasz... Pobierz i uruchom przeglądarkę..
jak sie uruchomi, wracasz na strone wczesniejsza i klikasz: "kliknij tutaj"...
Potem przenosi Cie na strone banku, automatycznie wypelniajac wnioosek...
U mnie smiga...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam... nie wiem czy w dobry dzial trafilem ale zrobilem przelew24 na www.stargames.com [ stargames.com] mial trwac kilka minut a tu czekam juz ponad 30h co ja mam zrobic w tym wypadku pisalo tak (transakcja niekompletna do chwili obecnej nie otrzymalismy potwierdzenia poprawnej wplaty. opis błędu nieprawidlowa kwota przeelewu. sprawdzając kilka razy all bylo dobrze wypelnione... wyslalem juz 2 emaile powedrowaly z mojej strony na ten adres [email protected] i odeslali 2 takie same automatyczne mniej wiecej chodzilo o to ze jak najszybciej zajmą sie moja sprawa... co ja mam z robic w tej sytuacji potrzebuje pomocy...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam... nie wiem czy w dobry dzial trafilem ale zrobilem przelew24 na www.stargames.com [ stargames.com] mial trwac kilka minut a tu czekam juz ponad 30h co ja mam zrobic w tym wypadku pisalo tak (transakcja niekompletna do chwili obecnej nie otrzymalismy potwierdzenia poprawnej wplaty. opis błędu nieprawidlowa kwota przeelewu. sprawdzając kilka razy all bylo dobrze wypelnione... wyslalem juz 2 emaile powedrowaly z mojej strony na ten adres [email protected] i odeslali 2 takie same automatyczne mniej wiecej chodzilo o to ze jak najszybciej zajmą sie moja sprawa... co ja mam z robic w tej sytuacji potrzebuje pomocy... stargames odpisuje tak srednio po 2-3 dniach
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
czyli mam cierpliwie czekac??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a moze dostales email dotyczacy uzycia przedplaty?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
nic takiego nie dostalem... na www.stargames.com [ stargames.com] biore moje konto i pisze ze nie byly realizowane zadne transakcje...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ok juz mam  doszlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak długo czekaliście przy wpłatach z p24 do betfair ? Jeśli teraz wpłacę to zdążę do 21 ?
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
|