Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 18 1 2 15 16 17 18
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Ciągutka
Originally Posted by lupus
Jak forma Panowie?

wysmarowana, zaraz wstawiam ciasto do piekarnika piwo

Ja zawsze wpierdalam gorące laugh

Bonus: Unibet
M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by urena
Rano ponoc najgorzej biegac poniewaz cisnienie najwieksze czy jakos tak tongue Wiem od osoby ktora biega i uczy biologii w szkole, ale kto go tam wie, pewnie zalezy indywidualnie od kazdego, chociaz ona twierdzi inaczej

nie cisnienie, tylko glikogenu malo w miesniach, przez co ciezej sie biega. banan albo zel 15-30 min przed treningiem rozwiazuje problem. na marginesie nie ma nic lepszego niz bieg rano - daje kopa na caly dzien.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
dziś po 5 rano jadę sobie na rowerze, a tu kurwa gość biegnie poboczem laugh

jak ktos sie przygotowuje przez 6-7 miesiecy do maratonu, to nie dziwota, ze jesli nie da rady zrobic treningu wieczorem to zrobi go chocby o 5tej rano.

no risk no fun
no risk no fun
rano sie najlepiej biega. W lecie tez czesto biegam 4:30 ,5 bo jest najlepsze powietrze.

U
old hand
old hand
U Offline
Originally Posted by panKa$a
Originally Posted by Ojro
czytalem na necie, ze jakis Polak, ktory byl trenerem gwiazd hollywood, stosowal diete, pijac tylko wode mineralna przez tydzien =/ tak bym organizmu nie katowal, jednak dobry pomysl jak ktos sie chce odchudzac.

to nie jest dieta tylko czysty debilizm wink
jest mnostwo ludzi ktorzy pija sama wode przez pare dni, pozniej naturalne soki ,zeby zoladek wstrzasu nie doznal i jakos tam wychodza, podobno swietny czas na rozmyslania o sensie istnienia i o bogu laugh przynajmnije tak te glodowki reklamuja laugh
nam sie to wydaje niemozliwe, ale wiele u2waza ze wplywa to na nich swietnie, takze nie komentowac puki sami nie spróbujemy. moze kiedys zrobie sobie taka glodowke, ale gora 3 dni.
http://www.glodowka.pl/
same zalety, 0 wad, nie wiem jak to jest, tyle ze dieta nawet dla laikow laugh sama woda leci laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Amir_Khan
rano sie najlepiej biega. W lecie tez czesto biegam 4:30 ,5 bo jest najlepsze powietrze.

Ty to w ogóle jesteś 'dziwny' tongue

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Panowie (i panie) z ręką na sercu: komu bieganie dodaje kopa na cały dzień ? Komu w ogóle dodaje jakiegokolwiek kopa ? Pytam poważnie, bo znam kilka osób, które biegają i wg nich to bujda wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
a jakiego to masz niby kopa dostawać od tego? to mi większego kopa daje krem do twarzy loreal hydra energetic. po wieczornym bieganiu lepiej sie spi i tyle zauwazylem, po porannym nic. chyba, ze grubasy sie tak oszukuja.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Teoria mówi, że podczas długotrwałego wysiłku mózg wydziela endorfiny. Więc po takim bieganiu czy to rannym czy wieczornym powinieneś się czuć lepiej. Do tego jeszcze satysfakcja, że chciało się wcześniej wstać i można powiedzieć że jakiegoś kopa to daje

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Anfalast, w kilku postach w tym temacie można wyczytać, że po porannym bieganiu dostaje się kopa, więc pytam, bo mnie to ciekawi.
Rozmawiałem z kilkoma biegającymi i mówią, że to bujda.
Ja biegam tylko za piłką, a to troszkę inna "forma biegania" i na pewno kopa od takiego biegania nie dostaję. Wręcz przeciwnie grin
No ale może komuś faktycznie takie "zwykłe" bieganie dodaje energii smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
w zimnej wodzie sie wykąpać z rana i to samo będzie.

dwa. proste ćwiczenie z moich studiów. mierzymy sobie tętno spoczynkowe. jeśli wychodzi ~60 to jest bardzo dobrze jeśli powyżej 90 to jest źle. poprawiając je do tej granicy 60 możemy sobie zagwarantowac do kilkanastu lat życia więcej.
czyli biegać, pływać skakać i mierzyć efekty smile

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by majner
Anfalast, w kilku postach w tym temacie można wyczytać, że po porannym bieganiu dostaje się kopa, więc pytam, bo mnie to ciekawi.
Rozmawiałem z kilkoma biegającymi i mówią, że to bujda.
Ja biegam tylko za piłką, a to troszkę inna "forma biegania" i na pewno kopa od takiego biegania nie dostaję. Wręcz przeciwnie grin
No ale może komuś faktycznie takie "zwykłe" bieganie dodaje energii smile

no i wlasnie sam sobie odpowiedziales na swoje pytanie - bieganie rano w pierwszym, gora drugim zakresie tetna wspomaga wydzielanie endorfin. "kop" wyglada tak, ze bez biegania rano przychodze do pracy i musze napic sie kawy, a w dni kiedy biegam nawet o niej nie mysle i tak przez caly dzien. bieganie za pilka to zupelnie inny rodzaj biegania.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Od ostatniego wpisu minął miesiąc,a moja waga zmieniła się z 88,8 -> 86,7 kg. Mimo,że mniej to nie jestem zadowolony z wyników. Na taki, a nie inny rozwój wypadków miały wpływ trzy czynniki: tygodniowa przerwa w treningach - choroba, weekendowo-imprezowy tryb życia (2 balety zdecydowanie za grube), niestety mniejsza motywacja.
Jak tam u Was Panowie? wink

PS. Walczymy dalej crazy

Ana <3
Ana <3
ja nie mam czasu na jedzenie, a wieczorem apetyt szwankuje. jest dobrze.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
kate middleton jest na diecie dukana jakbyscie byli zainteresowani laugh skuteczna na pewno.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
ja niestety powoli przygotowuję się do kolejnego podejścia..
wpływ na to mają czynniki nie tylko wolicyjne..

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
ja nie mam czasu na jedzenie, a wieczorem apetyt szwankuje. jest dobrze.

Ciaguś grin kiedy jesz za mało to wówczas spowalnia się przemiana materii i wystepuje tzw efekt jo-jo.To taka obrona organizmu przed ''chudymi czasami''. Także jedz normalnie.

Dziwnie mi się tu pisze . Faceci nie mają zasadniczej wiedzy w tym zakresie smile Deficyt wiedzy masakryczny grin

Ana <3
Ana <3
Panno mądralińska, ja teraz jem normalnie, tzn. 1500-2000kcal na dobę. Kiedyś to jadłem, ło kurwa [']. Na szczęście już nie muszę. nie mam czasu na jedzenie = 5 posiłków dziennie, wieczorem apetyt szwankuje = nie żrę po 21 jak świnia.

Więc nie cwaniakuj, bo oceniasz nie znając danego przypadku.
ja jestem kozak!

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Panno mądralińska, ja teraz jem normalnie, tzn. 1500-2000kcal na dobę. Kiedyś to jadłem, ło kurwa [']. Na szczęście już nie muszę. nie mam czasu na jedzenie = 5 posiłków dziennie, wieczorem apetyt szwankuje = nie żrę po 21 jak świnia.

Więc nie cwaniakuj, bo oceniasz nie znając danego przypadku.
ja jestem kozak!
jeśli Ty masz się z czego odchudzać to ja jestem tłuste monstrum, dla którego jedynym ratunkiem jest operacja

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja trzymam wage. Po tym jak mi urosl bajceps, trzymam swoje 75 tongue

Strona 17 z 18 1 2 15 16 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, $-man, latajaca_holenderka, Sensei, JelineK, betowiec, burbon, cigar), 1,882 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,644
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025