|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W Tobet wrócił bonus startowy 50% do 150PLN.
Na najbliższym GP w Formule 1 do wygrania kolejny bon na przejażdżkę Ferrari po torze Ułęż pod Warszawą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odnośnie promocji obrotowej czy wiesz może Banik: - czy można sobie wybrać rower /xbox czy też rzucacie jak leci? - ten bon na rower gdzie do realizacji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Banik orientujesz się może czy w maju też będzie promocja obrotowa?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj przydalaby sie tez w maju, bo na ta za pozno sie zalapalem i nie osiagne tego co chcialem..
Ale znajac zycie, jesli juz bedzie to z wyzszym obrotem lub gorszymi nagrodami.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chę sporzystać z tego bonusu, ale obrót jest napisane ze nie moze byc zdarzeń przeciwstawnych , ale grał ktos coś w tym stylu zdarzenia A B C
1 kupon A 1x B 1x c 2
2 kupon A 1X B 2 C 1X
itd , oczywiście nie do końca , powiedzmy że co najmniej 2,2,2 nie bedzie grane wiadomo Czy to przejdzie czy też zamkną mi konto. Chodzi o wykorzystanie bonusa, warunki trebel itd Prosz eo wypowiedx kogoś rozsądnego
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Odnośnie promocji obrotowej czy wiesz może Banik: - czy można sobie wybrać rower /xbox czy też rzucacie jak leci? - ten bon na rower gdzie do realizacji? Można sobie wybrać. Bon do wykorzystania w jednym ze sklepów internetowych (w którym to muszę sprawdzić). W maju obrotowej nie będzie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kolejny freebet tym razem na MŚ w hokeju:
"Postaw zakład na żywo na mistrzostwa świata w hokeju na lodzie, a jeśli przegrasz, otrzymasz zwrot pieniędzy, do kwoty 20 PLN!
Oferta obejmuje wyłącznie zakłady na żywo (LiveBet) postawione na stronie internetowej lub za pośrednictwem aplikacji komórkowej Tobet Mobile. Uwzględniane są również kupony kombinowane postawione w dziale LiveBet, zawierające zakłady na żywo i zwykłe, pod warunkiem, że co najmniej jeden z nich to zakład na żywo na MŚ hokeju na lodzie.
Zaloguj się na swoje konto Kliknij przycisk „Wpłata” na górze strony, następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo ICEHOCKEY."
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Tak samo jak było z promocją "Ligopedia 2011" .Do tego czasu nie otrzymałem egzemplarza.Amatorka.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Patologia to wasze rozliczanie okręgowki wynki są na 90minut a niie mogą rozliiczyc ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Patologia to wasze rozliczanie okręgowki wynki są na 90minut a niie mogą rozliiczyc ... Pewnie sprawdzają każdą wiochę osobiście, bo Można oczywiście zagrać po czasie, czy nawet znając wynik w niskich ligach gdzie godziny oficjalne czasami zmieniają się i w dzień meczu. Zdarzało się, że i wyniki na portalach oficjalne były celowo zamieszczane... pod zagrane kupony. co przy limitach ok. 200 zł na mecz musi być szczegółowo sprawdzone, amatorka i tyle
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Na wyniki ze strony 90minut nie ma co się powoływać. Kopiują jak się da (w moim regionie) więc wprowadzenie w błąd to żaden problem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Banik, nie orientujesz sie czy bedzie promocja obrotowa w Maju? Ale skoro do tej pory cisza to chyba jednak nie bedzie.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Banik, nie orientujesz sie czy bedzie promocja obrotowa w Maju? Ale skoro do tej pory cisza to chyba jednak nie bedzie. W maju obrotowej nie będzie.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Na wyniki ze strony 90minut nie ma co się powoływać. Kopiują jak się da (w moim regionie) więc wprowadzenie w błąd to żaden problem.. no nie wiem jak dla mnie tam zawsze sprawdzone wyniki są i nigdy jeszcze innego niz rzeczywisty nie widzialem
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Śledząc wyniki z niższych lig swojego regionu wyłapałem kilka razy jak kopiował jeden z drugim koleś. Zresztą, raz celowo sam ich sprawdziłem - skopiowali oczywiście wynik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ludzie z supportu jak zwykle dali popis ignorancji. turniej w kasynie skonczyl sie wczoraj rano, dzisiaj sie upomnialem na czacie o moja wygrana i dawid napisal, ze bedzie w ciagu kilku godzin na koncie. o 16 znowu sie upomnialem i babka napisala, ze bedzie w ciagu 3 godzin na koncie. teraz pisze i justyna mi oznajmia, ze moze jutro otrzymam wygrana. smiech na sali
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam
Potrzebuję małej pomocy.
Gdzie oprócz Tobet, Betsafe i Scandic mogę obstawiać zakłady na IV ligę Polską??
Szukałem na forum i w google ale znalazłem tylko te buki. W sumie to z tego co przeglądałem obecnie tylko Tobet ma w ofercie IV ligę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie rozumiem po co tobet organizuje promocje, ktorych nie potrafi do konca dobrze zorganizowac. czekam od 1 maja na kase z turnieju w kasynie matrix i dupa. dzial kasyna musi zweryfikowac wyniki tego turnieju  a wyniki byly widoczne przez pare poczatkowych dni maja wiec nie rozumiem na ch... jakas weryfikacja. smiechu warte takie traktowanie klienta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no prosze, poskarzylem sie na forum i kasa na koncie 
|
|