|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
fener 2222  po przerwie dobic ,over
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aj szkoda,że Jeleń nie załatwił Marsylii. Ale teraz blisko Marsylia w ostatniej akcji. Do tego trzeba przyznać,że sędzia na poziomie - jakby chciał gwizdać pod gospodarzy mógł spokojnie gwizdnąć karnego w ostatniej minucie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale z Tym Levante to dobry przypadek..Dzisiaj pisalem o Sporting Gijon ale "b" 3 liga i ktos chyba zartowal ze pogral ale pierwsza druzyne bo przez chwile nie dalem dopisku ze to "B" Jako ze nie wiedzialem ze dzisiaj gra Gijon ten z Primera zerknelem w oferte i na szybko zrobilem analize..Patrze ze idealnie pod x i Goscie i Gospodarze beda szczesliwi...i tak sie narodzil ten x bo dyby nie to nie bylo by kasy...Zainspirowal mnie koles 
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
grzech -u tk z ciekawosci wklej jeden kupon z dzisiejszego dnia  dzis dałes zarobic i to sporo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Użyczy ktoś działający stream do Villareal?
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
bet 365 ma live 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sporting Gijon na pelnej  Sporting B oczywiscie  O żesz ty a ja juz dom postawiłem na gijon  w pierwszym zespole to tak wstepie widac ze x sie szykuje  Zreszta tak ten typ sie narodzil  Jeden i drugi Sporting dal mocno zarobic 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie rozumiem takich gości jak 'to-to', przecież gościu podaje typy w czasie rzeczywistym, a nie po fakcie. Więc co to za różnica za ile gra? jego sprawa, ważne że ostatnio ma chyba niezłą skuteczność - przynajmniej jak zerkam na forum i oby tak dalej  Ale czy ja coś do niego 'MAM'? (nic) dziś napisałem pierwszy post od dawna, więc ja się do niego nie przyczepiam..Wczoraj przeczytałem że gra tylko w naziemnych , możliwe że póżniej coś napisał że w necie ale (nie wiem) Miałeś pokazać jakiś screen ? pozdro ;p To przejrzyj posty,,,,Skoro nie wiesz nie jestes pewien to nie pisz...Tyle !! aha i juz jestes kolejnym ktory zada sobie dowodow  zagrane za 500 jak mozna,zagrane za 1000 jak mozna...Na pewno sciema  ehhhhhhhh normalnie az zal
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sorry - w sumie to nawet betfair ma live 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzech -u tk z ciekawosci wklej jeden kupon z dzisiejszego dnia  dzis dałes zarobic i to sporo  Nie ma problema moge wleic nie jeden a z 5 tyle co obejmie aparat..Fener nie zapeszajmy i jesli skoncza FT to wkleje kila kuponow.W piatek pisalem ze Weekend moj  i tak musi byc...Poczekajmy na Fener FT
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Nie rozumiem takich gości jak 'to-to', przecież gościu podaje typy w czasie rzeczywistym, a nie po fakcie. Więc co to za różnica za ile gra? jego sprawa, ważne że ostatnio ma chyba niezłą skuteczność - przynajmniej jak zerkam na forum i oby tak dalej  Ale czy ja coś do niego 'MAM'? (nic) dziś napisałem pierwszy post od dawna, więc ja się do niego nie przyczepiam..Wczoraj przeczytałem że gra tylko w naziemnych , możliwe że póżniej coś napisał że w necie ale (nie wiem) Pokażesz jakiś screen? Miałeś pokazać jakiś screen ? pozdro ;p To przejrzyj posty,,,,Skoro nie wiesz nie jestes pewien to nie pisz...Tyle !! aha i juz jestes kolejnym ktory zada sobie dowodow  zagrane za 500 jak mozna,zagrane za 1000 jak mozna...Na pewno sciema  ehhhhhhhh normalnie az zal
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
a po co wam jakies screeny ? daje typy przed meczem ? daje ! wchodza ? tak ! a za ile gra, czy gra ??? co to ma za znaczenie ? liczy sie typ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale wy sie macie z tymi kuponami, byl tu gosciu co wrzucal kupony z lotto trafiona 6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Grzehu masz coś dobrego na wieczór??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie rozumiem takich gości jak 'to-to', przecież gościu podaje typy w czasie rzeczywistym, a nie po fakcie. Więc co to za różnica za ile gra? jego sprawa, ważne że ostatnio ma chyba niezłą skuteczność - przynajmniej jak zerkam na forum i oby tak dalej  Ale czy ja coś do niego 'MAM'? (nic) dziś napisałem pierwszy post od dawna, więc ja się do niego nie przyczepiam..Wczoraj przeczytałem że gra tylko w naziemnych , możliwe że póżniej coś napisał że w necie ale (nie wiem) Miałeś pokazać jakiś screen ? pozdro ;p To przejrzyj posty,,,,Skoro nie wiesz nie jestes pewien to nie pisz...Tyle !! aha i juz jestes kolejnym ktory zada sobie dowodow  zagrane za 500 jak mozna,zagrane za 1000 jak mozna...Na pewno sciema  ehhhhhhhh normalnie az zal Co ty sie tak srasz  Moze wkleic Ci tez Sigme Gole 2 na Slovacko po kursie 6,5 i under 1,5 po kursie 9 ?Po co ci marne 1,95 Nie ma problemu,poczekajmy do Fener FT wkleje wiecej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|