|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Jak nie masz karty i nie masz od kogo pożyczyć, możesz wejść z kimś kto akurat będzie wchodził na halę i pozniej przy kasie pogadać z ludzmi żeby Ci ktoś wział ten fotel na swoją kartę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Moja dziewczyna ma jutro urodziny i chce ja zabrac na kolacje. Ktos moglby poleciec cos nastrojowego i w miare niedrogiego ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na kolację nie wiem, ale jakbyś chciał fajny lokal koło rynku to polecam - Cacao Republika, pyszne kawy + desery, za naprawdę rozsądne pieniądze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ucięło mi posta, edit:
Na kolację nie wiem, ja wyznaję zasadę, że lepiej się postarać i samemu coś przegotować, nawet jak się nie ma zbytnich zdolności. Tym bardziej, że z tego co miałem okazję doświadczyć to w Poznaniu dobra knajpa sporo kosztuje. Jakbyś chciał fajny lokal koło rynku to polecam - Cacao Republika, pyszne kawy + desery, za naprawdę rozsądne pieniądze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ktoś się wybiera w przyszły czwaretek na student ednorfins ? można by zebrać większą ekipę co by popić i zakutasić co nieco  w ramach rozgrzewki przed zlotem mecz.pl  ktoś chętny ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam,
Moja dziewczyna ma jutro urodziny i chce ja zabrac na kolacje. Ktos moglby poleciec cos nastrojowego i w miare niedrogiego ? teraz już za późno pewnie, ale na przyszłość możesz w notesie zapisać Mexicanę na Kramarskiej (szczególnie polecana margarita truskawkowa i sernik zorro  ale całe menu godne polecenia)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
Moja dziewczyna ma jutro urodziny i chce ja zabrac na kolacje. Ktos moglby poleciec cos nastrojowego i w miare niedrogiego ? teraz już za późno pewnie, ale na przyszłość możesz w notesie zapisać Mexicanę na Kramarskiej (szczególnie polecana margarita truskawkowa i sernik zorro  ale całe menu godne polecenia) Tam to juz za czesto bywam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś się wybiera w przyszły czwaretek na student ednorfins ? można by zebrać większą ekipę co by popić i zakutasić co nieco  w ramach rozgrzewki przed zlotem mecz.pl  ktoś chętny ? Jesli dojade juz do Pozka, to ja sie pisze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi smakowalo jedzenie w Pireusie na Glogowskiej, a ceny przystepne bardzo chyba, ale jadlem tylko 2 razy, wiec nie moge polecic z pelna odpowiedzialnoscia  Kelnerka jest zajebista 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ok to w razie czego daj znac codi to pojdziemy we dwóch, jesli nie masz nic przeciwko, to wstępnie zrobimy kulturalnie jakaś wódeczke gdzies na klatce schodowej w rynku, a potem ostry clubbing. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli ktoś chce przejść się do fajnej knajpy, gdzie można zjeść coś naprawdę smacznego (ale oczywiście tanio nie jest ;/ ) to polecam knajpę Toga, która znajduje się na tyłach Empiku na Ratajczaka. Tutaj link: http://toga.poznan.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja chyba jednak bede w piatek dopiero w Pozku, ale zobaczymy jeszcze. Trzeba tez w koncu ogarnac ten mini-zlocik poznanski, panowie kiedy wam pasuje, jakies propozycje terminowe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy okazji, moze ktos polecic jakas firme/osobe, ktora sklada kompy? Chodzi mi o zamowienie konkretnych czesci i zlozenie tego w calosc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy okazji, moze ktos polecic jakas firme/osobe, ktora sklada kompy? Chodzi mi o zamowienie konkretnych czesci i zlozenie tego w calosc? http://atrium-pclweb.systemb2b.com/Nav/fmain.aspxPOLECAM!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie to jak będzie z czwartkowym wyjściem na ruchanko ?
wstępnie tak jak pisałem, wódeczka w plenerze, jak bedzie padało, to jakaś klatka schodowa, a potem gdzie dusza zapragnie.
robimy listę, kto idzie na 100 % dopisywać się
1. fikstus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taki macho, ze z imprezy od razu ruchanko sciagasz?  Pewnie latasz po Tubach to tak jest : PP
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja myślę, że zwykła prowokacja  ale miłego 'ruchanka' życzę 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
codi, chyba nie jestes w temacie, bo tuba nieczynna już chyba ze 2 lata korver widze we wszystkim szuka prowkoacji,zastanawiajace tylko co miało by być prowokacją w propozycji spotkania się pójścia na wódeczke i imprezę. ,,ruchanko'' to oczywiscie wysublimowana przenośnia, ale chyba nikt bym nie odmówił jakby fajna laska poznana na imprezie chciała skończyć tego dnia impreze w waszym łozku co ? kto chce to zapraszam, chętnie się poznam z bracią forumową i przy okazji poimprezujemy
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy możecie mi podać numery taxi w Poznaniu ile by kosztowała taxówka z ronda rataje na lotnisko i jak długo trwała podróż dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy możecie mi podać numery taxi w Poznaniu ile by kosztowała taxówka z ronda rataje na lotnisko i jak długo trwała podróż dzięki Radio Taxi Poznań tel. 196-22 tel. 61 19622 tel. 61 662 96 22 jak nie bedzie korkow to 30-40 min koszt na moje oko 30-40 pln
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|