Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Rozowo nie bylo..Gdyby nie Slovan bylo by ponad 2 tys w plecy laugh Na szczescie glowny typ wypalil a i na live nie zawiodl i mamy plus 700 weekend znow bedzie moj smile Jestem pewien tongue

Bonus: Unibet
U
old hand
old hand
U Offline
grzeh a podasz te typy co inwestujesz 5000zł?
masz juz wypatrzone?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam wszystkich ... co ja widzę Urena i Grzeh jak najlepsi kumple ... crazy

Gratki Grzeh za tego Slovana aplauz

W Manchesterze po jeszcze jedną bramkę !

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Panowie nie robcie scen...Skutecznosc 60 % juz gwarantuje sukces a mysle ze jest i wieksza smile Licze tylko kase a jak komus sie chce to nie liczy z typow ktore podalem tutaj i bankowo nie wyjdzie gorsza tongue Da sie z tego wyzyc a farta mozna miec miesiac nie wiecej i na dluzsza mete padakaaaa smile Pozdrawiam

U
old hand
old hand
U Offline
grzeh to co z tymi typami, juz masz wypatrzone duzo wczesniej? czy dopiero bedziesz myslal?
bo pisales ze w łikend inwestujesz 5000zl
pytam z ciekawosci

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by grzeh77
Panowie nie robcie scen...Skutecznosc 60 % juz gwarantuje sukces a mysle ze jest i wieksza smile Licze tylko kase a jak komus sie chce to nie liczy z typow ktore podalem tutaj i bankowo nie wyjdzie gorsza tongue Da sie z tego wyzyc a farta mozna miec miesiac nie wiecej i na dluzsza mete padakaaaa smile Pozdrawiam

nie zgodze sie, odpowiednie stawkowanie gwarantuje sukces....

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Nie patrzcie tylko na sukcesy...Bylo i kilka wtop nawet na 1000 zl Wazne by zawsze podliczyc zeszyt na plus i to sie liczy...Mecze na wekend wypatrzone,czemu mam nie podac,podam ale jak juz sam zagram bo na razie monituruje kursy tongue

U
old hand
old hand
U Offline
Nie patrzcie tylko na sukcesy...Bylo i kilka wtop nawet na 1000 zl Wazne by zawsze podliczyc zeszyt na plus i to sie liczy...Mecze na wekend wypatrzone,czemu mam nie podac,podam ale jak juz sam zagram bo na razie monituruje kursy tongue
to nie sprawdzasz kadrowo czy jakis kontuzji itp pogoda tylko masz wypatrzone i grasz blush ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

he,he wszyscy czekaja jak sępy i jak się rzucimy to kursy polecą a wtedy to nawet Hagii na spadki zagra ... piwo

Ja tam jestem pod wrażeniem Twoich typów dobrze2

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by [a
domaitis]

nie zgodze sie, odpowiednie stawkowanie gwarantuje sukces....
Pewnie ze stawka to nioe wszystko bo mozna postawic 100 zl i wiece zarobic niz stawiajac tysiac..kto ma glowe potrafi odpowiednio zarzadzic stawka i kursem by wyjsc na swoje ale i to nie zawsze gwarantuje sukces..Jesli wygrywasz 10% tego co inwestujesz jest juz dobrze a czasro uda sie wygrac i 30% i to juz jest bardzo duzo..Oczywiscie zalezne jest to tez od stawki i to logiczne...Ja sredno miesiecznie stawiam te 15 tys oczywiscie z obrotu..Nigdy nie stawiam wiekszej stawki niz obecna wygrana

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
ale daremna ta debata o kibicach laugh

dupia o Litarze, Lechu i Legii laugh

V
member
member
V Offline
Warto zagrać że ManU pierwsze bedzie miało 9 rogów ? Mają już 6 i cała drugą połowe na wyrobienie tych 3 bo nie wierze żeby w tym czasie Schalke miało ich aż 7. Kwestia tylko tego czy Manu tyle ustrzeli ale skoro byli w stanie w 16 pierwszych minut wykonac az 4 rogi. Kurs calkiem kuszacy bo az 1.61. Jak myślicie ? Bo ja chyba grubo pogram

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Kurcze panowie sam nie jestem w stanie wszystkiego przewidziec,nie robmy na prawde ze mnie jakiegos super typera..Wyzyc sie da i tyle..Trzeba stawiac max duble za za wieksza stawke singiel..Tak jak dzisiaj..Slovan najmocniej czyli glowny typ i dubel lzej by nawet w przypadku wtopy dubla byc na swoim..Oczywiscie mozna wtopic dubla i singla laugh Na to regoly nie ma tongue trzeba dobrze zeszyt prowadzic laugh

U
old hand
old hand
U Offline
Kurcze panowie sam nie jestem w stanie wszystkiego przewidziec,nie robmy na prawde ze mnie jakiegos super typera..Wyzyc sie da i tyle..Trzeba stawiac max duble za za wieksza stawke singiel..Tak jak dzisiaj..Slovan najmocniej czyli glowny typ i dubel lzej by nawet w przypadku wtopy dubla byc na swoim..Oczywiscie mozna wtopic dubla i singla laugh Na to regoly nie ma tongue trzeba dobrze zeszyt prowadzic laugh

na razie jestes na topie to kazdy chce skorzystac smile
to serio masz juz wypatrzonei nie interesuja cie kontuzje?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Ojro
ale daremna ta debata o kibicach laugh

dupia o Litarze, Lechu i Legii laugh
ale pier..bzury

too much love will kill you
co tam debatowac, kto rozrabia karac i tyle. nie ma co deliberowac

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
lol, nawet Majdan jest, ale chuja sie odzywa laugh pewnie sam by pochuliganil w studio

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Az kur zal tego sluchac..a gdzie druga strona ?

U
old hand
old hand
U Offline
Az kur zal tego sluchac..a gdzie druga strona ?
w ramach strajku zabraklo
ej grzehu serio nie bierzesz pod uwage kontuzji przy dobieraniu typow?

kibole jak tego słuchają to muszą mieć niezłą polewkę z tych gości, jak tak to ma wyglądać to szkoda gadać.

Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, aker, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, $-man, betowiec), 1,531 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,352
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025