|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rozowo nie bylo..Gdyby nie Slovan bylo by ponad 2 tys w plecy  Na szczescie glowny typ wypalil a i na live nie zawiodl i mamy plus 700 weekend znow bedzie moj  Jestem pewien 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzeh a podasz te typy co inwestujesz 5000zł? masz juz wypatrzone?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich ... co ja widzę Urena i Grzeh jak najlepsi kumple ...  Gratki Grzeh za tego Slovana  W Manchesterze po jeszcze jedną bramkę !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie nie robcie scen...Skutecznosc 60 % juz gwarantuje sukces a mysle ze jest i wieksza  Licze tylko kase a jak komus sie chce to nie liczy z typow ktore podalem tutaj i bankowo nie wyjdzie gorsza  Da sie z tego wyzyc a farta mozna miec miesiac nie wiecej i na dluzsza mete padakaaaa  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzeh to co z tymi typami, juz masz wypatrzone duzo wczesniej? czy dopiero bedziesz myslal? bo pisales ze w łikend inwestujesz 5000zl pytam z ciekawosci
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Panowie nie robcie scen...Skutecznosc 60 % juz gwarantuje sukces a mysle ze jest i wieksza  Licze tylko kase a jak komus sie chce to nie liczy z typow ktore podalem tutaj i bankowo nie wyjdzie gorsza  Da sie z tego wyzyc a farta mozna miec miesiac nie wiecej i na dluzsza mete padakaaaa  Pozdrawiam nie zgodze sie, odpowiednie stawkowanie gwarantuje sukces....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie patrzcie tylko na sukcesy...Bylo i kilka wtop nawet na 1000 zl Wazne by zawsze podliczyc zeszyt na plus i to sie liczy...Mecze na wekend wypatrzone,czemu mam nie podac,podam ale jak juz sam zagram bo na razie monituruje kursy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie patrzcie tylko na sukcesy...Bylo i kilka wtop nawet na 1000 zl Wazne by zawsze podliczyc zeszyt na plus i to sie liczy...Mecze na wekend wypatrzone,czemu mam nie podac,podam ale jak juz sam zagram bo na razie monituruje kursy  to nie sprawdzasz kadrowo czy jakis kontuzji itp pogoda tylko masz wypatrzone i grasz  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie patrzcie tylko na sukcesy...Bylo i kilka wtop nawet na 1000 zl Wazne by zawsze podliczyc zeszyt na plus i to sie liczy...Mecze na wekend wypatrzone,czemu mam nie podac,podam ale jak juz sam zagram bo na razie monituruje kursy  he,he wszyscy czekaja jak sępy i jak się rzucimy to kursy polecą a wtedy to nawet Hagii na spadki zagra ...  Ja tam jestem pod wrażeniem Twoich typów 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
domaitis] Panowie nie robcie scen...Skutecznosc 60 % juz gwarantuje sukces a mysle ze jest i wieksza  Licze tylko kase a jak komus sie chce to nie liczy z typow ktore podalem tutaj i bankowo nie wyjdzie gorsza  Da sie z tego wyzyc a farta mozna miec miesiac nie wiecej i na dluzsza mete padakaaaa  Pozdrawiam nie zgodze sie, odpowiednie stawkowanie gwarantuje sukces.... Pewnie ze stawka to nioe wszystko bo mozna postawic 100 zl i wiece zarobic niz stawiajac tysiac..kto ma glowe potrafi odpowiednio zarzadzic stawka i kursem by wyjsc na swoje ale i to nie zawsze gwarantuje sukces..Jesli wygrywasz 10% tego co inwestujesz jest juz dobrze a czasro uda sie wygrac i 30% i to juz jest bardzo duzo..Oczywiscie zalezne jest to tez od stawki i to logiczne...Ja sredno miesiecznie stawiam te 15 tys oczywiscie z obrotu..Nigdy nie stawiam wiekszej stawki niz obecna wygrana
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ale daremna ta debata o kibicach  dupia o Litarze, Lechu i Legii 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Warto zagrać że ManU pierwsze bedzie miało 9 rogów ? Mają już 6 i cała drugą połowe na wyrobienie tych 3 bo nie wierze żeby w tym czasie Schalke miało ich aż 7. Kwestia tylko tego czy Manu tyle ustrzeli ale skoro byli w stanie w 16 pierwszych minut wykonac az 4 rogi. Kurs calkiem kuszacy bo az 1.61. Jak myślicie ? Bo ja chyba grubo pogram
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kurcze panowie sam nie jestem w stanie wszystkiego przewidziec,nie robmy na prawde ze mnie jakiegos super typera..Wyzyc sie da i tyle..Trzeba stawiac max duble za za wieksza stawke singiel..Tak jak dzisiaj..Slovan najmocniej czyli glowny typ i dubel lzej by nawet w przypadku wtopy dubla byc na swoim..Oczywiscie mozna wtopic dubla i singla  Na to regoly nie ma  trzeba dobrze zeszyt prowadzic 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kurcze panowie sam nie jestem w stanie wszystkiego przewidziec,nie robmy na prawde ze mnie jakiegos super typera..Wyzyc sie da i tyle..Trzeba stawiac max duble za za wieksza stawke singiel..Tak jak dzisiaj..Slovan najmocniej czyli glowny typ i dubel lzej by nawet w przypadku wtopy dubla byc na swoim..Oczywiscie mozna wtopic dubla i singla  Na to regoly nie ma  trzeba dobrze zeszyt prowadzic  na razie jestes na topie to kazdy chce skorzystac to serio masz juz wypatrzonei nie interesuja cie kontuzje?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale daremna ta debata o kibicach  dupia o Litarze, Lechu i Legii  ale pier..bzury
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
co tam debatowac, kto rozrabia karac i tyle. nie ma co deliberowac
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
lol, nawet Majdan jest, ale chuja sie odzywa  pewnie sam by pochuliganil w studio
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Az kur zal tego sluchac..a gdzie druga strona ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Az kur zal tego sluchac..a gdzie druga strona ? w ramach strajku zabraklo ej grzehu serio nie bierzesz pod uwage kontuzji przy dobieraniu typow?
|
|
|
|
|
|
|
kibole jak tego słuchają to muszą mieć niezłą polewkę z tych gości, jak tak to ma wyglądać to szkoda gadać.
|
|
|
Link skopiowany do schowka