|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Już potem prewencja nie patrzy czy to chuligan czy dziewczynka z lizakiem. mała dziewczynka z lizakiem i kominiarką na ryju jak w teledyskach Peji  w takiej sytuacji ja się pytam: gdzie są ci rodzice gdyby wiadomo było że jest zakaz bezprawnego wejścia na murawę i było wiadome co za to grozi, to założę się, że grzeczna mała dziewczynka z lizakiem by tam się nie znalazła  a jeśli już by była to by poznała co to pała  hahaha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i teraz dopiero zacznie sie nagonka na PO... nie byla to najlepsza decyzja rzadu  Conrad a co to za porownanie by sprobowac zalozyc kominiarke w stanach? sprobuj u nas dojechac na mecz takimi drogami jak u nas, sprobuj tak latwo zaparkowac samochod, sprobuj i tak mozna bla,bla,bla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już potem prewencja nie patrzy czy to chuligan czy dziewczynka z lizakiem. mała dziewczynka z lizakiem i kominiarką na ryju jak w teledyskach Peji  w takiej sytuacji ja się pytam: gdzie są ci rodzice gdyby wiadomo było że jest zakaz bezprawnego wejścia na murawę i było wiadome co za to grozi, to założę się, że grzeczna mała dziewczynka z lizakiem by tam się nie znalazła  a jeśli już by była to by poznała co to pała  hahaha mam nadzieje, ze kiedys spotka Cie wspomniana sytuacja przez kolege, czy to Twoja corke jak ja gdzies chlopak wezmie, czy zone, czy po prostu Ciebie - MAM OGROMNA NADZIEJE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to teraz proste, brac za dupy tych ktorzy pozwolili na wybudowanie TYCH NOWYCH STADIONOW jezeli nie spelniaja wymogow - NO CHYBA, ZE KOLEJNY RAZ ZROBIA Z SIEBIE BLAZNOW ? czekamy na naloty na inne ligowe stadiony, no chyba ze reszta jest BEZPIECZNA  cyyyyyyyyyyyyyrk
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spojrzmy na to politycznie: wiek +60 - PiS kibice - nie pojda za PO nie wiem kogo mialaby taka decyzja Donalda przekonac do nich... to jest samoboj... moze to i dobrze... byleby PiS nie wrocilo... SLD  a ja zaraz dostane bana na ten temat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to teraz proste, brac za dupy tych ktorzy pozwolili na wybudowanie TYCH NOWYCH STADIONOW jezeli nie spelniaja wymogow - NO CHYBA, ZE KOLEJNY RAZ ZROBIA Z SIEBIE BLAZNOW ? czekamy na naloty na inne ligowe stadiony, no chyba ze reszta jest BEZPIECZNA  cyyyyyyyyyyyyyrk jedynym bezpiecznym stadionem jest BYDGOSZCZ! i GDANSK co jest oczywistą oczywistoscią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Parodia  Jeśli ten stadion nie spełnia warunków bezpieczeństwa to żaden w Polsce nie spełnia... Prawda jest taka, że psiarni takie zamykanie jest na rękę bo nie będą musieli w sobotę do roboty zapier...
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/334359,tusk-byl-szefem-szalikowcow-lechii-gdansk-lal-ich-wezem-ogrodowym.html  Tusk palił maryche.....zakaz był kibolem.........zamyka stadiony można domniemać,że sporo kasy przejebał na automatach i w pokera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spojrzmy na to politycznie: wiek +60 - PiS kibice - nie pojda za PO nie wiem kogo mialaby taka decyzja Donalda przekonac do nich... to jest samoboj... moze to i dobrze... byleby PiS nie wrocilo... SLD  a ja zaraz dostane bana na ten temat  Nie wiem czy wiesz ale kibole Legii od dłuzszego czasu "współpracują" z pisem wiec nie trafna twoja analiza.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
@craax - na VIP-ie raczej takie ekscesy nie mają miejsca ;D nie łamię regulaminów i nie wszczynam niepotrzebnych konfliktów z służbami pożądkowymi, więc mało realne by tak wyczekiwana przez Ciebie sytuacja miała kiedyś miejsce...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@craax - na VIP-ie raczej takie ekscesy nie mają miejsca ;D nie łamię regulaminów i nie wszczynam niepotrzebnych konfliktów z służbami pożądkowymi, więc mało realne by tak wyczekiwana przez Ciebie sytuacja miała kiedyś miejsce... a no tak, moglem sie spodziewac ze nie wiesz co to mecz wyjazdowy ale tradycyjnie bardzo duzo masz do powiedzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a przed chwila wojewoda Kozlowski powolal sie na artykul z GW.. parodia...
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
ale jak widzisz są tacy co nie widzą i nie wiedzą Led Zeppelin the best!!!!!!!!!!!!!! the best 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spojrzmy na to politycznie: wiek +60 - PiS kibice - nie pojda za PO nie wiem kogo mialaby taka decyzja Donalda przekonac do nich... to jest samoboj... moze to i dobrze... byleby PiS nie wrocilo... SLD  a ja zaraz dostane bana na ten temat  ja nie pisze o kibicach Legii... ja pisze o kibicach wszystkich klubow... to ze zamkna nasz stadion i stadion Lecha Twoim zdaniem bedzie budzilo przeciw tylko zainteresowanych... akurat w tym wypadku nie zdziwilbym sie gdyby na kazdym meczu najblizszej kolejki kibice zrobiliby podobny bojkot jak na rozpoczeciu finalu PP... procz Gdanska rzecz jasna  Nie wiem czy wiesz ale kibole Legii od dłuzszego czasu "współpracują" z pisem wiec nie trafna twoja analiza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BYDGOSZCZ jest najbezpieczniejsza w Polsce, BALTIC ARENA najbezpieczniejsza na swiecie i najpiekniejsza w Polsce a Lechia musi byc mistrzem swiata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@craax - na VIP-ie raczej takie ekscesy nie mają miejsca ;D nie łamię regulaminów i nie wszczynam niepotrzebnych konfliktów z służbami pożądkowymi, więc mało realne by tak wyczekiwana przez Ciebie sytuacja miała kiedyś miejsce... a no tak, moglem sie spodziewac ze nie wiesz co to mecz wyjazdowy ale tradycyjnie bardzo duzo masz do powiedzenia  A po twoich wpisach ewidentnie widac ze jestes jednym z tego badziewia ktore szantazuje normalne spoleczenstwo - wiec nie jestes obiektywny w tej kwestii.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To na Oporowskiej są vipy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kończymy z tanimi biletami, bo mieliśmy przez to same kłopoty. Teraz będą droższe, bo chcemy żeby przychodziły całe rodziny - argumentuje prezes PZPN Grzegorz Lato. Wejściówki na mecz Polska - Francja będą kosztować od 80 do 240zł. O k... zajebista argumentacja  Chcą żeby przychodziły całe rodziny, więc tera wąsaty tatuś zamiast wydać stówę to będzie musiał wypierdolić trójkę  Już widzę te tłumy...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|