|
|
old hand
|
|
old hand
EROLL nie rob sobie ze mnie jaj  ejjj ja długo śpię nie pójdę z rana po twoją kase do toto chodzi oto ze jestem ostatnia osoba od ktorej bralbys typy wiec po co pytasz  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na jutro Pogoń  nie widze innej opcji, dosyc tych remisów u siebie, a utrzymac sie trzeba A w niedziele Podbeskidzie ? Chyba beda chcieli wskoczyc znow na 1 miejsce , a kurs calkiem fajny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
La Serena over zaczynamy sobotę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teoretycznie Podbeskidzie nie powinno miec problemów, tylko martwi mnie ta przewaga w tabeli tej dwójki, gdzieś sobie odpuszczą z lekka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eroll podoba mi sie to Cardiff , oby tylko nie dali dupki jak w ost meczu ale to chyba w tym przypadku jest malo prawdopodobne  Wisła tez ok ale ja staram sie unikac Polskiej kopanej  też unikam polskiej ligi ale zrobię wyjątek w przypadku Wisły z podporą na remis. Nie widze ich porażki jakoś 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie lepiej overa pocisnac w meczu lechia-wisla?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eroll podoba mi sie to Cardiff , oby tylko nie dali dupki jak w ost meczu ale to chyba w tym przypadku jest malo prawdopodobne  Wisła tez ok ale ja staram sie unikac Polskiej kopanej  też unikam polskiej ligi ale zrobię wyjątek w przypadku Wisły z podporą na remis. Nie widze ich porażki jakoś  wszyscy już Wiśle koronę zakładali, jak dla mnie całkiem prawdopodobne 3 pkt Lechii, nie ruszam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
EROLL nie rob sobie ze mnie jaj  ejjj ja długo śpię nie pójdę z rana po twoją kase do toto chodzi oto ze jestem ostatnia osoba od ktorej bralbys typy wiec po co pytasz  ? Dlaczego ostatnią? ja patrzę tylko pod kątem tabeli , Ty może masz jakieś dodatkowe informacje (skład,osłabienia itp) a tym nigdy nie pogardzę  w tabeli np.nie ma informacji że klub nie wypłaca graczom pensji i mają w dupie wynik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła-Lechia gdybym miał obstawiać dokładnie 1x2 to remis bym dał.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
raczej nie ma zespolu zeby mial w dupie wynik gkp gorzow wszyscy przeciwko nim grali ze wiaodmo iz likwidacja itd a jak grali, to ich robota, jak chca znalezc w innym klubie to jeszcze bardziej sie staraja. polonia bytom tam tez placa raz na ruski rok, w ruchu rok temu tez placiliw kratke a wicemistrzostwo czy tam 3 miejsce bodajze .
jutro fajnie wyglada Odra Wodzisław Śląski 1 lub 1X pewniak
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale to jest polska i nigdy nic nie wiadomo  rano bede myslal co grac, teraz nie mam nastawienia dobrego do szukania 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
lepiej ten mecz odpuscic bo obu druzynom zalezy , wg twojej taktyki nie ma co w to wchodzic chociaz ostatnio czytalem wywiad z zawodnikiem wodzislawia i mowil ze dostaje wyplate heh to moz ebeda b. zmotywowani
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja czuję, że Górnik wygra w Poznaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej ten mecz odpuscic bo obu druzynom zalezy , wg twojej taktyki nie ma co w to wchodzic Słusznie zauważyłeś , nie jest to typowy typ mojej taktyki ale na jednym kuponie go umieszczę. Ogólnie dość ubogi weekend w typy dla mnie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a ja chyba nie bede tego tykał , chociaz 1X sie wydaje calkie mozliwy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mysle taki dubelek zaryzykowac: Podbeskidzie + Arsenal 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Stoke stoke popatrz sobie jak oni graja u siebie 10 spotkan bez porazki, chelsi ledwo remis u nich , a jeszcze Arsenal to sa nieprzewidywalni kiedys co z Newcastle odwalili
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoke stoke popatrz sobie jak oni graja u siebie 10 spotkan bez porazki, chelsi ledwo remis u nich , a jeszcze Arsenal to sa nieprzewidywalni kiedys co z Newcastle odwalili Nooo racja racja Stoke u siebie,,,ciężka sprawa. Wiesz co wstrzymaj się jak możesz i poczekaj na wynik Man City. Jak man City nie wygra to myślę że i Arsenal nie będzie miał wielkiej presji na wynik bo mistrza i tak nie ugrają.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|