|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak miało być meldowania politycznego posłuszeństwa wobec Jarusia...  krytyka rządu to oczywiście według ciebie poparcie PIS?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak miało być meldowania politycznego posłuszeństwa wobec Jarusia...  krytyka rządu to oczywiście według ciebie poparcie PIS? Kura tak doswiadczony forumowicz jak Ty i nie wie  Kazdy kto nie jest slepy i nie jest fanatykiem rudego i jego przyglupiej świty jest pisdzielcem  i teraz albo do tego przywykniesz na zasadzie : twoja racja moj spokoj albo bedziesz sie staral udowodnic swoje racje i zostaniesz poczestowany banem na dany dzial 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
A co to się stało wczoraj, że piłkarze Legii chieli podziękować bandziorom za doping? Nawet szarpali się z ochroną, aby do nich się przebić. Pewnie dlatego, że zostali zastraszeni przez nich wcześniej albo są wyborcami PIS-u  Mam nadzieję, że pozwy zbiorowe za bezprawne zamykanie stadionów i OKRADANIE ludzi płacących za karnety są tylko kwestią czasu. Nieudacznicy niech płacą za swoją nieudolność!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PO-lityczni łgarze, za aferę hazardową zamknijcie cmentarze m.in. takie transparenty zawisną w weekend podczas rozgrywanych ligowych spotkań piłkarskich na co najmniej kilku stadionach w Polsce.  Dziecinada, ale PiSdy się muszą śmiać z naiwnych matołów, których owinęli sobie wokół jednego paluszka.  Nie ma to jak szczać na swój klub i stać się politycznym przygłupem na własnych trybunach.  Według Conrada polscy kibice dali się omamić PIS'owi i ramię w ramię walczą z Rządem tak miało być meldowania politycznego posłuszeństwa wobec Jarusia...  krytyka rządu to oczywiście według ciebie poparcie PIS? Kura tak doswiadczony forumowicz jak Ty i nie wie  Kazdy kto nie jest slepy i nie jest fanatykiem rudego i jego przyglupiej świty jest pisdzielcem  ...albo zwerbowanym przez "pedofilską mafię" (tak Conrad nazywa księży). Do tych podobno należę Ja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No przeciez ze sa za PIS-em, jakby byli za PO to by dziekowali teraz Tuskowi za walke z chuliganstwiem i zamykanie stadionow, logiczne. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
A co to się stało wczoraj, że piłkarze Legii chieli podziękować bandziorom za doping? Nawet szarpali się z ochroną, aby do nich się przebić. Pewnie dlatego, że zostali zastraszeni przez nich wcześniej albo są wyborcami PIS-u  Mam nadzieję, że pozwy zbiorowe za bezprawne zamykanie stadionów i OKRADANIE ludzi płacących za karnety są tylko kwestią czasu. Nieudacznicy niech płacą za swoją nieudolność! "Kibicom za wsparcie próbowali podziękować po spotkaniu piłkarze. Podejściu do nich sprzeciwili się jednak ochroniarze. Na nic zdały się próby przekonania ochroniarzy, w których uczestniczyli m.in. kapitan drużyny Chorwat Ivica Vrdoljak i Serb Miroslav Radovic. Doszło nawet pomiędzy nimi do szarpaniny." gesta PO
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/to-zla-decyzja-wladza-jest-przeczulona-na-wlasnym-,1,4264675,wiadomosc.html  długo kazał na siebie czekać pierwszy kibic piłki nożnej w RP  STOP zamykaniu stadionów ? TAK , ale podwójny STOP dla gry politycznej kibicami !
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A co to się stało wczoraj, że piłkarze Legii chieli podziękować bandziorom za doping? Nawet szarpali się z ochroną, aby do nich się przebić. Pewnie dlatego, że zostali zastraszeni przez nich wcześniej albo są wyborcami PIS-u  Mam nadzieję, że pozwy zbiorowe za bezprawne zamykanie stadionów i OKRADANIE ludzi płacących za karnety są tylko kwestią czasu. Nieudacznicy niech płacą za swoją nieudolność! "Kibicom za wsparcie próbowali podziękować po spotkaniu piłkarze. Podejściu do nich sprzeciwili się jednak ochroniarze. Na nic zdały się próby przekonania ochroniarzy, w których uczestniczyli m.in. kapitan drużyny Chorwat Ivica Vrdoljak i Serb Miroslav Radovic. Doszło nawet pomiędzy nimi do szarpaniny." gesta PO http://www.milanos.pl/vid-39049-Panowie-przeciesz-to-jest-kua.html 
|
|
|
|
|
|
|
[/quote] http://www.milanos.pl/vid-39049-Panowie-przeciesz-to-jest-kua.html  [/quote] no nie wiem dlaczego zawodnicy nie mogli wyjsc na legalu przybic piatek z fanami  skoro oni tego chcieli to dlaczego im sie tego zabroniło ? bez sesu 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/to-zla-decyzja-wladza-jest-przeczulona-na-wlasnym-,1,4264675,wiadomosc.html  długo kazał na siebie czekać pierwszy kibic piłki nożnej w RP  STOP zamykaniu stadionów ? TAK , ale podwójny STOP dla gry politycznej kibicami ! ale Twoja POjebana partia własnie to robi 
|
|
|
|
|
|
|
ale Twoja POjebana partia własnie to robi  Eldo nie popieram takich metod bo do niczego nie prowadzą, nie rozwiąże to problemu wandalizmu na stadionach i poza nimi.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
no nie wiem dlaczego zawodnicy nie mogli wyjsc na legalu przybic piatek z fanami  skoro oni tego chcieli to dlaczego im sie tego zabroniło ? bez sesu  I nikt jeszcze nie skomentował, że to przez PO???  PiSdy, na co czekacie? 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
ale Twoja POjebana partia własnie to robi  Eldo nie popieram takich metod bo do niczego nie prowadzą, nie rozwiąże to problemu wandalizmu na stadionach i poza nimi. POjebałeś formułki z instrukcji z reguły odpowiadasz tak : "...wiesz przecież,że nie mam wpływu na to co robi góra.." jesteś hipokrytą co zarzuca hipokryzje innym 
|
|
|
|
|
|
|
Zamknięcie stadionów w ten weekend to ewidentny cios finansowy wymierzony w te kluby (czy może to być bardziej ewidentne?), które ze swojej strony gówno robią by rozwiązać problem. Na Legii własny piłkarz dostał od kibola i jaka była reakcja klubu? W Poznaniu się pluje na normalnych kibiców i to jest ok??? Do tego klub jeszcze idzie na chore układy z różnymi typami, przekazuje catering w ich ręce by zarabiali, itd.? Teraz jeszcze przez Euro dym na finale PP, gdzie była delegacja z UEFA? Proponuję płaczkom zrobić kolejne ulotki jak to kibice są w Polsce prześladowani, jak to się ich za nic bije, zupełnie bez powodu. Albo jeszcze lepiej, że te kominiarki na mordach to fotomontaż telewizji współpracującej z ich oprawcami.  A na guru całej akcji proponuję wybrać Jana "Niemcy mnie biją" Rokitę, idealnie by się nadawał jako duchowy przywódca tej płaczliwej akcji. 
|
|
|
|
|
|
|
jesteś hipokrytą co zarzuca hipokryzje innym  nie interesuje mnie Twoje zdanie na mój temat  pisze to co myślę, robie to co chce w życiu a czy Tobie się to podoba czy nie to już Twój problem.
|
|
|
|
|
|
|
Conrad tu nie należy zamykać stadionów tylko wyłapać rozrabiające bydło mieniące sie kibicami i ukarac przykładnie. Innej drogi nie widzę.
|
|
|
|
|
|
|
jesteś hipokrytą co zarzuca hipokryzje innym  nie interesuje mnie Twoje zdanie na mój temat pisze to co myślę, robie to co chce w życiu a czy Tobie się to podoba czy nie to już Twój problem. ps. pozamykałes już konta u buków ? Pamietasz,mówiłeś,że beda prblemy z graniem..........to tez pwnie jedna z tych rzeczy co robisz w życiu jak chcesz hipokryto
|
|
|
|
|
|
|
pozamykałes już konta u buków ? hehe proponuje zacząć żyć swoim życiem a nie spijać łapczywie moje słowa z brzegów pucharu  mam konta, niemam, pije czystą czy szampana ? tak Cie to interesuje ? trochę luzu niesłychanie obiektywny człeku  to tyle ode mnie bo szkoda czasu na odpisywanie
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|