|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to jednego pewniaka juz mamy, co dalej ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Getafe + Wolfsburg @ 2.25  dawaj od razu po 2 zdanka o tych meczach
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  o to sie kur.. boje, ze Wam sie juz po prostu nie chce juz  a Arka bedzie zapierd...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  Pesymista  Jak nie wygracie tego dzisiaj to Ciebie znajde 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  o to sie kur.. boje, ze Wam sie juz po prostu nie chce juz  a Arka bedzie zapierd... Dlaczego miałoby im sie nie chciec jak roznica miedzy Belchatowem a 4 miejscem to chyba 2 pkt
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  Pesymista  Jak nie wygracie tego dzisiaj to Ciebie znajde  Gramu jutro  Szukaj w Krakowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po długicha analizach w pracy  z piłki dzisiaj do zagrania Valencia i Wolfsburg. Hiszpanie walczą o utrzymanie 3 miejsca w dodatku są po dwóch porażkach a Wolfsburg walczy o utrzymanie. Magath zmobilizuje ich i powinni wygrać z pewnym utrzymania Kaiserlautern  coś z hokeja do tego i kursik ok 3 bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  Pesymista  Jak nie wygracie tego dzisiaj to Ciebie znajde  Gramu jutro  Szukaj w Krakowie  Sorry nie spojrzalem na terminarz 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaden mecz to nie jest pewniak 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Zaden mecz to nie jest pewniak  Tzn duży faworyt ? hehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A wydaje mi sie ze Belchatow wygra dzisiaj z Arka a w nast z Ruchem remis bedzie  tak wiec dzisiejsza kolejka jest bardzo wazna. A mi się nie wydaje, no chyba, że napastnik Arki wyręczy naszych ofensywnych. Gdynia tego nie przegra i to mój główny bet na jutro (+ chyba underek).  Poza szczęsliwym zwycięstwem z Legią (Vrdolijak na poczatku nie strzela karnego, a wiadomo jak himerycznym zespołem w tym sezonie jest drużyna z Warszawy) i jeszcze szczęśliwszej główce Tataja w 90 minucie w meczu z Koroną, tej rundy nie wygraliśmy NIC.  o to sie kur.. boje, ze Wam sie juz po prostu nie chce juz  a Arka bedzie zapierd... Craax to nie chodzi o to, że się nie chce, ale trenerski superduet Bartoszek i przede wszystkim Bortnik (przyszedł przed tą rundą) sprawili/sprawiają, że gramy (to za duże słowo) żenujący futbol. Jeśli zostaną na przyszły sezon sami Nas wyoutują. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a coz im z 4 miejsca ? oni na pewno sie nie garna do zadnych pucharow etc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a coz im z 4 miejsca ? oni na pewno sie nie garna do zadnych pucharow etc w sumie jak dzisiaj Cracovia by wygrala to Arka jeszcze wieksza mobilizacje bedzie miala  Pozyjemy zobaczymy napewno niespodzianki bedą aczkolwiek wolalbym dzisiaj ogladac zwyciestwo Cracovii.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak Arka z Bełka jutro punktów nie wywiezie to są nadmorskimi farfloclami  craax mimo wszystko, żecze utrzymania i powodzenia w niedzielnych derbach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a coz im z 4 miejsca ? oni na pewno sie nie garna do zadnych pucharow etc w sumie jak dzisiaj Cracovia by wygrala to Arka jeszcze wieksza mobilizacje bedzie miala  Pozyjemy zobaczymy napewno niespodzianki bedą aczkolwiek wolalbym dzisiaj ogladac zwyciestwo Cracovii. jak bedziesz mial gdzie to obejrzyj, bedzie show na trybunach, PIEKLO dzis bedzie i kolorowo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Arka z Bełka jutro punktów nie wywiezie to są nadmorskimi farfloclami  craax mimo wszystko, żecze utrzymania i powodzenia w niedzielnych derbach  tu trzeba szamana i modłów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kadra Cracovii na mecz z Polonią Warszawa:
Kaczmarek, Gąsiński, Mierzejewski, Jarabica, Trivunović, Suart, Szeliga, Bartczak, Radomski, Boljević, Visnakovs, Sacha, Dudzic, Suvorov, Klich, Giza, Ntibazonkiza, Krzywicki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Deeeeeeeeeeeeeeeeeltras11111111111111111111111111111111111
|
|