|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozwalic Nadala w finale Szlema i potem stuknac jego siostre - bezcenne  Ajde Noleee! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale siostra rafy to niezla  dobra jest, tylko nigdzie nie mogę znaleźć ile ma lat... Przewinęło mi sie kiedyś, że bodajże 5 lat młodsza od Rafy czyli rocznik 1991 cos kolo tego
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
ale siostra rafy to niezla  dobra jest, tylko nigdzie nie mogę znaleźć ile ma lat... Przewinęło mi sie kiedyś, że bodajże 5 lat młodsza od Rafy czyli rocznik 1991 cos kolo tego W sam raz 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ale siostra rafy to niezla  dobra jest, tylko nigdzie nie mogę znaleźć ile ma lat... Przewinęło mi sie kiedyś, że bodajże 5 lat młodsza od Rafy czyli rocznik 1991 cos kolo tego Trochę stara , ale może być.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
lipa z tego będzie. Czuje że Rafa nie wyciągnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stara? ja pier.... 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
a czego mu brakuje, tak ściśle tenisowo, pod względem umiejętności ? Więc proszę nie pisać o psychice, bo to oczywiste  jak idziemy w tę stronę to wszycy mogą wymieniać owijki Rysiowi Gasquetowi. To ewenement  pamiętam jak Marcel przekonywał, że Gasqqet zgarnie szlema. Talent niebywały, ale pussy przez duże P  jeżeli chodzi o talent w czystej postaci to bez wątpienia - i tutaj nie ma nie ma żadnej dyskusji - Federer całą trójkę bije na pysk, ba - prawdopodobnie nie ma w 'nowożytnym' a więc na przestrzeni ostatniego ćwierć, może półwiecza - sportowca, który talentem mógłby dorównać Federerowi, niektórzy wskazują, że może można obok stawiać Tigera Woodsa, ale na golfie się nie znam, więc się nie wypowiadam. Przy czym podkreslam chodzi o talent a więc to 'coś' z czym się człowiek urodził, tę niespotykaną łatwość, coś czego nie można wytrenować. Talent w przypadku tenisity to nadgarstek, umiejętność czytania gry, ustawiania się, poruszania, spostrzegawczość, etc Roger tu bryluje. Nadal z kolei to przypadek genialnego sportowca- ale stworzonego, chłopaka który urodził się i w pewnym momencie podjęto decyzję, że zostanie tenisistą - jest to przykład rzemieślnika perfekcyjnego, cyborga, ale wciąż rzemieślnika... i tym różni się od Rogera 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
on cały czas był w top 4 więc ciężko powiedzieć o nim "zgasł" ale znaczył może trochę więcej niż teraz Soda, jakieś finały pozaliczał z Paniczem i Rafą i wszystkie przegrał, na szlemach też maksymalnie półfinały. Krytykowany za defensywną grę. Był wysoko, ale widzisz Soda też jest cały czas wysoko, a jednak jest Drewnolingiem  Zresztą Wozniacki nawet jest numerem 1, więc chyba wiadomo o co chodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czesc nazywam sie andrzej tez mam 12 lat
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Danielsan  Choć kibic Barcelony to dobrze gada !
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a czego mu brakuje, tak ściśle tenisowo, pod względem umiejętności ? Więc proszę nie pisać o psychice, bo to oczywiste  jak idziemy w tę stronę to wszycy mogą wymieniać owijki Rysiowi Gasquetowi. To ewenement  Roger za takim Michaelem Jordanem móglby co najwyżej trampki nosić pamiętam jak Marcel przekonywał, że Gasqqet zgarnie szlema. Talent niebywały, ale pussy przez duże P  jeżeli chodzi o talent w czystej postaci to bez wątpienia - i tutaj nie ma nie ma żadnej dyskusji - Federer całą trójkę bije na pysk, ba - prawdopodobnie nie ma w 'nowożytnym' a więc na przestrzeni ostatniego ćwierć, może półwiecza - sportowca, który talentem mógłby dorównać Federerowi, niektórzy wskazują, że może można obok stawiać Tigera Woodsa, ale na golfie się nie znam, więc się nie wypowiadam. Przy czym podkreslam chodzi o talent a więc to 'coś' z czym się człowiek urodził, tę niespotykaną łatwość, coś czego nie można wytrenować. Talent w przypadku tenisity to nadgarstek, umiejętność czytania gry, ustawiania się, poruszania, spostrzegawczość, etc Roger tu bryluje. Nadal z kolei to przypadek genialnego sportowca- ale stworzonego, chłopaka który urodził się i w pewnym momencie podjęto decyzję, że zostanie tenisistą - jest to przykład rzemieślnika perfekcyjnego, cyborga, ale wciąż rzemieślnika... i tym różni się od Rogera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Danielsan trafna rozpiska 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Top 3 talenty: Ferdek Jużny Kaszkiet
Top 3 pomyłki: Soda Soda Soda.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nie powiedziałbym, Roger to taki tenisowy Jordan.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co nieznaczy ze taki rzemiesnlik nie bezdzie wiekszym graczem od rogiera
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Stara? ja pier....  kiedy rewanż w dmtp ? 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
co nieznaczy ze taki rzemiesnlik nie bezdzie wiekszym graczem od rogiera Dokładnie, doskonałym przykładem jest para z WTA: Wozniacka - Isia
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
nie powiedziałbym, Roger to taki tenisowy Jordan. wiedziałem, że mi jeszcze jednego czarnego brakowało do podium - MJ właśnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Top 3 talenty: Ferdek Jużny Kaszkiet
Top 3 pomyłki: Soda Soda Soda. a Berdych?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
co nieznaczy ze taki rzemiesnlik nie bezdzie wiekszym graczem od rogiera Dokładnie, doskonałym przykładem jest para z WTA: Wozniacka - Isia zgadzam się 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|