|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
W tej kolejce Ekstraklasy Ladbrokes udostepnia wszystkie mecze do typowania w trybie na zywo - zapraszamy!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
oni są jacyś pierdolnięci. Nie gram tam od lat bo mam limity rzędu kilku $ ale z ciekawości dzisiaj zalogowałem się a tam wiadomość "we will start to apply a monthly Fee to this account if it remains inactive"
buahahah, no żesz kierwa rozjebali mnie na maxa z samego rana
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Może głupie pytanie, ale czy jest możliwość wpłaty do nich przez przelewy24? Albo innym jakimś szybkim sposobem z mBanku?
P.S. Freebet jest 50 PLN, ktoś tu pisał o większym, że niedługo będzie.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Co do wplat to juz tak dlugo uzywam jednej metody,ze nawet nie pamietam czy byly przelewy24 dostepne ,ale na stronie nie widze tej mozliwosci .Jesli sie myle to prosze niech ktos poprawi Przyznaje,ze zapomnielismy o tej zmianie free beta bo bylo wiele innych spraw na glowie Podczas rejestracji wpisz Promotion Code MECZPL ,obstaw w ciagu 24h zaklad za minimum 75 PLN i podeslij mi login z Ladbrokes [ ladbrokes.com] otrzymasz wyzszy free bet od podanego na stronie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jest mozliwosc przez przelewy24.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki za pomoc.
Rafał, sprawdź priva.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jest mozliwosc przez przelewy24. Ile mniej więcej idzie do nich przelew? Na Betssonie zwykle trwa to ok. 5 minut, tutaj już od ok. 20min nie ma na koncie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z tego co pamietam kolo 10-15 minut.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ok, kasa jest już u nich.
Teraz takie pytanie: Pierwszy kupon musi mieć tylko jedno zdarzenie? Czy może mieć więcej? Bo nie do końca chyba zrozumiałem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jaka kpina, na mecz Polonii z Lechem 5 zakładow :E
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuję pomocy przy wypłacie pieniędzy na konto bankowe. Co dokładnie mam wpisać w poszczególne miejsca?
Bank Name * Account Name * Account Number / NRB * Branch code * Description *
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nazwa banku Swoje imie i nazwisko Nr konta nic nie musisz wpisywac cokolwiek
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Żałosny bukmacher. Po jednym kuponie http://tinyurl.com/3zcqxvg zamknięcie konta (limit 0 słownie zero na wszystkie zdarzenia)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
After a recent review, we have taken the decision to close your account.
Like other bookmakers, we continually review our customer base and reserve the right to close accounts at our discretion. As you may be aware, we have previously limited your stakes and have now decided that offering this heavily restricted service is no longer commercially sensible. Any outstanding ante-post bets will be honoured, please contact us when you believe the bet should be settled.
If you have any funds in your account, please contact our Customer Services team to arrange a withdrawal.
You will no longer be able to place bets using your Ladbrokes Customer ID and, should you attempt to open another account in future, this account will be subject to immediate closure.
Yours sincerely,
Ladbrokes Customer Service Team.
Dostał ktoś jeszcze takiego kwiatka na Święta? Dodam, że ostatni zakład robiłem u nich z pół roku temu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u mnie konto zlimitowane do zera, ale zamknąłem je sam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chciałbym Was zapytac,a najlepiej osoby,które wypłacały z Ladbrokes na swoje konto bankowe o dwie ostatnie pozycje w zakładce wypłat.
Mianowicie branch code i description.Chodzi mi po prostu o to co należy tam podać.Dzięki bardzo z góry za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra już wiem,było 2 posty powyżej ,nie wiem jak to przegapiłem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Potwierdzam informacje o zamykaniu kont i limitowaniu ich do zera, bo od dziś sam mogę dodać ich do listy firm, które nałożyły mi drakońskie limity (dla informacji inni "ciężko wystraszeni to Betsafe, Betsson, Bet365 i Betway). W Ladrokes obstawiałem gdzieś ze 3 lata, trochę byłem do przodu, ale nie aż tak, aby nie dać mi postawić teraz nawet za złotówkę. Myślę, ze zadecydowała tu moja regularność i to, ze nie nigdy przez tak długi okres czasu nie byłem na większym minusie. Wręcz przeciwnie powoli acz systematycznie zwiększałem swój zysk, a takich graczy, którzy nie kleją tasiemców i nie liczą na kupon życia bardzo się nie lubi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u mnie też limit zero na wszystko 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Na razie zero odpowiedzi na pytanie o jeden konkretny powód, ale którego zostałem wykluczony z obstawiania w tej pseudo firmie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|