|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nie ma powodu by się z czekami bawić, tym bardziej że wysyłają je pocztą do Ciebie i znów może być problem jak coś nie dojdzie (kasowanie, wysyłanie ponownie, itd.).
Może inaczej, nie ma powodu by brać czek jeśli możesz otrzymać przelew.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Ja na karte czekalem jakies 8 dni, a za pinem czekam juz 2,5 miesiaca, zero kontaktu ze strony moneybookers - brak slow ! Na pewno wkońcu odpiszą ale takie przypadki jak twój to wyjątki większości bez problemu dochodziły karta i pin. Ale naprawde warto ją mieć nie raz Ci sie przyda. Zwłaszcza że na Mb niektóre buki czy kasyna wypłacają w pare godzin. Zawsze mnie to denerwowało jak wygrałem kase i zlecałem wypłate w srode czy czwartek na konto a kasa była mi potrzebna na weekend i dochodziła dopiero w poniedziałek. Teraz nie mam tego problemu. Te limity są troche wkurzające i opłata za wypłate z bankomatu 1,5 euro troche dużo. Ale nikt chyba z kasyna nie wypłaca takich małych kwot zeby to dla niego sprawiło jakaś dużą różnice.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na kartę czekałem niecałe 2 tygodnie, wcześniej przysyłają pin
a za wypłaty z bankomatu potrącają 1.8e , czyli jakies 7-8zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szanowny/a Panie Dziękujemy za rozpoczęcie procesu weryfikacji konta. Nasi pracownicy wkrótce przejrzą Pana/Pani dokumenty i poinformują, czy weryfikacja dała pozytywne rezultaty. Zwykle trwa to od 24 do 48 godzin. Gdy tylko proces weryfikacji się zakończy, prosimy powrócić do aplikacji o kartę Moneybookers MasterCard, po czym cieszyć się następującymi korzyściami, jakie ona zapewnia Wczoraj rano dostalem takiego maila wiec czekamy 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Szanowny/a Panie Dziękujemy za rozpoczęcie procesu weryfikacji konta. Nasi pracownicy wkrótce przejrzą Pana/Pani dokumenty i poinformują, czy weryfikacja dała pozytywne rezultaty. Zwykle trwa to od 24 do 48 godzin. Gdy tylko proces weryfikacji się zakończy, prosimy powrócić do aplikacji o kartę Moneybookers MasterCard, po czym cieszyć się następującymi korzyściami, jakie ona zapewnia Wczoraj rano dostalem takiego maila wiec czekamy  Tak, wszyscy zagryzamy paznokcie i czekamy z przejęciem. Proponuję, żebyś pisał co godzinę jak się sprawy mają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Wczoraj rano dostalem takiego maila wiec czekamy  Zazwyczaj procedura idzie bardzo sprawnie, potwierdzą weryfikację i zaakceptowanie wniosku o kartę, po czym przyślą ją oraz (osobno) PIN. Na razie nie ma się czym stresować tylko trzeba czekać i tyle...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można mieć dwa konta na moneybookers? Albo chociaż jedno zamknąć i otworzyć nowe?
|
|
|
|
|
|
|
Celem zmiany waluty możesz to zrobić, ale wcześniej należy napisać do MB w tej sprawie i usłyszeć od nich aby właśnie tak postąpić. Pamiętaj, że wszystkie adresy email używane na starym koncie (nawet te, które usuniesz) nie będą mogły być dodane na nowym.
Osoby ze statusem VIP mogą posiadać konta w różnych walutach, ale skoro ja bardzo mało używam MB to lepiej niech się wypowie ktoś kto używa ich regularnie i ma taki status.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można mieć dwa konta na moneybookers? Albo chociaż jedno zamknąć i otworzyć nowe? dwoch kont nie mozesz miec, mozesz zamknac aktualne i otworzyc nowe z inna waluta  niestety tracisz wszystkie dotychczasowe weryfikacje i nie mozesz korzystac z tych samych adresow @
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
majac status vip, mozna miec kilka kont, ale tylko i wylacznie za zgoda MB. Kazde w innej walucie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A to takie różne kombinacje są. Może niezbyt precyzyjnie się wyraziłem, albo to z własnej niewiedzy. Chodzi mi oto, aby zmienić tylko mejla. Pewnie przy logowaniu nadal będę wpisywał stary, ale czy mogę dodać jakiś nowy na który chciałbym żeby przychodziły wszystkie mejle z mb?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, mozesz dodac nowy mejl do obecnego konta. Ustawiasz go jako glowny i na niego przychodza powiadomienia. Logujesz, wplacasz i wyplacasz na stary tak jak bylo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie o coś takiego mi chodziło, tak więc elegancko 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam kto z kolegów zna NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)Deutsche banku dzieki
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam kto z kolegów zna NRB (Numer Rozliczeniowy Banku)Deutsche banku dzieki Twoj numer konta: 12 3456 7890 1234 5678 9012 3456 Cyfry pogrubione to numer rozliczeniowy.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie co zrobic jak sie zmienilo mail na moneybookers i przez niezgodnosc maili nie mozna zrobic wyplaty ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie co zrobic jak sie zmienilo mail na moneybookers i przez niezgodnosc maili nie mozna zrobic wyplaty ? Chodzi o wypłatę z buka? Nie praktykowałem, ale konto MB ma numer. Trzeba przekonać buka, że ten mail to ten sam numer konta w MB. Na przykład zlecając wpłatę, albo w inny sposób. Pytaj buka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak. Support napisal, ze mam uaktualnic maila i dac im znac. Ale jak uaktualnic i gdzie?! ;/ Na czacie mowia, ze mail z ktorego wyslalem wplate musi byc taki sam jak ten z ktorego wyplacam. I dalej nic nie wiem...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|