dokładnie, Ja osobiście nie lubię nie tyle jego co tej całej infantylnej szopki robionej wokół (nienawidze tego słowa) celebrytów jakby byli Bogami.Dzisiejsze nagłówki w dziele rozrwyka: 'Anna Mucha w krótkich szortach,zobaczcie jej nogi' 'Steczkowska: -na imprezie stwierdziłam, że najpiękniejsza jest łysa głowa' 'Skiba w londynie na zmywaku' 'Porwanie psa Mickeya Rourke'a' 'Orzechowska pokazała pupę!'
nie wiem czy kogos innego niż tępego karka-chuligana ten 'zart' smieszy
mnie - a daleko mi i do karka i do chuligana... co do tepego - co nie powiem bedzie zenada
tylko że ten żart widziałem już w kilku wersjach o Realu,Barcelonie,Wiśle i teraz o Lechu - więc łatwo można dojść do wniosku że każdy kto kibicuje to 'cipa' a taki wniosek już tak bardzo nie bawi, co nie?
nie wiem czy kogos innego niż tępego karka-chuligana ten 'zart' smieszy
mnie - a daleko mi i do karka i do chuligana... co do tepego - co nie powiem bedzie zenada
tylko że ten żart widziałem już w kilku wersjach o Realu,Barcelonie,Wiśle i teraz o Lechu - więc łatwo można dojść do wniosku że każdy kto kibicuje to 'cipa' a taki wniosek już tak bardzo nie bawi, co nie?
przeciez wiadomo ze sie kluby zmienia... ale Wy macie problemy doprawdy...
dobra skonczmy juz ten temat, bo nie na temat dyskutujemy
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...ak-kibicowal-do,1,4304146,wiadomosc.html Popielarz przypomina sobie zabawną historię związaną z Donaldem. Jechali jako kibice Lechii do Dębna Lubuskiego. Przyjechali z Gdańska dużą grupą. Kilkadziesiąt autokarów, około tysiąca kibiców. Wysypali się z pojazdów i szli przez miasteczko przebrani, z bębnami, gitarami. Donald w pierwszym rzędzie robił swoim wyglądem furorę. Miał biało-zielony cylinder i długi do ziemi biało-zielony płaszcz. Wszyscy wylegli do okien. Ktoś robił zdjęcia. Pokazywano ich sobie palcami. Nawet z okolicznej knajpy wynurzyli się pijaczkowie, zwabieni hałasem. I jeden z nich, widząc Donalda, podszedł, ukląkł przed nim i zawołał w pijanym widzie: "Mesjaszu". Długo się jeszcze potem z tego śmiali.