|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak jak poczatkowo myslalem zwrot w millenium ja widze w milenium na stronce ze normalnie rozliczone mi konkretnie chodzilo o pare Crump - AJ dlatego napisalem ze zwrot 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sobie spr. kupon w millenium on line jaki ma status i ku mojemu zdziwieniu para Crump - AJ jest podswietlona na czerwono i kupon widnieje jako przegrany a w oficjalnych wynikach czarno na bialym jest zwrot, wiec robia ludzi w balona jak sie tylko da, ktos nie znajac wynikow i sugerujac sie takim statusem wyrzuca zwycieski kupon do kosza z mysla nietrafienia wtf?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale fart wczoraj, mialem na kuponie Bjerre polfinal 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale fart wczoraj, mialem na kuponie Bjerre polfinal  dla mnie tez sie szczesliwie zakonczylo, bo mialem Kolodzieja poza polfinalem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ale fart wczoraj, mialem na kuponie Bjerre polfinal  dla mnie tez sie szczesliwie zakonczylo, bo mialem Kolodzieja poza polfinalem gdzie grales cos takiego ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale fart wczoraj, mialem na kuponie Bjerre polfinal  dla mnie tez sie szczesliwie zakonczylo, bo mialem Kolodzieja poza polfinalem gdzie grales cos takiego ? ladbrokes...na kazdego zawodnika mozesz postawic czy awansuje lub nie do finalu/polfinalu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jak zaklad jest dwodrogowy to jak oficjalny wynik moze byc remis i zaklad jest traktowany jak przegrany co oni w tym millenium odpierd....?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jak zaklad jest dwodrogowy to jak oficjalny wynik moze byc remis i zaklad jest traktowany jak przegrany co oni w tym millenium odpierd....? O jaki typ chodzi? Crumpa? Przecież w klasyfikacji Jazon był wyżej, bo miał dwie trójki. Jeśli nie uznają klasyfikacji i tylko patrzą na liczbę punktów, to zwrot. Uznanie lepszym Jonssona to kpina jeśli tak zrobili. No chyba, że pomylili Jonssona z Jonassonem 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Animal, wg mnie powinien byc zwrot, wez tam potrzas... Przy 1-2 wynik 6-6 to ani wygrana ani przegrana... Chyba, ze Millenium uwaza, ze skoro jeden zawodnik nie pokonal drugiego to znaczy ze nie ma wygranego..a zatem przegrana  ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jak zaklad jest dwodrogowy to jak oficjalny wynik moze byc remis i zaklad jest traktowany jak przegrany co oni w tym millenium odpierd....? O jaki typ chodzi? Crumpa? Przecież w klasyfikacji Jazon był wyżej, bo miał dwie trójki. Jeśli nie uznają klasyfikacji i tylko patrzą na liczbę punktów, to zwrot. Uznanie lepszym Jonssona to kpina jeśli tak zrobili. No chyba, że pomylili Jonssona z Jonassonem  chodzi o pare Crump - AJ, kobieta w millenium swiecie twierdzi ze zaklad jest przegrany, dzwoni wyzej i slysze to samo , smich na sali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jak zaklad jest dwodrogowy to jak oficjalny wynik moze byc remis i zaklad jest traktowany jak przegrany co oni w tym millenium odpierd....? O jaki typ chodzi? Crumpa? Przecież w klasyfikacji Jazon był wyżej, bo miał dwie trójki. Jeśli nie uznają klasyfikacji i tylko patrzą na liczbę punktów, to zwrot. Uznanie lepszym Jonssona to kpina jeśli tak zrobili. No chyba, że pomylili Jonssona z Jonassonem  chodzi o pare Crump - AJ, kobieta w millenium swiecie twierdzi ze zaklad jest przegrany, dzwoni wyzej i slysze to samo , smich na sali Mają fantazję. Może naprawdę im zacznij tłumaczyć, że AJ, to nie ten sam zawodnik co THJ 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Podaj jej klasyfikacje i popros o usosunkowanie sie:
Klasyfikacja Grand Prix Szwecji: 1. Ch. Holder (2,3,3,2) 10 2. G. Hancock (3,2,2,3) 10 3. A. Linbaeck (3,3,3,U) 9 4. J. Kołodziej (2,2,3,2) 9 5. E. Sajfutdinow (1,1,3,3) 8 6. T. H. Jonasson (1,3,2,2) 8 7. J. Crump (3,3,W,-) 6 8 A. Jonsson (0,2,1,3) 6 9. T. Gollob (1,0,2,3) 6 10. F. Lindgren (3,1,1,1) 6 11 J. Hampel (1,1,2,1) 5 12. N. Pedersen (2,0,D,2) 4 13. Ch. Harris (0,2,1,1) 4 14. K. Bjerre (2,W,0) 2 15. R. Holta (0,1,0,0) 1 16. A. Laguta (W,0,1,0) 1 17. S. Gustafsson (1) 1 18. D. Andersson (0) 0
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie chodzi o klasyfikacje koncowa bo ich zaklad brzmial "ktory z zawodnikow zdobedzie wieksza ilosc pkt" i w sytuacji remisu powinien byc zwrot, chyba ze ja jestem leszczem i nie wiem co gram a byla opcja remisu, juz sam nie wiem, moze ktos potwierdzic lub zaprzeczyc czy byla opcja "0" bo nie chce z siebie robic pajaca
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ooo jesli byla taka opcja, to sprawa jasna... wowczas przegrana, bo zaklad trzydrogowy... Niesety nie mam jak powierdzic tego czy byla na 100% ta opcja..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|