|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dimitrov +1.5, Pous Tio +1.5, Jovanovski i co lepiej jeszcze ;-) Riba czy Mayer +1.5? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wie ktos na jakiej zasadzie sa wstawiane do drabinki glownej zawodniczki z kwali??? Jak jest losowanie to marta pewka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marta duzy cyc dzis pewka ze w palnik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na stronie RG jest, ze jutro od 10.00 sie zaczyna turniej.. Ale cos mi sie wydaje, ze sroda chyba, nie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na stronie RG jest, ze jutro od 10.00 sie zaczyna turniej.. Ale cos mi sie wydaje, ze sroda chyba, nie? wlasnie podobnie mi sie wydaje dlatego pytam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich. Troche czasu mnie tu nie było , wiekszosc wie z jakiego powodu. Jednak z wszystkimi osobami zainteresowanymi sobie wyjaśniłem to i owo.Wszystko uregulowane ponieważ to nie było tak że miałem zamiar kogoś w balona zrobić ( kilka osob pewnie ma inne zdanie )-rozumiem Najwiekszą głupotą było to że sie bardzo mało odzywałem , początkowo brak dostępu do neta , potem już chyba wstyd.. Dlatego teraz zapytam tutaj czy mogę się dalej udzielać na forum , bo pewnie niektórym to bedzie nie na ręke , pewnie mnie przekreślono na paru frontach. Czekam na opinie i pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Originally Posted By: marzano gdzie jest ten rafa, hej amir gdzie jest ten rafa
Originally Posted By: Piostar Chyba Ci się niebezpiecznie płyta zacięła.
nic sie nie zacięło, w taki sympatyczny sposób chce przypomć pewnemu delikwentowi jego cwaniackie teksty sprzed każdego z czterech dotychczasowych finałów, w ktorych to wielki rafa number łan mial zniszczyć pajacyka djokovica, a jak to sie skończyło wszyscy wiemy...
Nie insynuuj mi więc ze płyta mi sie zaciela bo daleki jestem od gowniarskiej szarpaniny na słowa... zastanawiam sie tylko czy niejaki rafaholik amir khan jak zwał tak zwał ma choć odrobinę honoru by uderzyć sie w pierś i publicznie przyznać ze aktualnie nr jeden światowego tenisa jest djoko...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Grajus w Polsce jest Tuskodemokracja - która jeszcze nie zabrania pisania po forach, choć wszystko przed Tobą marzano - właśnie niestety w ostatnich postach uprawiasz tylko i wyłącznie gówniarską szarpaninę, trzeba z klasą podejść do rywala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marta duzy cyc dzis pewka ze w palnik a dlaczego? jak kanepi ma pewna grę w turnieju
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Originally Posted By: marzano gdzie jest ten rafa, hej amir gdzie jest ten rafa
Originally Posted By: Piostar Chyba Ci się niebezpiecznie płyta zacięła.
nic sie nie zacięło, w taki sympatyczny sposób chce przypomć pewnemu delikwentowi jego cwaniackie teksty sprzed każdego z czterech dotychczasowych finałów, w ktorych to wielki rafa number łan mial zniszczyć pajacyka djokovica, a jak to sie skończyło wszyscy wiemy...
Nie insynuuj mi więc ze płyta mi sie zaciela bo daleki jestem od gowniarskiej szarpaniny na słowa... zastanawiam sie tylko czy niejaki rafaholik amir khan jak zwał tak zwał ma choć odrobinę honoru by uderzyć sie w pierś i publicznie przyznać ze aktualnie nr jeden światowego tenisa jest djoko... rranking pokazuje kto jest numerrem jeden w tym momencie... tyle w tym temacie jak djoko przeskoczy nadala w rankingu to mozesz sie zaczac puszyc, puki co nie przeskoczyl wiec jeszcze nr 1 nie jest. ma dobrra passe i tyle forma zycia to sie nazywa i nie przesadza ze juz tak bedzie wiec troche pokory kolego jak djoko utrzyma rowny poziom przez kilka sezonow jak rafa lub roger wczesniej wtedy bedziesz mogl piac puki co to poprrostu wystrzal formy i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na stronie RG jest, ze jutro od 10.00 sie zaczyna turniej.. Ale cos mi sie wydaje, ze sroda chyba, nie? wlasnie podobnie mi sie wydaje dlatego pytam  Dzisiaj losowanie drabinki kwalifikacji o 18, a jutro stratują panowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@gajusbonus, to zobacz kto według rankingu jest nr. 5 i nr. 8 np. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i co w zwiazku z tym? to pokazuje tylko ze poziom tenisa sie obnizyl skoro ogor melzerr jest w 10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pokazuje, ze ranking niekoniecznie pokazuje kto jest najlepszy w tym momencie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wahania formy sie zdarzaja i tyle nie zamierzam sie wdawac w dyskusje kto gdzie i po co powiedzialem co mialem do powiedzenia a kazdy mierzy wartosc zawodnikow wedlug wlasnych miar
|
|
|
|
|
member
|
|
member
normalnie zlot fachowców:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
marzano - właśnie niestety w ostatnich postach uprawiasz tylko i wyłącznie gówniarską szarpaninę, trzeba z klasą podejść do rywala  w taki wlasnie sposób proboje zmobilizować tego jak go nazwales "rywala" do pokazania klasy i uratowania resztek honoru... nikogo nie szkaluje i nie wyzywam ale myślę, ze po tych wszystkich farmazonach które na swojej klawiaturce wystukal amir przydałoby sie aby wystukal jeszcze jedno albo dwa słowa przeprosin lub uznania dla czlowieka, który pokazał jego idolowi miejsce w szyku... w innym wypadku przed kolejnym spotkaniem nadal - djokovic znów będziemy świadkami pajacowania, klaunowania i namber łanowania największego "piewcy talentu" hiszpana...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|