|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przelew dzis zrobiony z godzine temu, czyli jutro na bank kasa do nich dojdzie !!! wiec sie zmieszcze w terminie do 18-tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Drogi Kibicu,
Zostaliśmy poinformowani, że dostarczenie niektórych listów z instrukcjami dotyczącymi płatności opóźniło się. Dlatego zdecydowaliśmy o przedłużeniu termin płatności dla przelewów:
Płatność musi zostać zaksięgowana 25 maja 2011 roku.
Zalecamy wykonanie przelewu natychmiast po otrzymaniu listu pocztą. Wszystkie dane w instrukcji płatności zachowują ważność. Tylko termin został przedłużony.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ciekawe ile osób się z tym nie wyrobi do tego 25 maja, niektórzy kasy nie mają  zawsze więcej będzie biletów w drugim losowaniu  mam nadzieję że wtedy coś uda się wylosować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy wiadomo cos juz o drugim losowaniu? Kiedy bedzie i czy tez bedzie mozna wybierac mecze na ktore ktos chce bilety tak jak to bylo w 1 losowaniu ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Jeszcze sporo ludzi nie dostalo tych listow, u mnie 1/5, wiec bankowo sporo ludzi do 25go nie oplaci, ale wtedy beda sie kontaktowac w sprawie platnosci, pewnie ostateczny termin to gdzies pod koniec czerwca jak nie dalej.
I dopiero wtedy bedzie mozna mowic o drugim losowaniu.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja już się nastawiam na drugie losowanie  Ponad 10k wpłacone, a do 2 etapu mam już chętnych dodatkowych czyli 2 wujków ciotkę i babcię  Razem 8 kont i mam nadzieję że choć za parę tysięcy jeszcze trafię bo mam kasę na inwestycję a zysk pewny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sory za OT Bilety na London 2012 można jeszce zakupić , czy nie ma opcji w pozniejszym terminie ??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dziś jest 18-ty, Uefa miala sie kontaktowac jak kasy nie otzyma na koncie ws. biletów, wydłuzyli ten termin płatnosci do 25-go maja, ale co z tego jak dalej listu nie otrzymałem, jak nie otrzymam do poniedzialku 23-go to dzwonie do tych patałachów.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja już się nastawiam na drugie losowanie  Ponad 10k wpłacone, a do 2 etapu mam już chętnych dodatkowych czyli 2 wujków ciotkę i babcię  Razem 8 kont i mam nadzieję że choć za parę tysięcy jeszcze trafię bo mam kasę na inwestycję a zysk pewny  to w drugim etapie bedzie mozna zakladac nowe konta? pierwsze slysze
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
|
|
Sory za OT Bilety na London 2012 można jeszce zakupić , czy nie ma opcji w pozniejszym terminie ?? Ja juz aplikowalem bylo do 25 kwietnia bodajze, teraz losowanie i sciagaja z kont kase, nastepnie wysylaja bilety za miesiac. Z tym ze jak cos zostanie... to bedzie mozna kupic w pozniejszym terminie, ale zainteresowanie troche wieksze niz EURO  wiec jakby zostalo to pewnie na lucznikow...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja już się nastawiam na drugie losowanie  Ponad 10k wpłacone, a do 2 etapu mam już chętnych dodatkowych czyli 2 wujków ciotkę i babcię  Razem 8 kont i mam nadzieję że choć za parę tysięcy jeszcze trafię bo mam kasę na inwestycję a zysk pewny  obys juz nie trafil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Obyście się nie przeliczyli z tym pewnym zyskiem ,za dużo rozdmuchana impreza by na biletach krocie zarabiać- jestem pewien że na jakiś mecz słabych zespołów to nawet po cenie zakupu nie sprzedacie.
|
|
|
|
|
|
|
Dokladnie tak jak mowi Maciek, mam bilet na polfinal, ale jesli w polfinale Euro wystapi Chorwacja z Grecja to bankowo sobie odpuszcze ten mecz, nie wiem czy za darmo bym nawet na to poszedl.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja na 1/2 w Warszawie mam 4,2 zostawiam dla siebie,a 2 opierdole za ojro jakimś angolom/niemcom/hiszpanom/holendrom bo raczej te teamy będą w 1/2 a nie grecja czy chorwacja zresztą Polaków chetnych na 1/2 też pewnie będzie nie mało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najłatwiej i najmniejszym kosztem zrobić wpłatę w euro? W okienku pekao można dokonać wpłaty gotówkowej nie mając tam konta?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wg mnie w 2 losowaniu powinni brać udział tylko ci, co w pierwszym nic nie wylosowali. Tak wg mnie by było sprawiedliwe  By jeszcze więcej osób miało szansę, mogliby dać taką opcję że tylko można wylosować na 1 mecz np 4 bilety (min 2, bo samemu iść to też trochę głupio) co o tym sądzicie?? ja niestety w 1 losowaniu nic nie wylosowałem - niestety nie należę do cwaniaków, którzy w tej imprezie widzą tylko możliwość zbicia kasy (jest takie powiedzenie, nie wiem czy znacie  że za kasę to by swojej matce łapy do majtek włożyli ;D). Mam inne zasady  Mam 1 konto, wybrałem tylko takie mecze, na które wiem że na 100% bym pojechał - czyli Wrocław i Poznań). Mam nadzieję, że choć trochę będę miał szczęścia by choć na 1 mecz (np we Wro) pójść 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie tak jak mowi Maciek, mam bilet na polfinal, ale jesli w polfinale Euro wystapi Chorwacja z Grecja to bankowo sobie odpuszcze ten mecz, nie wiem czy za darmo bym nawet na to poszedl. kibicowsko bardzo ciekawy meczyk i mógłbyś sobie cyknąć fotę z modricem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najłatwiej i najmniejszym kosztem zrobić wpłatę w euro? W okienku pekao można dokonać wpłaty gotówkowej nie mając tam konta? w okienku pekao sa mając w kieszeni gotowe euraski trwa to kilka minut bez dodatkowych kosztów (konto też nie jest Ci potrzebne)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi sie wydaje ze konta ktore wylosowaly bilety nie beda brac udzialu w 2-im losowaniu bo to by bylo dziwne ale jak beda braly udzial to w sumie nic sie nie stanie takiego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|