|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
1 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Ładnie to Greg w temacie rozpisałeś  mi jutro kończy jeden kupon - Mayer, i to z błędu kobiety, bo mi wbiła jego zamiast Lisicki.. i ciężko będzie Fallę po 1.29 biorę z pocałowaniem ręki i to wg mnie najpewniejszy bet jutro, do tego na pewno Prodon (kurs marny niezwykle) ale różnica klas znacząca, na Souzę mnie namówiłeś, popatrzyłem na osiągnięcia Aguilara 1.40 do pociągu jak znalazł i do tego Bolek lub Schoorel na drugiej tasiemce myślę nad Gicquelem (po 1.59), Ilhanem, Hernychem i właśnie Bolkiem albo Schoorelem  choć tu już niełatwy zestaw- Matosevic ładnie trzymał serwis z Robertem, choć ostatecznie przegrał w Bordeaux, tak jak wszyscy za bardzo go na mączce niewidzę, ale i Turek nieobliczalny... Hernych na szlemy się motywuje i to za nim przemawia, ale przeciwko gospodarzom grać nie lubię... i wspomniany Gicquel - sporo się nagrał, pytanie czy nie zmęczony, Ungura nigdy w akcji nie widziałem, niby pokonał Cipollę, ale ma na niego patent (h2h bodajze 5 czy 6 do 0), więc tym się sugerować za bardzo nie należy, heh cięzki orzech  reszty meczy na ten moment nie ruszam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no faktycznie nie ma co narzekać tylko Fallę może i Prodona zagrać ... tak patrzę na ich przeciwników, to jak nie będzie wałka to spokojnie wejdzie i to nie jak Schwank dzisiaj, bo ostrzegałem rano przed nim, bo Dancevic ma bardzo groźne podanie i kiedyś w ATP miał wyniki, a Rieschick i Velotti to nie wiedzą praktycznie co to mecz na takim szczeblu Hernych się zastanawiam, bo robi wrażenie wynik z Moltenim, widać, że na Szlemach zawsze walczy, ale Rochette u siebie, a już potrafił sprawiać problemy czy nawet wygrywać na swojej ziemi ... znaczy co do Aguilara uważałbym tylko na to, że awansował w zeszłym roku tutaj do main draw i pomęczył samego półfinalistę Berdycha 6-7(7) ... oby nie było tak, że mu się tutaj świetnie jakoś gra, mam nadzieję, że to jedno razowy wystrzał był  Schoorel powinien wygrać, ale jakieś obawy mam co do tego Nielsena, uważam, że Duńczyk jest niedoceniany ... Gicquel zmęczony na pewno nie będzie, pewnie będzie grał swoje, a ostatnio gra dobrze, ciekawe co Ungur pokaże. Możliwości ma, ale czasem potrafi się posypać jak domek z kart, a pamiętając zeszłotygodniowy występ, to Marc bronił dużo bp z dobrym skutkiem i jeśli tak będzie tutaj to Ungur się szybko podłamie i będzie po zawodach ... widzisz ciekawe z tym Matosevicem, bo zapomniałem zupełnie o tym meczu z Robertem ... i tam się działy dziwne rzeczy i ciężko ocenić, czy to dobra gra Matosevica, czy jakieś inne zawirowanie, bo Stephane ogarniał izi mecz, aż nagle odwrócił się set, przegrał w tiebreaku go i w trzecim było już *0-3 i Matosevic miał jakieś 2 czy 3 bp na podwójne przełamanie, a nie minęła chwila i zrobiło się 5-3 dla Roberta ... jutro od rana popatrzę w kobiety, ale to tak na czuja, bo tutaj moja wiedza duuużo słabsza, tych zawodniczek na poziomie ITF kobiecych to prawie w ogóle nie znam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gicquet+Hernych  <papa>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dulgheru +1.5 Ferrer Meffert Falla Wickmayer +1.5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę Rysiu, że niby dopuszczasz niespodzianki w Brukseli, ale z pewną taką... dozą nieśmiałości. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Medina 2-0 Peng 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, kobitki zagościły w ofercie toto-mixa wstępnie: Anastasia Pivovarova Sloane Stephens Marina Erakovic Heather Watson Sabine Lisicki Sophie Ferguson ? Cetkovska ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolelli Beck Hernych Copil Mayer Gargamel Falla Bautista  Fortuna sie z babkami opierdala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolelli Beck Hernych Copil Mayer Gargamel Falla Bautista  Fortuna sie z babkami opierdala  oprócz Copila ze wszystkim się zgadzam i sam gram pewnie dopiero po 9.30 będą babki i jutrzejsze mecze 3 rundy facetów :/ Tipsport już na przykład ma wszystko, na Totomixa to chyba nie warto liczyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no żeby bwin miał lepszą ofertę na tenis od bet365 to jeszcze nie widziałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolelli Beck Hernych Copil Mayer Gargamel Falla Bautista  Fortuna sie z babkami opierdala  oprócz Copila ze wszystkim się zgadzam i sam gram pewnie dopiero po 9.30 będą babki i jutrzejsze mecze 3 rundy facetów :/ Tipsport już na przykład ma wszystko, na Totomixa to chyba nie warto liczyć  totosyf ma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok fortuna dodala babki na dzis co do Copila to wmiare spokojny jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolelli Beck Hernych Copil Mayer Gargamel Falla Bautista  Fortuna sie z babkami opierdala  oprócz Copila ze wszystkim się zgadzam i sam gram pewnie dopiero po 9.30 będą babki i jutrzejsze mecze 3 rundy facetów :/ Tipsport już na przykład ma wszystko, na Totomixa to chyba nie warto liczyć  totosyf ma właśnie toto dodało też mecze z jutra, cofki za krecze mają, tak więc czas na toto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karatancheva Diatchenko Soler Espinosa Hampton Mausburger Cetkovska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bolelli Beck Hernych Copil Mayer Gargamel Falla Bautista  Fortuna sie z babkami opierdala  oprócz Copila ze wszystkim się zgadzam i sam gram pewnie dopiero po 9.30 będą babki i jutrzejsze mecze 3 rundy facetów :/ Tipsport już na przykład ma wszystko, na Totomixa to chyba nie warto liczyć  totosyf ma właśnie toto dodało też mecze z jutra, cofki za krecze mają, tak więc czas na toto  tak ale kasy na wyplate to nie maja wiec nie warto 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Zależy w jakim punkcie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Beck A. Bolelli S. Mayer L. Falla A. Prodon E.
Jakies wskazówki co do Typów lub przeciwskazania zeby nie grac któregoś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fortuna to rozlicza szybko kwale?
|
|