|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Corrrado Soprano nie zadaje sie z wiesniakami z Polski [/quote] A coś ty się taki hardy zrobił Tyson ?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyson chyba zapominasz o jednym.pudzian byl faworytem ale papierowymk spojrz na sherdoga porwnaj tych 2-och zawodnikow i pomysl jak mozna powiedziec ze pudzian byl faworytem(nie mowie o kursach tylko rzeczywistosci)
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
no ale z nalesnikiem byla typowoa napierdalanka z pod remizy a dzisiaj juz potrafi o wiele wiecej słuchaj ja się tam nie znam, sś tu lepsi "szpece" ode mnie, ale jak widzę że gość z Jego masa daje drugiemu naście ciosów w głowę i tamten stoi to coś nie tak chyba jest ? sam widziałeś jakie cepy daje Pudzian, odpal youtube i porównaj z ciosami Lesnera, Carwina, Dos Santos czy Mira, to jest przepaśc  o innych elementach walki ciężko nawet tu dyskutować, Pudzian to 3 liga kolego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie go porownywac do ufc ( na marginesie lesnar ma slaba stojke i szczeke, jest za to zajebistym zapasnikiem)
Mam na mysliu ze pudziana stac na rywali dzisiejszego pokroju jezeli bedzie konsekwentnie szedl do przodu, ja widze roznice z tym klocem z poczatku przygody z mma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyson chyba zapominasz o jednym.pudzian byl faworytem ale papierowymk w takim razie widze ze duzo zarobiles Thomsonie jako super value wklej kupony w odpowiednim dziale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A coś ty się taki hardy zrobił Tyson ?! czy tobie przypadkiem siara sufid na leb sie nie spadl?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tego bo to dla mnie no bet ale pudzian nie byl faworytem za chuja....chcesz sie bawic w przepychanki na wklejanie kuponow??jestem pewien ze wiecej zarobilem jednego dnia niz ty przez cala kariere bukmacherska i moglbym ci to udowodnic ale nie w tym rzecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A coś ty się taki hardy zrobił Tyson ?! czy tobie przypadkiem siara sufid na leb sie nie spadl? Co to jest za Pudzian co nie umie go kylym ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
idenyczna sprawa byla na poprzednim ksw gdzie wszyscy polacy byli faworyzowani ale w rzeczywistosci byli duzo slabsi i tak sie tez okazalo o czym pisalem przed kazda z walk wiec bez cwaniactwa
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mgrblokers - Jesteś na dragach ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
klakiery sie zebraly zeby przyklaskiwac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie gralem tego bo to dla mnie no bet ale pudzian nie byl faworytem za chuja....chcesz sie bawic w przepychanki na wklejanie kuponow??jestem pewien ze wiecej zarobilem jednego dnia niz ty przez cala kariere bukmacherska i moglbym ci to udowodnic ale nie w tym rzecz jak to , 'durnie' zwani analitykami typowali wyraznym faworyetem pudziana, wg ciebie faworytem byl thomson a conajmniej "pudzian nie byl faworytem za chuja" i z tego nie skorzysrtales? jestes po dzisiejszych wyczynach na wc kompletnie skompromitowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba w twoim mniemaniu dzbanie..pudzian nie byl faworytem ale dla mnie to byl no bet bo bylo zbyt nieprzewidywalne co bylo widac w walce...o wklejaniu kuponikow juz zapomniales pochwal sie cwaniaczku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadal moze nie byc faworytem dla mnie w meczu z djokovicem (mimo ze co innego powiedza kursy)co nie znaczy ze beda to gral pomysl jesli potrafisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba w twoim mniemaniu dzbanie..pudzian nie byl faworytem ale dla mnie to byl no bet bo bylo zbyt nieprzewidywalne co bylo widac w walce...o wklejaniu kuponikow juz zapomniales pochwal sie cwaniaczku w takim razie jeste wykurwistym typerem widząc kursy na typ 1.3 -2.7 a szacując 1.8-1.8 proszce cie, powiedzie ze: -udajesz -nacpales sie -nawaliles sie -masz iq ponizej 90 bo inaczej nie uwierze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chyba to jest prowokacja i ktos sobie robi jaja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w bukmacherce wiecej zapmnialem niz ty kiedykolwiek sie nauczysz.a twoj poziom(raczej brak) swiadczy o twoim glebokim debilizmie jesli nie rozumiesz prostych zdan.....musze grac kazdy mecz??nawet jesli faworytem dla mnie jest ktos zupelnie inny pewnie wtedy bym byl marnym bankrutem jak ty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NO BET to nawet ktos taki powinnien zrozumiec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
scenariusze walk MMA w wykonaniu Pudziana to g...no nie sport za przeproszeniem  dopóki marketingowo będzie opłacalnym produktem zapewne dopóty będzie dawał "przedstawienie" bo Mariusz jest łasy na pieniądze i nawet tego nie ukrywa tylko po co te teksty, że walczy w MMA dla Polski i Polaków skoro szanse na jakikolwiek sukces są zerowe.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znajde gdzies filmiki z gali? 
|
|