|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ale wypominanie Cracovi,,,wczoraj siadło właściwie wszystko oprócz cracovi i mallorki, więcej niespodzianek nie pamiętam więc chyba lepiej mówić że szklanka do połowy (a właściwie ponad połowy) pełna niż że do połowy pusta,,,  Lyon, Lille, Marsylia, Zenit, Gaziantepspor..... Nie chcę się wymądrzać bo jakimś tam dobrym typerem nie jestem ale tak na chlopski rozum po co Lille była wygrana, po co Marsyli wygrana? Dla mnie zero zdziwienia. pozostałych dwóch nie analizowałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ale wypominanie Cracovi,,,wczoraj siadło właściwie wszystko oprócz cracovi i mallorki, więcej niespodzianek nie pamiętam więc chyba lepiej mówić że szklanka do połowy (a właściwie ponad połowy) pełna niż że do połowy pusta,,,  Lyon, Lille, Marsylia, Zenit, Gaziantepspor..... Nie chcę się wymądrzać bo jakimś tam dobrym typerem nie jestem ale tak na chlopski rozum po co Lille była wygrana, po co Marsyli wygrana? Dla mnie zero zdziwienia. pozostałych dwóch nie analizowałem. Nie byla im potrzebna ale byli to tzw. faworyci wiec jednak JEST niespodzianka  osobiscie nie grałem tego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FC Gifu - Tokushima Vortis: 1. Ov 1.5 @ 2.50 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bager, ja osobiście gram tylko drużyny które 'muszą' wczoraj: Monako, Otelul Galati,Vaslui,Rapid Bukareszt,Mlada Boleslav musiały i wygrały. Cracovia - musiała i nie wygrala - nie rozumiem tego Mallorka- nie musiała , mój błąd niepotrzebnie stawiałem. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Polecacie coś na dzisiaj ? Tottenham do grania? kurs niezły 1.5
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
blackpool dzisiaj przegra, nawet rezerwy Manu ich pocisnom moim zdaniem 2X za ponad 2 spokojnie siada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No dobra ale dość tego pitolenia co myślicie o Sturm Graz @1,75 ? Rywal bezpieczny środek tabeli ostatnio wygrał a Sturm musi się trzymać bo Salzburg siedzi na dupie,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bager, ja osobiście gram tylko drużyny które 'muszą' wczoraj: Monako, Otelul Galati,Vaslui,Rapid Bukareszt,Mlada Boleslav musiały i wygrały. Cracovia - musiała i nie wygrala - nie rozumiem tego Mallorka- nie musiała , mój błąd niepotrzebnie stawiałem.  Ja wczoraj cos na live ugralem i z zysku postawilem jedynie Cracovie. Wynik znany  Wczoraj Deportivo dodajmy ze musialo wygrac i liczyc na porazke wlasnie Mallorki. Nie wykorzystali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Deportivo trochę buki przesadziły z tym kursem 1,5 w końcu bez jaj grali z Valencią , dałem że deportivo nie strzeli 3 bramek kurs gówniany @1,25 ale kurcze no 'żaden kurs nie chańbi'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj mam że tottenham nie strzeli 3 bramek i zamyka mi to 3 kupony na łączną wartość ok 2,5k więc trzeba będzie kontrować, oby nie strzelili w 5 minucie,,,,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Deportivo trochę buki przesadziły z tym kursem 1,5 w końcu bez jaj grali z Valencią , dałem że deportivo nie strzeli 3 bramek kurs gówniany @1,25 ale kurcze no 'żaden kurs nie chańbi' racja racja  W Anglii dzisiaj bedzie ciakawa walka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FC Gifu - Tokushima Vortis: 1. Ov 1.5 @ 2.50  jeszcze jeden 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
city dzisiaj do gry ? jak myslicie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze dzisiaj w Anglii sporo overow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fenerbahce chyba do gry kurs mizerny no ale jak nie wygraja to ich kibice przeciez oskalpuja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No dobra ale dość tego pitolenia co myślicie o Sturm Graz @1,75 ? Rywal bezpieczny środek tabeli ostatnio wygrał a Sturm musi się trzymać bo Salzburg siedzi na dupie,,, Ja spokojnie to gram...choc wiadomo wynik moze byc rozny,ale jak chca miec majstra to trzeba taki mecz wygrac i w ostatniej kolejce kontrolowac sytuacje u siebie...chyba ze Austria dzis zremisuje z Salzburgiem t i tak dalej beda kopntrolerami...ale kurs mysle warty gry...do tego dokladam over 2.5 w Groningen...Anglii nie ruszam,roznie tam moze byc,jesli grac to tylko tych co musza....Totenham nie musi,Many tez nie,wiec jakie kursy by nie byly to nie warto ich tykac,moim zdaniem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fenerbahce chyba do gry kurs mizerny no ale jak nie wygraja to ich kibice przeciez oskalpuja nie patrzylem na kurs,ale to mecz o majstra(ostatni)wiec powinien byc spoko win,inna sprawa z Trabzonem,jesli fener bedzie prowadzil to zadne zwyciestwo im majstra nie da,wiec moze byc nieoczekiwany remis np.w 90 min....hahaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj z piły dosyc mocno Porto + Arsenal X2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj z piły dosyc mocno Porto + Arsenal X2  Aresnal X2 , na każdym kuponie mam ,dosłownie .Mam nadzieję że cudów nie budiet
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|