|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
ja słyszałam coś takiego, że swiatem rządzi '' sekta ''masonów, która dąży do tego, aby zmniejszyć populację ludzi na ziemi . Narzędziem są podobno szczepionki , do których dodaje się jakies świństwa.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dolarek  powtórka z ubiegłego roku , nawet wulkan na Islandii wybuchł w tym samym czasie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiesz Eldo jaki mam sentyment do naszej slodkiej pani bo swego czasu dawala nam ogromne zyski i w dobrych i gorszych czasach  ale tym razem uwazam ze sie mylisz i @jaja ma racje ... Ostatnie wzrosty po ktorych pisales ze nie jest dla leszczy ale taki wyga jak Ty i nie zauwazyles ze obroty byly niczym rodem z zieleniaka ??? Dzis w tej chwili -6% ale tez bym nie panikowla na miejscu posiadaczy bo oborty znow mizerniutkie !! Kazdy musi podjac decyzje sam ale ja gdybym mial to bym narazie nie sprzedawal na takiej stracie dopoki nie pojawia sie wieksze obroty Natomiast jak ktos obecnie nie ma to bym jeszcze poczekal na wyklarowanie sie sytuacji i ja tak zrobie wlasnie 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
hehe jeszcze dzień sie nie skonczył , a Ty piejesz z zachwytu ,że ELDO tu wtopił  ,ja nie panikuje , troche leszczy wyrzuciło dzisiaj w panice papiera i od razu gruby pozbierał  a przy takim rynku jak obecnie rynku kiedy mamy ubiegłoroczną powtórke z rozrywki , ostroznie nadal skupuje Astra poza tym Astrę mam w swoim portfelu 20% obecnie reszta , to waluta , głownie dolarek , wiec tym bardziej nie panikuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe jeszcze dzień sie nie skonczył , a Ty piejesz z zachwytu ,że ELDO tu wtopił  przeczytaj jeszcze raz moj wpis bo chyba nie zrozumiales  Wszyscy gramy do jednej bramki wiec dla mnie lepiej zebys Ty zarobil 1000% niz mieliby zarobic ONI  Pisze tylko iz moje zdanie jest takie ze szybciej tu zobaczymy spadki niz wzrosty ale co ja tam wiem ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zwiazku z tym ze zlotoweczka zabujalo, nie okarze sie ze mityczna bariera 55% def .juz sie jebla i trzeba bedzie "poprawiac" budzet na 2012 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
W zwiazku z tym ze zlotoweczka zabujalo, nie okarze sie ze mityczna bariera 55% def .juz sie jebla i trzeba bedzie "poprawiac" budzet na 2012  jeszcze nie teraz, chyba ze tak mocno wstrzasnie na południu strefy euro , ze nie da sie tego utrzymac w ryzach , do wyborów bujania Astra = Konrad , wzrosty owszem zauwazyłem , wiec nie sikałem ze szczescia , ale zauwaz te wczesniejsze spadki były tez przy małych obrotach , podobnie jak wczorajszy , jesli giełdy wyjda z tej korekty , poszybujemy tutaj w oklice 100 , zupełnie nie zgodze sie z jajo , AT nie determinuje kursu tylko fundament , a Astra wkrótce moze sie stac najwiekszym holdingiem spozywczym na Ukrainie
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
a Astra wkrótce moze sie stac najwiekszym holdingiem spozywczym na Ukrainie w grudniu bedzie 150 wiecie jaką mam stronę startową ? Pogoda na Ukrainie 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Eldorado - wiesz,jak bardzo Cię szanuję i uważam.Zawsze byłem pełen uznania dla Twoich analiz.Nie przyjmij tego jako ataku na Twoją osobę,ale z AT Astarty wychodzi mi cos zupełnie innego.Wykres techniczny Astarty na dzień dzisiejszy wygląda fatalnie.Średnia ruchoma 45-cio dniowa została przebita od góry przez średnią ruchoma 15-to dniową.Pod tymi średnim jest dopiero wykres Astarty.Jest to typowe dla wykresu bessy.Według mnie są to bardzo silne sygnały sprzedaży.Pozdrawiam Cię serdecznie./jaja/ a jak teraz to widzisz , jedziemy na nowe maximum , ja tak to widze  POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
dolarek 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Słodka Pani  patrzę na fundament 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Ładnie Eldo.  A jak w Polsce, też mamy tę suszę czy wszystko ok z pogodą pod względem rolnictwa?
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Ładnie Eldo.  A jak w Polsce, też mamy tę suszę czy wszystko ok z pogodą pod względem rolnictwa? susza , żywnosc na bank jeszcze zdrożeje
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Astra  dolarek 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Astra 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Franek terminator edek klincz Q3 raczej nie bedzie , ale europka nie drukuje na co liczyły usraki , na teraz bardziej prawdopodobny jest kierunek 1,50 niz 1,35 , ale to sie moze zmienic , bo wojna walutowa miedzy mocarstwami trwa w najlepsze , a budzety europejskich nierobów to takie konie trojańskie ekimosów z New Jorka , ja stoją po stronie silniejszego czyli dolara  astra wiadomo 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
[ Linked Image] tyle wpompowanych dolców , a tu takie gówniane wyniki , aj waj 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzisiejsze cienkie dane z rynku pracy za woda obniza prognozy na piatkowe odczyty. Ciekawie sie robi zwlaszcza, ze niedlugo rozliczenie konikow i pod to bedzie grane. Nie podejmuje sie wskazac zwyciezcy, ale ktos przez ost. tydzien otworzyl 16tys pozycji na fw20m11. Na wzrostach.
Edek wskaze kierunek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Keynes powinien zweryfikować nieco swoją teorię braku neutralności pieniądza 
|