|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie masz 3-0 Murka @ 1.35 ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djoko ma problemy z glowa....nie wie kiedy przestac wygrywac.... to Hanescu peffka peff w następnym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema.
Becker sie wycofał i Ryan zagra ze Szwedem i wyszlo tak jak myslalem Marc, SuperBol i Ryan weszlo sobie jak LLki do MD.
Dzisiaj tak mysle czy nie uderzyć w sile le Blanc Mladenovic, Mahut, RV moze Arno i Chardy na jakims boku.
Oprócz Francuskiej Armii to mysle nad takim AKO 2.00 Murray, Mayer, Ljubo, Chela, Kolba
I taki jeden dożek czyli Juan Monaco.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tak i dlatego brała zastrzyki przeciwbólowe i nie trenowała  No dawaj Pan tego linka z tym artykułem bo szkoda czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na oficjalnej stronie Yaniny jest info
Ja tam nie mam zamiaru polemizować czy to prawda czy nie, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Wickmayer rozpuszczała plotki o tym, że bierze zastrzyki, zwłaszcza po tej aferze dopingowej.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
dorzuciłem jeszcze Kohliego, Ljubę -1,5 Volandriego i Hradecką 2/10 i cholernie mnie kusi Dmitrov, Chardy podobno zagrał piach z Gicquelem ostatnio, Dmitrov mieszka w Paryżu, zna te korty doskonale, wiadomo, że potencjał ma ogromny, kwestia jego wykorzystania, może dziś? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam zgromadzonych.
Takie trio na podwojenie: Dolgopolov, Kohli, Gajdosova.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dorzuciłem jeszcze Kohliego, Ljubę -1,5 Volandriego i Hradecką 2/10 i cholernie mnie kusi Dmitrov, Chardy podobno zagrał piach z Gicquelem ostatnio, Dmitrov mieszka w Paryżu, zna te korty doskonale, wiadomo, że potencjał ma ogromny, kwestia jego wykorzystania, może dziś?  Dimitrov strasznie nieregularny na clayu, jak Francuz wzial by sie w garsc i od poczatku gral normalnie + jeden z lepszych dopingow na RG ostatnich czasy to moze wygra. Ale Chardy ktory mysli to widzialem ostatni raz w meczu z Melzerem bo tak to bezmyslny bashing az ogladac sie nie chce.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Patrz jakie ploty puszczasz Sergio, na oficjalnej jest napisane,że przeszła kilka testów z dobrymi wynikami i doktor dał jej zezwolenie na gre na FO
"Yanina plays Roland Garros 2011
Yanina Wickmayer got permission to play in Paris. After she has done some tests, with good results, her doctor gave her permission to play.
Roland Garros begins today but Yanina plays on tuesday her first match."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dorzuciłem jeszcze Kohliego, Ljubę -1,5 Volandriego i Hradecką 2/10 i cholernie mnie kusi Dmitrov, Chardy podobno zagrał piach z Gicquelem ostatnio, Dmitrov mieszka w Paryżu, zna te korty doskonale, wiadomo, że potencjał ma ogromny, kwestia jego wykorzystania, może dziś?  czy ja wiem czt taki piach cos tam walczył 7-6(2) 6-7(1) 7-6(1) a Dimitrov kreczował w Nicei
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warto zastanowić się na Mladenović. Kursy przyjemne , jak pewnie wielu pamięta rok temu napsuła krwi Na Li.
W ofensywie ma spory potencjał , jak będzie trafiała to myślę że ogra spokojnie Moritę.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Powinna dać sobie radę skoro ma zgodę na grę to musi być gotowa do rywalizacji.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Powinna dać sobie radę skoro ma zgodę na grę to musi być gotowa do rywalizacji. Przeczytaj wersję holenderską, tam piszę o zastrzykach 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
dorzuciłem jeszcze Kohliego, Ljubę -1,5 Volandriego i Hradecką 2/10 i cholernie mnie kusi Dmitrov, Chardy podobno zagrał piach z Gicquelem ostatnio, Dmitrov mieszka w Paryżu, zna te korty doskonale, wiadomo, że potencjał ma ogromny, kwestia jego wykorzystania, może dziś?  Dimitrov strasznie nieregularny na clayu, jak Francuz wzial by sie w garsc i od poczatku gral normalnie + jeden z lepszych dopingow na RG ostatnich czasy to moze wygra. Ale Chardy ktory mysli to widzialem ostatni raz w meczu z Melzerem bo tak to bezmyslny bashing az ogladac sie nie chce. wszystko prawda, myślący Chardy wziąłby Dmitrova 3:0, ale...  jeszcze się zastanowię, ale backować Chardego na pewno nie będę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Groen licht voor Yanina op Roland Garros Yanina Wickmayer heeft van haar dokter Chris Goossens groen licht gekregen om Roland Garros te spelen, dit bevestigde haar entourage aan haar officiële website www.YaninaWickmayer.com. [ yaninawickmayer.com.] Voor haar geblokkeerde rug kreeg Yanina op donderdag en vrijdag al inspuitingen (Yanina liep een lumbago op in haar kwartfinale match op de Brussels Open tegen Caroline Wozniacki). Zondagmorgen werd een nieuwe behandeling/test gedaan om te controleren of Yanina nog last heeft van bewegingspijn, en deze werd als succesvol gezien. Roland Garros gaat vandaag (zondag) van start, maar Wickmayer krijgt nog wat extra rust. “We weten dat ze pas dinsdag haar eerste duel speelt”, zegt Goossens nog.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Andreas Haider-Maurer - Ryan Sweeting H(0 - 3) 1 7/10 wygląda interesująco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andreas Haider-Maurer - Ryan Sweeting H(0 - 3) 1 7/10 wygląda interesująco  Maurer to nic wielkiego , wcale mnie nie zdziwi tutaj 5 setów lub wygrana Słodkiego.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Faktycznie po przetłumaczeniu wynika,że cos brała najgorsze jest to,że wyrzucili ją na kort nr 17 bez kamer
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|