Yakimova +1.5 dzisiaj lekko wchodzi, @ ponad 4,00. Kohlschreiber powinien złożyć Sama Q 3-1 albo 3-0. Gajdasova powinna ograć Razzano jak Virginie ostatnio narzeczony zmarł.
Gajdasova powinna ograć Razzano jak Virginie ostatnio narzeczony zmarł.
dlatego francuzka zagra na 200% swoich umiejetnosci + publika bedzie za nia
Tez tak mysle ze to az byloby za proste ze Razzano wchodzi i schodzi, juz dawno nie ma takich spotkan w tenisie lub sa bardzo rzadkie by takie cos wchodzilo.
Chociaz Rainer na maczce to jest nic, nie zdziwie sie jak powalczy
Dołgo - to jeden z moich ulubionych zawodników szkoda, że ma taką ukraińską (czyt. nikołajową) mentalność, natomiast liczę, że na szlemie numerów nie będzie robił, na AO dawał zarobić solidnie
Publika i tak by byla za nia, a skad wiesz ze zagra na 200%? Rownie dobrze moze sie nie pozbierala po tym i odjedzie szybko.
motywacje ma b.wielka
Cztery lub pięć dni temu zapytałam go, czy chce, żebym wystąpiła na Rolandzie Garrosie. Odpowiedział: Tak, musisz to zrobić! - opowiadała tenisistka w wywiadzie dla L'Equipe. - Stephane chciał, abym żyła dalej, więc zdecydowałam, że zagram w Paryżu dla niego - tłumaczyła swoją decyzję Razzano.
Publika i tak by byla za nia, a skad wiesz ze zagra na 200%? Rownie dobrze moze sie nie pozbierala po tym i odjedzie szybko.
motywacje ma b.wielka
Cztery lub pięć dni temu zapytałam go, czy chce, żebym wystąpiła na Rolandzie Garrosie. Odpowiedział: Tak, musisz to zrobić! - opowiadała tenisistka w wywiadzie dla L'Equipe. - Stephane chciał, abym żyła dalej, więc zdecydowałam, że zagram w Paryżu dla niego - tłumaczyła swoją decyzję Razzano.
czytałem ten wywiad, korci mnie, żeby ją pograć, szkoda, że trafiła na Gajdosową, ktora wydaje się być w dobrej formie