|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 2 kolejki a moze juz dzis sie okaze kto ma racje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niewidomy by strzelił gola Cracovi over 2.5 @ 1.97 bet365 Cracovia-Lech 1-0 Cracovia-Korona 3-0 Cracovia-Lechia 3-0 Cracovia 34: 46 no pewnie masz racje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u nas mega motywacja na dzisiaj, u pilkarzy i kibicow - najwazniejszy mecz roku - juz na powaznie, tak waznego na nowym stadionie jeszcze nie gralismy jak ja nie lubie takiego gadania  Craax a na ostatnim meczu z Widzewem nie było mega motywacji ? wygrywając mogliście spokojniej patrzyć na to wszytstko i przede wszystkim z góry a niestety w tej sytuacji musicie też oglądać się na innych  sam Szatałow mówił po meczu że niektórym piłkarzą trzeba kupić pieluchy...Mimo wszystko Cracovia powinna pozostać w Ekstraklasie i jeżeli się utrzyma w przyszłym sezonie mogą spokojnie powalczyć o puchary 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 2 kolejki a moze juz dzis sie okaze kto ma racje  z czym racje ? CRACOVIA SPADNIE wiec z czym racje ? wklejasz jakies idiotyczne bzdury a teraz zupelnie na inny temat piszesz
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
u nas mega motywacja na dzisiaj, u pilkarzy i kibicow - najwazniejszy mecz roku - juz na powaznie, tak waznego na nowym stadionie jeszcze nie gralismy jak ja nie lubie takiego gadania  Craax a na ostatnim meczu z Widzewem nie było mega motywacji ? wygrywając mogliście spokojniej patrzyć na to wszytstko i przede wszystkim z góry a niestety w tej sytuacji musicie też oglądać się na innych  sam Szatałow mówił po meczu że niektórym piłkarzą trzeba kupić pieluchy...Mimo wszystko Cracovia powinna pozostać w Ekstraklasie i jeżeli się utrzyma w przyszłym sezonie mogą spokojnie powalczyć o puchary  mam nadzieje że się mylisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u nas mega motywacja na dzisiaj, u pilkarzy i kibicow - najwazniejszy mecz roku - juz na powaznie, tak waznego na nowym stadionie jeszcze nie gralismy jak ja nie lubie takiego gadania  Craax a na ostatnim meczu z Widzewem nie było mega motywacji ? wygrywając mogliście spokojniej patrzyć na to wszytstko i przede wszystkim z góry a niestety w tej sytuacji musicie też oglądać się na innych  sam Szatałow mówił po meczu że niektórym piłkarzą trzeba kupić pieluchy...Mimo wszystko Cracovia powinna pozostać w Ekstraklasie i jeżeli się utrzyma w przyszłym sezonie mogą spokojnie powalczyć o puchary  dali dupy ostatnio, doskonale o tym wiedza i tymbardziej dzisiaj wyjda na "wku.rwie"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stasiu drogi GRAMY U SIEBIE, GRAMY "WIOSENNA CRACOVIA" zacznij myslec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stasiu drogi GRAMY U SIEBIE, GRAMY "WIOSENNA CRACOVIA" zacznij myslec  na mecz idziesz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cracovia vs. Jagiellonia Arka vs. Legia Polonia B. vs. Lech
Bełchatów vs. Cracovia Śląsk vs. Arka Legia vs. Polonia B.
Według mnie najłatwiejsze mecze ma Cracovia.
Bytom <papa> i niestety Arka ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stasiu drogi GRAMY U SIEBIE, GRAMY "WIOSENNA CRACOVIA" zacznij myslec  na mecz idziesz?  za 15 min wychodze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bytom <papa> i niestety Arka ;/ Arka zostaje, my lecimy z Bytomiem Arka cos wyszarpie w tych ostatnich meczach
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bytom <papa> i niestety Arka ;/ nie nie Cracovia leci !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bytom <papa> i niestety Arka ;/ nie nie Cracovia leci !!! mocne argumenty  komu kibicujesz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Arka gra ostatni mecz ze Śląskiem, a oni nie popuszcza bo sie nienawidzą ;P Wszystko jest możliwe, o 19 jedziemy z multiligą 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bytom <papa> i niestety Arka ;/ nie nie Cracovia leci !!! mocne argumenty  komu kibicujesz ? TSP jak ktoś kiedyś powiedział Cracovia zleci TSP wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TSP - fajny tworek, mam sporo znajomych z BKS-u i czesto bywam w Bielsku no porownywalne marki Cracovia i TPS  ale powodzenia Wam zycze, wejdziecie i obyscie licencje dostali
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ma ktoś jakiś dobry live na Dolcan Ząbki??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
TSP - fajny tworek, mam sporo znajomych z BKS-u i czesto bywam w Bielsku no porownywalne marki Cracovia i TPS  ale powodzenia Wam zycze, wejdziecie i obyscie licencje dostali dostaniemy raczej.a mam pytanie Widzew czy ŁKS jest klubem dawidowej gwiazdy ??
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 2 kolejki a moze juz dzis sie okaze kto ma racje  z czym racje ? CRACOVIA SPADNIE wiec z czym racje ? wklejasz jakies idiotyczne bzdury a teraz zupelnie na inny temat piszesz tak myslalem powodzenia Kura i Chaoz - NIECH WYGRA LEPSZY, jak mamy spadac to oby juz dzisiaj
|
|
|
Link skopiowany do schowka