|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
gdzie zakladamy maila w Egipcie moze jakies inne rozwiazania ? Panama, wlasnie zalozylem sobie takiego panamskiego mejla, nie ma szans aby teraz mnie ktos namierzyl.
|
|
|
|
|
kierownik zamieszania
|
|
kierownik zamieszania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie zakladamy maila w Egipcie moze jakies inne rozwiazania ? Panama, wlasnie zalozylem sobie takiego panamskiego mejla, nie ma szans aby teraz mnie ktos namierzyl. W STS się babka dziwnie patrzyła jak chciałem za 1 tys. zagrać na Petrochemię z Iskrą. Mówiła: na pewno Pan chce na jedynkę grać? Ja mówię: w czym problem? Ona: bo tam jest wysoki kurs Myślałem, że padnę ze śmiechu Buki naziemne są fajne, no i z podatków budują drogi i w ogóle. Grajmy u naziemnych!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyłapywać? Jak i jakim prawem? Współpraca miedzy onetami i Urzedami Celnymi? qrwa ludzie co wy piszecie  Jezeli wspolpracuja z Allegro to czemu nie mieliby wspolpracowac z onetem? dla niektorych dzieci to zbyt trudne do zrozumienia wiec nie oczekuj zadnej konkretnej odpowiedzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem skoro wchodzi ustawa dająca narzędzia do ścigania "przestępców" grających przez net, to po co teraz kusić los i się na coś narażać? Tym bardziej że ostatnio są modne pokazówki, że oto policja złapała przestępcę internetowego. Nie można mówić, że teraz nic się nie zmieni i grajmy sobie przez net. Bo nie wiadomo, czy się zmieni, czy nie. Okres wakacyjny, słońce świeci, można sobie spędzić czas inaczej niż grając u buka w necie. Ale nie mam wątpliwości, że wielu będzie grać nadal. Po jakimś czasie się dowiemy, czy ta ustawa rzeczywiście działa tak jak chcieli tego politycy. Ja pozostanę w roli obserwatora, dopóki nie będę pewien co jest grane.
|
|
|
|
|
|
|
KUERTEN czyli według Ciebie portale typu onet, czy wp czytają treść naszych maili i jak tylko wyczytają, że ktoś gra u buka, to zaraz powiadamiają o tym "władze", tak? Ciekaw jestem ile osób po czymś takim dalej by korzystało z polskich skrzynek pocztowych, skoro by wyszło na jaw, że czytają oni nasze maile... Bez sensu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
KUERTEN czyli według Ciebie portale typu onet, czy wp czytają treść naszych maili i jak tylko wyczytają, że ktoś gra u buka, to zaraz powiadamiają o tym "władze", tak? glupi jestes i pozostawie to bez komentarza
|
|
|
|
|
|
|
glupi jestes i pozostawie to bez komentarza Przykro mi, ale inteligencja to cecha wrodzona i nie mamy na nią większego wpływu... A tak poważnie to zamiast wyzywać wszystkich bez powodu jak to robisz w swoich ostatnich postach, to podaj swoje argumenty, a nie piszesz, że tak jest i koniec. Większość forumowiczów(niektórzy z nich mają zapewne dużo większe doświadczenie i wiedzę niż Ty) śmieje się z tego co piszesz, więc skoro chcesz tak wszystkim pomóc, to napisz jak to ma wyglądać Twoim zdaniem, bo jednak nie każdy się na tym zna.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ZoRro nie pierdol tylko podaj bezpieczną skrzynke ps. w MB nie da się wyłączyc powiadamiania . Pani z suportu pisala ze sie da wylaczyc wystarczy odznaczyc ostania opcje o w profilu "Informuj mnie o przyszłych ofertach i promocjach moneybookers.com.ę
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
ZoRro nie pierdol tylko podaj bezpieczną skrzynke ps. w MB nie da się wyłączyc powiadamiania . Pani z suportu pisala ze sie da wylaczyc wystarczy odznaczyc ostania opcje o w profilu "Informuj mnie o przyszłych ofertach i promocjach moneybookers.com.ę notak ale czy da się wyłączyc powiadamianie mejlem o tym,ze dostałes kase od buka ? W temacie Moneybookers chłopaki pytali support i odpowiedź była: Nie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To może Pani mnie nie zrozumiała. Trzeba będzie sprawdzić
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Być może da się dodać do listy mejli w MB nowy (założony np. na serwerze poza UE) i ustawić go jako główny. Pozostałe mejle ustawić jako dodatkowe. Wówczas nawet jeśli pieniądze wpływałyby na mejle dodatkowe, to powiadomienia przychodziłyby na e-mial główny. Wysłałem w tej sprawie zapytanie do supportu.
Opcja, żeby zmienić adres e-mail u buka, nie wchodzi w grę, bo wiązałoby się to z założeniem nowego konta.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
www.ipredator.se [ ipredator.se] ktoś tego próbował? no niby Szwedzi to są 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@awax Są też VPN-y bezpłatne. Ja testowałem ostatnio Hotshielda - co prawda daje nam on IP z USA, ale jest też jego wersja pozwalająca na otrzymanie IP z UK. Tutaj więcej o tym: http://www.clickonf5.org/software/11-free-vpn-services-list-us-uk-china-germany/6369 Są to gotowe progrmay, które wszystko same ustawiają. Wracając do moich wczesniejszych dywagacji. MB podzielił moje zdanie, że po zarejetrowaniu nowego adresu e-mail WSZYSTKIE powiadomienia kierowane są na niego.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Chyba nie jestem w temacie, bo nie rozumiem co konkretnie da zmiana IP?
|
|
|
|
|
|
|
Chyba nie jestem w temacie, bo nie rozumiem co konkretnie da zmiana IP? spytaj google.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zabawne bardzo  Dobrze wiem co to IP i jakie mam korzyści z tego, że będzie inne. Pytałem, drogi kolego co to da w kontekście ustawy hazardowej zabraniającej i kontrolującej grę u bukmacherów? P.S Jak długo będe musiał jescze czekać 600 sekund aby napisać kolejnego posta? Można to ograniczenie jakoś usunąć?
|
|
|
|
|
|
|
Zabawne bardzo  Dobrze wiem co to IP i jakie mam korzyści z tego, że będzie inne. Pytałem, drogi kolego co to da w kontekście ustawy hazardowej zabraniającej i kontrolującej grę u bukmacherów? P.S Jak długo będe musiał jescze czekać 600 sekund aby napisać kolejnego posta? Można to ograniczenie jakoś usunąć? nie uczą tego na kursach w Urzędzie Celnym ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mnie raczej nie zależy na tym aby było tanio. Gotów jestem zapłacić duże pieniądze aby tylko mieć usługę na wysokim poziomie czyli superszybką, bo gram prawie wyłącznie na live.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie polecam VPN ze Szwecji https://www.vpntunnel.se/en/cena cos okolo 5 euro za miesiac placi sie karta po okolo 12 godzinach pzysylaja e-maila zwrotnego z haslem (przy rejestracji podaja tylko usera) trzeba zalogowac sie na stronie i pobrac oprogramowanie pozniej sie instaluje a po instalacji wyskakuje okno logowania i po zalogowaniu sie jestesmy juz na ip szwedzkim. Predkosc bardzo szybka spokojnie gram na live na tobecie i bwin i nie mam zadnych opoznien spokojnie tez gram w pokera na wymagajacym sofcie PKR
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|