Agassi ogarnij się, szacun właśnie dla Chady, Piha, nie worzą się i nie robią z siebie nie wiadomo kogo, to że to jest rap uliczny to nie znaczy że nie mają go słuchać tacy jak ta osoba z Pihem na zdjęciu, dla mnie respect, zwykły szary społeczniak jak i my.Na prawdę nie wiem co Cię w tym śmieszy.Spotkaj się z nimi i zrób sobie zdjęcie potem wklej je na fejsie to zabłyśniesz jak mejdżej.
Agassi ogarnij się, szacun właśnie dla Chady, Piha, nie worzą się i nie robią z siebie nie wiadomo kogo, to że to jest rap uliczny to nie znaczy że nie mają go słuchać tacy jak ta osoba z Pihem na zdjęciu, dla mnie respect, zwykły szary społeczniak jak i my.Na prawdę nie wiem co Cię w tym śmieszy.Spotkaj się z nimi i zrób sobie zdjęcie potem wklej je na fejsie to zabłyśniesz jak mejdżej. [/quote]
posłuchaj Sobie ośle dokładnie WGW kurwy,dilerka,pierdel,szacun dla półświatka i tak co każdy song smieszy Mnie jak widze na zdjęciu być może kilka kolejnych spierdolonych życiorysów i gości co ich w to pchają tak samo śmieszyła Mnie Firma w hospicjum i 5 letnia dziewczynka w koszulce JP a obok Boski Roman
ojtam, dzisiaj wracam busem z pracy... akurat mam przystanek po drodze gdzie wsiadaja gimnazjalisci. Jak to czerwiec-koniec roku, gadka o ocenach... i tak : -jeden jakis ich znajomy srednia 1,95 ;] - kolezanka z 3ema zagrozeniami - kolezanka z dwoma zagrozeniami ale to trzeba bylo uslyszec "no mam dwa, ale raczej zdam"
generalnie masakra, za moich czasow w gimie to malo bylo osob ktore mialy zagrozenia, a teraz widze to juz tak samo normalne jak dwoja w sesji
ojtam, dzisiaj wracam busem z pracy... akurat mam przystanek po drodze gdzie wsiadaja gimnazjalisci. Jak to czerwiec-koniec roku, gadka o ocenach... i tak : -jeden jakis ich znajomy srednia 1,95 ;] - kolezanka z 3ema zagrozeniami - kolezanka z dwoma zagrozeniami ale to trzeba bylo uslyszec "no mam dwa, ale raczej zdam"
generalnie masakra, za moich czasow w gimie to malo bylo osob ktore mialy zagrozenia, a teraz widze to juz tak samo normalne jak dwoja w sesji
"Za moich czasów" to ludzie szczycili się czerwonymi paskami na świadectwach w szkołach średnich. Teraz szczytem marzeń jest przejście z klasy do klasy nie będąc zagrożonym. Paranoja kompletna. Wychowujemy sobie brzydko powiedziawszy "debili" ale to już wina "systemu"...
"Za moich czasów" to ludzie szczycili się czerwonymi paskami na świadectwach w szkołach średnich. Teraz szczytem marzeń jest przejście z klasy do klasy nie będąc zagrożonym. Paranoja kompletna. Wychowujemy sobie brzydko powiedziawszy "debili" ale to już wina "systemu"...
Ogladam film a w przerwie reklamowej Pushniacki reklamuje plastry na pęcherze przerzucam na inny kanał a tam TV Mango i reklama płynu na pryszcze z .......Pushniacki