|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Dalej sie ludzcie ze ten pajacyk z Belgradu pokona Krola Paryza. Nadal nalezy do Roland Garros i Roland Garrosa nalezy do Nadala. To symbioza. Obustronna milosc ktorej nie zakloci zaden Klaunovic Już sobie zwaliłeś po półfinale? Jaki ty głupi jesteś to masakra. Nie musze tego robic w przeciwienstwie do ciebie. Ale z takim ryjem to sie nie dziwie ze zostaje ci tylko rekoczyn. Co do drugiej czesci tego belkotu.Nie skomentuje tego. Bo obraza mnie konwersacja z kims tak infantylnym jak ty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalej sie ludzcie ze ten pajacyk z Belgradu pokona Krola Paryza. Nadal nalezy do Roland Garros i Roland Garrosa nalezy do Nadala. To symbioza. Obustronna milosc ktorej nie zakloci zaden Klaunovic z całym szacunkiem dla Ciebie ale czasem trzeba zamknac sie , Rafa w tym roku wygryywał tylko tam gdzie nie bylo Djoka. A jak był to klapa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg mnie Nadal tak samo wygra RG jak Bartoli
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Zamknie to usta Rafa tym jego wielkim fanom.Fanom sezonu 2011 odkad zaczal wygrywac  Typowo polskie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djoker byl bez gry w QF a sądze ze to nie najlepiej mu zrobi Roger 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalej sie ludzcie ze ten pajacyk z Belgradu pokona Krola Paryza. Nadal nalezy do Roland Garros i Roland Garrosa nalezy do Nadala. To symbioza. Obustronna milosc ktorej nie zakloci zaden Klaunovic Już sobie zwaliłeś po półfinale? Jaki ty głupi jesteś to masakra. Nie musze tego robic w przeciwienstwie do ciebie. Ale z takim ryjem to sie nie dziwie ze zostaje ci tylko rekoczyn. Co do drugiej czesci tego belkotu.Nie skomentuje tego. Bo obraza mnie konwersacja z kims tak infantylnym jak ty.  idź panie załóż nowe konto tutaj, bo na tym Cię gnębią wszyscy. już 16te czy 17te.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
wg mnie Nadal tak samo wygra RG jak Bartoli ale jest jeden problem Craax.Nie znasz sie na tym sporcie wiec twoja opinia nie wywoluje u mnie szybkiego bicia serca. Hokej to branza w ktorej jestes dobry. Ale od tenisa to trzymaj sie daleko dla wlasnego dobra 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Pany dajcie dobrego strema bo nie mam eurosportu u siebie w norze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg mnie Nadal tak samo wygra RG jak Bartoli ale jest jeden problem Craax.Nie znasz sie na tym sporcie wiec twoja opinia nie wywoluje u mnie szybkiego bicia serca. Hokej to branza w ktorej jestes dobry. Ale od tenisa to trzymaj sie daleko dla wlasnego dobra  pytam sie gdzie jest Bartoli ? jezeli osoba, ktora mniej sie zna na tym sporcie ( a tak jest ) lepiej przewiduje jego wyniki to COS TU JEST NIE TAK 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Dalej sie ludzcie ze ten pajacyk z Belgradu pokona Krola Paryza. Nadal nalezy do Roland Garros i Roland Garrosa nalezy do Nadala. To symbioza. Obustronna milosc ktorej nie zakloci zaden Klaunovic Już sobie zwaliłeś po półfinale? Jaki ty głupi jesteś to masakra. Nie musze tego robic w przeciwienstwie do ciebie. Ale z takim ryjem to sie nie dziwie ze zostaje ci tylko rekoczyn. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty pewnie kibicujesz Nadalowi od czasu kiedy trenował jeszcze w domu w klapkach przez TV i dochodzisz przy jego plakacie. ja nie mam takiej potrzeby - oglądam, bo lubie tenisa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amir, ile na Nadala postawiles skoro taki pewny jego zwyciestwa jestes? 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Experto co ja na to poradze ze prawda boli Jak widzisz serie w NBA ? dla mnie Heat w 7 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim skromnym zdaniem jak czasem cos tu poczyttuje to Amir Khan lekko przeginasz tą fascynacją Nadalem. Niektore teksty są w stylu nastolatka podjaranego grą Barcelony i Messim... A wydaje mi sie ze jednak pare lat wiecej masz i wiedze o tenisie nieprzecietna wiec nie wypada tak biadolic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty pewnie kibicujesz Nadalowi od czasu kiedy trenował jeszcze w domu w klapkach przez TV i dochodzisz przy jego plakacie. ja nie mam takiej potrzeby - oglądam, bo lubie tenisa  Kubota?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Roger 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Ty pewnie kibicujesz Nadalowi od czasu kiedy trenował jeszcze w domu w klapkach przez TV i dochodzisz przy jego plakacie. ja nie mam takiej potrzeby - oglądam, bo lubie tenisa  dziecko drogie. Kibicuje Nadalowi od turnieju w Sopocie kiedy pierwszy raz go zobaczylem live. Ale ty wtedy pewnie bawiles sie klockami wiec nie dziwi mnie twoje zdziwienie tym faktem.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Fed po finał  OBY TEGO JESZCZE NIE BYLO. SWITA NADALOWSKA BOI SIE NOVAKA!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Fedex pięknie otwiera spotkanie brejkiem 
|
|