Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 37 z 44 1 2 35 36 37 38 39 43 44
Piostar #4707369 03/06/2011 23:08
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"Przeprowadziliśmy też szereg badań na zawartość alkoholu - mówi Henryk Szlachetka, dyrektor do spraw bezpieczeństwa Lecha. - I łącznie 16 osób zostanie objętych zakazem stadionowym."
Niedługo na ulicach będą stać z alkomatami i trzepać kto pijany a kto trzeźwy smile Będą po 2lata więzienia za spacerowanie po ulicy pod wpływem alkoholu i grzywna za wyjście na ulice z przekroczonym poziomem alkoholu we krwi. A wieszać będą jak w robocie kogoś złapią pod wpływem. Ino w Sejmie można będzie chlać w pracy bez konsekwencji. Jakby trzepnęli w czasie posiedzenia sejmowego wszystkich alkomatem to by z 200 zakazów poszło. Ino ci co leki przez nos wciągają by zakazu nie dostali ;p

Bonus: Unibet
kazow #4707374 03/06/2011 23:11
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
kazow, skoro juz tak porownujesz, to wez pod uwage ze za takie postawienie samochodu nie zabronia Ci jezdzic po ulicach, nie zabiora Ci prawa jazdy tylko wlepia jakis tam mandacik (100zl..?)
smirk

a kibic?
zle staniesz, przeklniesz, niedlugo pierdniesz za glosno i zakaz smile

ultra1978 #4707399 03/06/2011 23:28
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by ultra1978
Jakby trzepnęli w czasie posiedzenia sejmowego wszystkich alkomatem to by z 200 zakazów poszło.

laugh

Taka prawda smile

kazow #4707407 03/06/2011 23:32
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by kazow
Originally Posted by kfjatek
regulamin jest? no jest?
zlamany byl? no byl, to co sie dziwic?

nie zalebiam sie czy regulmin madry czy glupi

a swoja droga dlaczego ten koles siedzial na schodach a nie na krzeselku? dupa za ciezka? czy moze to w typie "wychownego na nalewkach" - a chu.uj nie sune sie bo ja tu rzadze?
Na tej trybunie NIE OBOWIAZUJE numeracja miejsc do ch** pana! Tak, k***! Bedziemy stać/siedzieć na schodaci i chuj! Dla zasady! Oby..

kfjatek ale zrozum ze na schodach nie siedzi sie tylko i wylacznie dlatego ze takie sa wymogi bezpieczenstwa w cywilizowanym swiecie, to jest droga ewakuacyjna

samochod tez postawisz na drodze ewakuacyjnej?

sie dach zawali to potem bedzie wielkie sledztwo dlaczego droga ewakuacyjna byla zajeta przez ludzi
Przecież ja to wiem - ale na tych schodach przecież stoi co najwyżej kilkadziesiąt jednostek. Na tej trybunie nikomu to nie przeszkadzało i nie będzie przeszkadzać. Nikt nie siedzi, nikt nikomu nie zasłania. Dlaczego nagle zaczyna to stanowić problem?!Czy naprawdę chcemy dążyć do wzorcowego modelu - nikt nie stoi, nikt nie przeklina, nikt nie dopinguje?

A może Klub jeszcze w ogóle istnieje właśnie dzięki temu kibicowi, który dostanie teraz zakaz stadionowy za ...stanie na schodach?

PS. Jesteś pewien, że w tych "cywilizowanych" krajach na stadionach nikt nie zajmuje schodów..? Nie mówię tu o Anglii, przed którą się mocno bronimy.

Piostar #4707429 03/06/2011 23:43
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A może Klub jeszcze w ogóle istnieje właśnie dzięki temu kibicowi, który dostanie teraz zakaz stadionowy za ...stanie na schodach?
o kurczaczek crazy możesz rozwinąć myśl, bo aż mnie zaciekawiło grin

kazow #4707576 04/06/2011 00:18
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Skorpion BB
regulamin jest? no jest?
zlamany byl? no byl, to co sie dziwic?

nie zalebiam sie czy regulmin madry czy glupi

a swoja droga dlaczego ten koles siedzial na schodach a nie na krzeselku? dupa za ciezka? czy moze to w typie "wychownego na nalewkach" - a chu.uj nie sune sie bo ja tu rzadze?
za każde przekroczenie prędkości jako kierowca powinieneś dostać mandat, za przejście po drodze nie na pasach tak samo, tylko nie pisz mi, ze to co innego wink złamiesz kodeks drogowy to kara musi być

no ale ja o tym wiem, wiec jak dostaje mandat to biore go i nie placze bo doskonale wiem za co go dostalem i ponosze konsekwencje mojej decyzji zeby przekroczyc predkosc

jak regulamin glupi to go trzeba zmienic a nie plakac, denerwuje mnei ludzie ktorzy akceptuja regulamin (kupujac bilet) a potem go lamia i placza wielce

pewnego piekjnego dnia kociol moze sobie zdecydowac ze nie podoba im sie np polskie prawo ze nei wolno wbijac siekiery ludziom w plecy..no i dla zasady beda ...no przejaskrawione ale prawo jest prawo
jak będzie ograniczenie 60 a Ty pojedziesz 70 i dostaniesz 3 tysiaki mandatu i zakaz prowadzenia auta na 3 lata to również przyjmiesz i będziesz mówił, ze zasłużyłeś bo przecież złamałeś zakaz laugh zresztą naprawdę uważasz, ze siedzenie na takich schodach to wielki kłopot. W razie paniki na stadionie ludzie pewnie by się tratowali aby jak najszybciej tymi schodami wybiec wink a tu kilka osób niby blokuje drogę ewakuacyjną. No dajmy spokój z takim czepianiem się.

Piostar #4707696 04/06/2011 00:42
I see dead people
I see dead people
Wciąż się tu pałujecie nad niedolą kibola?
laugh

[T]-error #4707888 04/06/2011 01:23
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [T
-error]Wciąż się tu pałujecie nad niedolą kibola?
laugh

spieprzaj dziadu laugh

[Linked Image]

Piostar #4708614 04/06/2011 06:02
enthusiast
enthusiast
dlaczego ludzie stoją na schodach?? Bo kupili jakieś ch.. bilety i chcą lepiej widzieć...

wg. mnie nie powinno stać się na schodach, gdyż:

- wymogi bezpieczeństwa zabraniają tego.
- ludzie ci uniemożliwiają swobodne dostanie się np. do wc (inni nie mogą pójść po kiełbaski ;)), trzeba się przeciskać.
- zasłaniają innym widok na murawę.

tak samo z palaczami, albo zacząć egzekwować zakaz palenia (kamera robi zdjęcia i dopierdalać im grzywny) lub ewentualnie zrobić sektor dla palaczy i niech się tam wędzą smile

wg. mnie trzeba podnosić standardy, a nie tylko mówić, że to Polska i coś takiego u nas nie przejdzie...

T
old hand
old hand
T Offline
PS. Jesteś pewien, że w tych "cywilizowanych" krajach na stadionach nikt nie zajmuje schodów..?

Chcesz -> masz

Stade de la Mosson. Stoisz, a nawet wisisz crazy gdzie chcesz :

[Linked Image]

Stade de France. Na schodach kibice ogladaja mecz obok 'robocopow' z CRS :

[Linked Image]

Nie mówię tu o Anglii, przed którą się mocno bronimy.

Czemu nie ? W Anglii tez stoja na schodach wink :

[Linked Image]

Upton Park . Po lewej fani WHU stoja na drogach ewakuacyjnych .

@kazow - wykup loze VIP i po klopocie grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sebastijan
dlaczego ludzie stoją na schodach?? Bo kupili jakieś ch.. bilety i chcą lepiej widzieć...

- ludzie ci uniemożliwiają swobodne dostanie się np. do wc (inni nie mogą pójść po kiełbaski ;)), trzeba się przeciskać.

tak samo z palaczami, albo zacząć egzekwować zakaz palenia (kamera robi zdjęcia i dopierdalać im grzywny) lub ewentualnie zrobić sektor dla palaczy i niech się tam wędzą smile

wg. mnie trzeba podnosić standardy, a nie tylko mówić, że to Polska i coś takiego u nas nie przejdzie...

Później jeszcze kolczyki i barany siadać tam gdzie trzeba. Można krzyczeć goooool po bramce. Regulamin zezwoli na wstawanie z miejsca w czasie groźnego dośrodkowania.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline

A może tak? Napisz mejla do klubu, żeby wprowadzili program partnerski. I tutaj pojawia się wiele opcji. Klub udostępnia bezpłatna linię, np 799 z telefonów komórkowych, stwarzasz swój profil podając wszystkie dane wraz z numerem telefonu. Reszta zależy jedynie od inwencji. Ale na początek mogą być dwie opcje:
1) donos telefoniczny - Sebastijan: "dzień dobry, chciałbym zgłosić, że między sektorem D, a E na wysokości rzędu 13 stoi pan, który zasłania mi widok, natomiast dwa rzędy wyżej dwóch osobników gatunku homo sapiens pali papierosy" telefonistka: "dzień dobry, dziękujemy za zgłoszenie, pracownicy monitoringu sprawdzą to niezwłocznie. Za osobę stojącą dostaje Pan 20 punktów PPP (picnic partner points), natomiast za dwóch palaczy tytoniu 2x 10 punktów, chyba że okaże się, że to nie tytoń, a marihuana. Wtedy na Pańskie konto zostanie przelane 2x25 punktów. W takim razie zarobił już Pan 40, a może nawet 70 punktów!Przypominam również że zaledwie 10 punktów brakuje Panu do odebrania zestawu kiełbaska+ cola, tak więc proszę mieć oczy dookoła głowy, a może już niebawem będzie dane Panu spałaszować pyszną kiełbaskę z mikrofalówki. Gratuluję. Życzę miłego oglądania meczu".
2) dokumentacja - fotki palaczy, stojących na przejściach, nagrywanie osób przeklinających, by później można to było odczytać z ruchu warg i wlepić zakaz. W takim wypadku jeszcze więcej PPP można zarobić + prowizja 10% od sumy grzywny.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline

albo Ci ktos obiecal awans za zaslugi na forum wink albo co gorsza tak myslisz czyli konkretnie Ci odjeb...... smirk

wymogi bezpieczenstwa w kazdej dziedzinie zycia sa naginane wlasnie po to zeby nie wkladac ludzi w oprawione ramki !!!
MPK tez ma pewne limity osob ktore moze zabierac z przystanku a mimo tego autobusy i tramwaje jezdza tak naladowane jakby lada chwila mialy jebn.... tylko po to zeby nie zostawic polowy pasazerow na przystanku i narazic na spoznienie do pracy, zony, kochanki etc...

Dzisiaj swiat zmierza do tego zeby na wszystko byl regulamin i wszystko odbywalo sie wedlug jakis popieprzonych zasad mad
Niedlugo bedziesz bral instrukcje obslugi klapy klozetowej zeby podnosic standard jak to piszesz tylko uwazaj zeby zawsze zdarzyc zanim bedzie za pozno grin

Dosyc kazdego dnia mam konwenansow i tych wszystkich baranow chodzacych jak po sznurku w swiecie gdzie juz nie trzeba myslec bo wszystko mozesz kupic nawet to zeby ktos za Ciebie myslal ...
Dlatego stadion jest dla mnie odskocznia i chwila relaksu !!
A jak ktos chce szukac wyzszej pierdolencji to niech idzie do teatru a nie na mecz, tam znajdzie cos dla siebie...

Inzaghi78 #4708638 04/06/2011 13:22
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Inzaghi78
albo Ci ktos obiecal awans za zaslugi na forum wink albo co gorsza tak myslisz czyli konkretnie Ci odjeb...... smirk

to administrator jedzie na multi imo wink

z powagą żal to komentować..

Piostar #4708643 04/06/2011 14:01
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Sebastjan, ja bym wiecej zrobil.
Zakazalbym sie ruszac przez caly czas trwania imprezy, po golu kto wstanie z miejsca to od razu zakaz stadionowy, bo nie dosc ze zaslania widok na murawe to jeszcze przypadkiem spadnie na dol i bedzie tragedia.
Na stadionie powinno byc jak w teatrze.
Gratulacje piwo

Piostar #4708663 04/06/2011 14:36
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ja też tego kurwa nie pojmuje: mówią takiemu nie siadaj a ten idiota siada.
Wybuduj sobie własny stadion to możesz i dupą na chorągiewkach siadać a póki jesteś u kogoś to musisz się dostosować jak nie to wypad.

Inzaghi78 #4708688 04/06/2011 15:16
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Inzaghi78
Dosyc kazdego dnia mam konwenansow i tych wszystkich baranow chodzacych jak po sznurku w swiecie gdzie juz nie trzeba myslec bo wszystko mozesz kupic nawet to zeby ktos za Ciebie myslal ...
Dlatego stadion jest dla mnie odskocznia i chwila relaksu !!
A jak ktos chce szukac wyzszej pierdolencji to niech idzie do teatru a nie na mecz, tam znajdzie cos dla siebie...

dobrze powiedziane piwo

Piostar #4708698 04/06/2011 15:27
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na tych slynnych juz stadionowych schodach stoją ci speudostewardzi.
Ostatnio na meczu na schodach stała kobieta steward z torebka lezaca na schodach miedzy nogami.
Hehe.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Self-Confident
Ja też tego kurwa nie pojmuje: mówią takiemu nie siadaj a ten idiota siada.
Wybuduj sobie własny stadion to możesz i dupą na chorągiewkach siadać a póki jesteś u kogoś to musisz się dostosować jak nie to wypad.
Ja na stadionie Lecha jestem u siebie. To prędzej Rutkowski jest na moim stadionie (notabene - miejskim). Ja byłem na nim 10 lat temu i będę za następne 30. Rutkowskiego - nie, bo mu się znudzi i opierdoli klub prędzej czy później.

Piostar #4708702 04/06/2011 15:31
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Stadion wybudowała miasto za moje siano. A sam jestem największym sponsorem klubu od x lat (jako kibic).

Jarzysz to Panie Confident?

Strona 37 z 44 1 2 35 36 37 38 39 43 44

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 1,551 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,646
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026