|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[a]domaitis znowu pierwszy 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
[a]domaitis znowu pierwszy  o co chodzi  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[a]domaitis znowu pierwszy  o co chodzi  ? O pierwszy post w temacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no jak ktoś siedzi przed kompem 24/7 to nie dziwne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Argentyna na dziś?? myślę że jak najbardziej  po przegranym meczu z Nigerią chyba będą chcieli zmazać plamę ? wiem że to nie pierwszy garnitur ale myślę że na naszych kopaczy wystarczy ten skład którym obecnie dysponuje trener Batista
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
O pierwszy post w temacie i co to daje ?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
O pierwszy post w temacie i co to daje ? frajdę ?
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
no jak ktoś siedzi przed kompem 24/7 to nie dziwne tematy sa otwierane o pewnych porach, jak zwykle chcesz blysnac, jak zwykle ci nie wychodzi...
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Wisła Pł.-Pelikan Łowicz
3 mecz z rzedu przegrany u siebie przez gospodarzy? Nafciarze walcza o awans, Łowiczanie praktycznie pewni utrzymania
@1.4 mix
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]Wisła Pł.-Pelikan Łowicz
3 mecz z rzedu przegrany u siebie przez gospodarzy? Nafciarze walcza o awans, Łowiczanie praktycznie pewni utrzymania
@1.4 mix no niby tak, ale pojawia się mało "ale" Pelikan od 9 spotkań nie przegrał w II lidze wschodniej. A Wisła nieźle kaleczy ostatnie mecze u siebie :>
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
domaitis]Wisła Pł.-Pelikan Łowicz
@1.4 mix ja daje z 2 ligi kilka spotkań może do czegoś się przekonasz  Wigry - Resovia 1 Tychy - Grudziadz 1 Jarota - Zawisza 2 Bałtyk - Sosnowiec 1 Raków - Chojnice X Wągrowiec - Zdzieszowice X
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Argentyna na dziś?? myślę że jak najbardziej  po przegranym meczu z Nigerią chyba będą chcieli zmazać plamę ? wiem że to nie pierwszy garnitur ale myślę że na naszych kopaczy wystarczy ten skład którym obecnie dysponuje trener Batista ten sklad to zbieranina U-25 ( tak przynajmniej wyczytalem). Ja bym tutaj sklanial sie ku Polsce  Nasz sklad wcale nie taki zły
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ja qrwa dobrze widze? Polska-Argentyna na argentyne 2.16 w BF? jest cos o czym nie wiem a warto wiedziec? w skladzie Argentyny sami oldboje a moze dzieci do lat 16?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Argentyna na dziś?? myślę że jak najbardziej  po przegranym meczu z Nigerią chyba będą chcieli zmazać plamę ? wiem że to nie pierwszy garnitur ale myślę że na naszych kopaczy wystarczy ten skład którym obecnie dysponuje trener Batista ten sklad to zbieranina U-25 ( tak przynajmniej wyczytalem). Ja bym tutaj sklanial sie ku Polsce  Nasz sklad wcale nie taki zły aha mam odpowiedz  ale argentina u25 to i tak powinna nam wpierdolic, drugi sklad grecji o maly wlos z nami wygral 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ARGENTYNA : Bramkarze: Oscar Ustari (Getafe CF), Nicolas Navarro (Argentinos Juniors)
Obrońcy: Marcos Angeleri (Sunderland FC), Ezequiel Garay (Real Madryt), Nicolas Otamendi (FC Porto), Federico Fazio (Sevilla FC), Pablo Zabaleta (Manchester City)
Pomocnicy: Fernando Belluschi (FC Porto), Alejandro Cabral (Legia Warszawa), Diego Perotti (Sevilla FC), Nicolas Bertolo (Real Saragossa), Facundo Bertoglio (Dynamo Kijów)
Napastnicy: Jonathan Cristaldo (Metalist Charków), Nicolas Gaitan (Benfica Lizbona), Pablo Piatti (UD Almeria), Marco Ruben (Villarreal CF), Franco Jara (Benfica Lizbona), Mauro Boselli (Genoa CF)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kadra Argentyny na mecze z Nigerią i Polską: Bramkarze: Oscar Ustari (Getafe CF), Nicolas Navarro (Argentinos Juniors) Obrońcy: Marcos Angeleri (Sunderland FC), Ezequiel Garay (Real Madryt), Nicolas Otamendi (FC Porto), Federico Fazio (Sevilla FC), Pablo Zabaleta (Manchester City) Pomocnicy: Fernando Belluschi (FC Porto), Alejandro Cabral (Legia Warszawa), Diego Perotti (Sevilla FC), Nicolas Bertolo (Real Saragossa), Facundo Bertoglio (Dynamo Kijów) Napastnicy: Jonathan Cristaldo (Metalist Charków), Nicolas Gaitan (Benfica Lizbona), Pablo Piatti (UD Almeria), Marco Ruben (Villarreal CF), Franco Jara (Benfica Lizbona), Mauro Boselli (Genoa CF)  nie ma co grac argentiny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska (4-2-3-1): Szczęsny - Wawrzyniak, Jodłowiec, Wojtkowiak, Piszczek - Dudka, Murawski - Grosicki, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski Argentyna (4-2-3-1): Gabbarini - Insua, Garay, Fazio, Zabaleta - Bolatti, A.Costa - Perotti, Belluschi, Gaitan - Boselli Dlatego mowie warto uderzyc w Polske 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|