|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Argentyna nas powiezie zupełnie nie podzielam waszego Huraoptymizmu O ten post wam chodziło?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strach sie bac jakby nasi zagrali z Lichtensztajnem  nie odwazyliby sie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
huge wyglada jakbys wylosowal bilety na Polsce na EURO i chcial opchnac ze sporym zyskiem  A propos, wlasnie na priva z BA dostalem taki email: "hi mate, just posting to people online on the forum, i am from poland and i have euro tickets to sell, for 4 group games, quarter finals and semis both in Poland and the Ukraine, due to me not being able to go to all the games i am selling them for the prices i bought them if interested answer me or write on msn [email protected]" szuka frajerow :), Polak, ma bilety na 4 mecze grupowe, cwierfinaly i polfinaly :), pewnie jakiegos frajera znajdzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. Argentyna normalnie turystyka globalna. To jakiś pogrzeb futbolu. Ich trener zamiast się przygotowywać do Misrzostw Ameryki Płd. to się pałęta po świecie. A te grajki, to w ogóle jakby każdy z innej planety i nawet nie wiem czy mówią tym samym językiem. Nasi też raczej furory nie zrobili, ale trochę byli lepsi. Ogólnie emocje jakby Fibak gral z innym weteranem w oldbojach.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. zeby Smuda nie wylecial
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. zeby Smuda nie wylecial wlasnie chyba po to zeby dac szanse smudzie na pozostanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. Argentyna normalnie turystyka globalna. To jakiś pogrzeb futbolu. Ich trener zamiast się przygotowywać do Misrzostw Ameryki Płd. to się pałęta po świecie. A te grajki, to w ogóle jakby każdy z innej planety i nawet nie wiem czy mówią tym samym językiem. Nasi też raczej furory nie zrobili, ale trochę byli lepsi. Ogólnie emocje jakby Fibak gral z innym weteranem w oldbojach. ty lepiej poszukaj ile zwiazek argentynski skasował za taki wyjazd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. Argentyna normalnie turystyka globalna. To jakiś pogrzeb futbolu. Ich trener zamiast się przygotowywać do Misrzostw Ameryki Płd. to się pałęta po świecie. A te grajki, to w ogóle jakby każdy z innej planety i nawet nie wiem czy mówią tym samym językiem. Nasi też raczej furory nie zrobili, ale trochę byli lepsi. Ogólnie emocje jakby Fibak gral z innym weteranem w oldbojach. ty lepiej poszukaj ile zwiazek argentynski skasował za taki wyjazd podobno 230 tys $
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. Argentyna normalnie turystyka globalna. To jakiś pogrzeb futbolu. Ich trener zamiast się przygotowywać do Misrzostw Ameryki Płd. to się pałęta po świecie. A te grajki, to w ogóle jakby każdy z innej planety i nawet nie wiem czy mówią tym samym językiem. Nasi też raczej furory nie zrobili, ale trochę byli lepsi. Ogólnie emocje jakby Fibak gral z innym weteranem w oldbojach. ty lepiej poszukaj ile zwiazek argentynski skasował za taki wyjazd podobno 230 tys $ też ładna sumka, za grę z pierwszym składem podobno 1,5 mln $
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nooo i prawie 500 tys skasowane wszyscy w argentnie sa happy gracze ze mogli zadebiutować, pozwiedzać związek ze troche dorobil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem po co są takie mecze rozgrywane. Argentyna normalnie turystyka globalna. To jakiś pogrzeb futbolu. Ich trener zamiast się przygotowywać do Misrzostw Ameryki Płd. to się pałęta po świecie. A te grajki, to w ogóle jakby każdy z innej planety i nawet nie wiem czy mówią tym samym językiem. Nasi też raczej furory nie zrobili, ale trochę byli lepsi. Ogólnie emocje jakby Fibak gral z innym weteranem w oldbojach. ty lepiej poszukaj ile zwiazek argentynski skasował za taki wyjazd podobno 230 tys $ też ładna sumka, za grę z pierwszym składem podobno 1,5 mln $ a mecz francja to zarobek dla tych drugich jedynie 370 tys ojro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj też ładnie Hiszpanie Amerykańców skasowali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nooo i prawie 500 tys skasowane wszyscy w argentnie sa happy gracze ze mogli zadebiutować, pozwiedzać związek ze troche dorobil nie zarobili zawiele po za mecz z nigeria zarobili nie cale 150 tys$ a podobno sami oplacali hotele przeloty i pozostale pierdoly zwiazane z tym wypadem, zreszta mysle ze argentyna wlanie za sprawa tego selekcjonera ktory pobiera za kazdy mecz 5 % wynagrodzenie coraz czesniej bedzie rozmieniac sie na drobne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha i jeszcze jedna ciekawostka przy podpisaniu kontraktu argentynski zwiazek za kazdy wygrany mecz placi temu pajacowi 75 tys $
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Witam Panowie mam takie pytanko:
przy rownej ilosci punktow druzyny A i druzyny B w tabeli przy czym ze druzyna a wygrala u siebie 3:1 a druzyna B wygrala u siebie 2:0 kto bedzie mial na koniec 1 miejssce?
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Witam Panowie mam takie pytanko:
przy rownej ilosci punktow druzyny A i druzyny B w tabeli przy czym ze druzyna a wygrala u siebie 3:1 a druzyna B wygrala u siebie 2:0 kto bedzie mial na koniec 1 miejssce? liczą sie najpierw bezposrednie mecze a nie bramki?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A Argentyna "C" podczas tego tournee to z kim gra następny mecz/mecze? Bo zapowiadaja się kolejne piekne "kąski" bukmacherskie... Ja wprazdwie bralem tylko DNB, ale ktoś kto brał czysta Polskę, to się pieknie nachapał 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Oni jeszcze chyba z Albanią mają grać. Tu mimo wszystko jednak bym nie zaryzykował 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oni jeszcze chyba z Albanią mają grać. Tu mimo wszystko jednak bym nie zaryzykował  z albania warto zagrac +3.5 albanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Anglia  Francja  1000 złotych  Nie ma to jak wrócić po weekendzie i sprawdzić zakłady...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|