|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. no ja nie mowie ze to jakis kelner tylko czy jest w stanie wygrac z roddickiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. Wydaję mi się,że Verdasco go zabiega po korcie...z Mahutem i Nalbim po mistrzowsku zagrał. Roddick 1.40? śmieszny ten kurs...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra ktoś Begu z czelka w Marsylli wygląda ładnie kursik 1,45 zadowalający 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic-Petzschner Hantuchova-Riske Safarova-Zhang S Monfils-Mayer F. Mattek-Barthel dziejsza oferta superfortuny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. Wydaję mi się,że Verdasco go zabiega po korcie...z Mahutem i Nalbim po mistrzowsku zagrał. Roddick 1.40? śmieszny ten kurs... był gdzieś stream do meczu z Nalba?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic-Petzschner Hantuchova-Riske Safarova-Zhang S Monfils-Mayer F. Mattek-Barthel dziejsza oferta superfortuny noo w tym moje 2 dogi  Zhang  Barthel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. Wydaję mi się,że Verdasco go zabiega po korcie...z Mahutem i Nalbim po mistrzowsku zagrał. Roddick 1.40? śmieszny ten kurs... roddick olal french open i sie przygotowywal na trawe raczej nie da sie zabiegac... z reszta co to znaczy zabiega co on jakis junior bez wytrzymalosci?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. Wydaję mi się,że Verdasco go zabiega po korcie...z Mahutem i Nalbim po mistrzowsku zagrał. Roddick 1.40? śmieszny ten kurs... roddick olal french open i sie przygotowywal na trawe raczej nie da sie zabiegac... z reszta co to znaczy zabiega co on jakis junior bez wytrzymalosci? Grajek a co ty mozesz wiedzieć jak ty masz 392 posty 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Roddick to nie Mahut. troszkę inny poziom, mimo wszystko. poza tym zabiegać się nie da, przecież to nie emeryt 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Raonic-Petzschner Hantuchova-Riske Safarova-Zhang S Monfils-Mayer F. Mattek-Barthel dziejsza oferta superfortuny noo w tym moje 2 dogi  Zhang  Barthel  Witam. Żartujesz z tą Zhang mam nadzieję? Tóż to bidota straszna, wczorajszy mecz z Govortsovą bez komentarza...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zabiega to raczej nie, ponieważ ileż te mecze Roddicka trwają na trawie. Tutaj szybko wszystko leci.
Czy jest w stanie wygrać, jak najbardziej. Moim zdaniem nieco mały kurs na Roddicka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raonic-Petzschner Hantuchova-Riske Safarova-Zhang S Monfils-Mayer F. Mattek-Barthel dziejsza oferta superfortuny noo w tym moje 2 dogi  Zhang  Barthel  Witam. Żartujesz z tą Zhang mam nadzieję? Tóż to bidota straszna, wczorajszy mecz z Govortsovą bez komentarza... Powiedz mi jak mam żartowąć jak Safarova do tej pory grała tutaj taką padake że hej. W obu meczach przegrała pierwszy set po fatalnej grze, potem rywalki odpuszczały, jej troche lepsza gra i wymęczyła.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pio a co byś polecił na dziś?  bo tak naprawdę na tym etapie to każdy z każdym jest w stanie wygrać, to już nie pierwsza czy druga runda..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Murray A  Ivanovic  Monfils  Hantuchova  co myslicie ? : )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray A  Ivanovic  Monfils  Hantuchova  co myslicie ? : ) PRO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabiega to raczej nie, ponieważ ileż te mecze Roddicka trwają na trawie. Tutaj szybko wszystko leci.
Czy jest w stanie wygrać, jak najbardziej. Moim zdaniem nieco mały kurs na Roddicka.  w takim meczu mając do wyboru 1.40 a 2.75 to albo odpuścić,albo lekko Verdiego zagrać...ewentualnie HC
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
sadzicie ze roddick bedzie mial jakies problemy z verdasco? ferrnando rraczej nie przepada za trawa Witam. Fena wcale nie taki ogórek na tej trawie, kilka ciekawych meczy miał. ale mimo wszystko Roddick jeszcze bardzo dobrze przygotowany i powinien go łyknąć nawet 2-0 ... a co o Raonicu myślicie zwykłym albo 2-0 ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Raonic-Petzschner Hantuchova-Riske Safarova-Zhang S Monfils-Mayer F. Mattek-Barthel dziejsza oferta superfortuny noo w tym moje 2 dogi  Zhang  Barthel  Witam. Żartujesz z tą Zhang mam nadzieję? Tóż to bidota straszna, wczorajszy mecz z Govortsovą bez komentarza... Powiedz mi jak mam żartowąć jak Safarova do tej pory grała tutaj taką padake że hej. W obu meczach przegrała pierwszy set po fatalnej grze, potem rywalki odpuszczały, jej troche lepsza gra i wymęczyła. Kropa nieporównywalny poziom Zhang - Safarovic. Wczoraj Krajicek całkiem przyzwoicie, a co robiła Govortsova pewnie widziałeś.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Murray A  Ivanovic  Monfils  Hantuchova  co myslicie ? : ) PRO  ] Murray raczej nie... lepiej hc +4,5 Cilic... wczoraj gdyby Tipsa miał chłodną głowę to by seta spokojnie ugrał a mógł i nawet to wygrać...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ogólnie to nie widziałem w tym tygodniu ani jednego spotkania, dopiero przyswajam wyniki i dane  Może Raonic nieociosany, niby Niemiec to spryciarz ale też frajer jakich mało. Może Troicki, ponoć Berdych bardzo blado wypadł z Hernychem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|