|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Spójrz 2 posty wyżej - chodzi nam o buki gdzie możesz zlecić wypłatę na MB nie używając wcześniej tej formy płatności do wpłaty."
moze byc problem ze znalezieniem takiego buka, a i tamten kolega nie napisal, ze nigdy nie wplacal do b365 przez MB, takze pewnie wplacal kiedys i przez to mial mozliwosc wyplaty na MB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak to się da wypłacać jak się wygrało w jakimś darmowym turku w pokera czy ze spinów w kasynie nie robiąc wcześniej depo.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Dokladnie royalflush, czasami az nie chce mi sie odpowiadac na niektore posty, mechanizm jest prosty wplacasz jedna metoda wyplacasz ta sama, przy paysafecard na konto bankowe a nie MB, to sa proste regulacje prawne ze takie firmy nie moga wyplacac inna metoda poniewaz moze to byc pranie pieniedzy. Jesli sie komus udalo w brytyjskiej firmie wplacic z karty czy paysafecard i wyplacil na MB to najwyrazniej byla to pomylka procownika z payment/fraud ktory zatwierdza te transakcje Oczywiscie jest jeszcze taka opcja ze dla 'wtapiaczy' czyli klientow VIP moga sobie na to pozwolic poniewaz klient VIP wplacil np. MB 30k karta 25k - wyplacil na MB 2k no to tu prosta matematyka czy mozna mu pozwolic wyplacic jeszcze cos na MB 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Gram w wielu bukach i wpłacałem kaskę przez MB i przez Neteler a teraz tylko Paysafe lub Ukash a wypłata dalej na MB albo netka nie ma żadnego problemu
|
|
|
|
|
|
|
Jak rozumiem raczej dokladasz do interesu? Jakie to buki?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie musi dokladac do interesu jesli dana metoda wyplaty jest odblokowana (wplata ta metoda)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to w Bwin też jest tak że wpłacając MB/Neteller możesz sobie wypłacić np na kartę i odwrotnie Ale tu ktoś chyba pytał o wypłatę na MB nie używając wcześniej tych metod  to po depozycie tak nie ma, chyba że przelew 24 i konto bankowe ew wpłacić sobie na mb i dokonywać wpłat jedno drogowych jak np przelew 24 czy wpłata, poczcie czy przez kolegę w UK, wtedy wyślą na MB no bo gdzie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sobie na mb i dokonywać wpłat jedno drogowych jak np przelew 24 czy wpłata, poczcie czy przez kolegę w UK, wtedy wyślą na MB no bo gdzie? o to chodzi, ze wtedy tylko na swoje konto bankowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W takim razie Bwin powinien wypłacić na mb Niejednokrotnie składałem z Netka i MB a wygrane wypłacałem na kartę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W bet 365 przykładowo jak wpłacałem przez mb a chciałem wypłacić na kartę to mi sugerowali złożyć minimalny depo i potem zlecać, tak samo betclic, więc to tylko kwestia systemu u buka, departament finansowy sprawdza czy się $ zgadza i puszczają przelew.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nie musi dokladac do interesu jesli dana metoda wyplaty jest odblokowana (wplata ta metoda) To samo w Gamebookers, raz tylko wpłata weryfikująca przez moneybookers a później ukash i paysafecard, wypłaty na mb, konto na plusie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
www.hotspotshield.com [ hotspotshield.com] reklamy, ale to idzie przezyc wazne , ze darmowy ale daje ip z USA testowal to ktos grajac u bukow lub pokera np na PokerStars no i co z logowaniem na MB Neteller ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja kiedyś używałem tego do obejścia jednodniowego bana na pewnej grze i potrafiło wywalać do pierwotnego ip
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
www.hotspotshield.com [ hotspotshield.com] reklamy, ale to idzie przezyc wazne , ze darmowy ale daje ip z USA testowal to ktos grajac u bukow lub pokera np na PokerStars no i co z logowaniem na MB Neteller ? Darmowe, więc siłą rzeczy gówniane. MB z miejsca Cię zablokuje. Na Betfair się przez to nie zalogujesz.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Podpisał Nasz Wielki Wódz czy jeszcze się ociąga? Obserwuje ktoś?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poza tym ip z USA już na dzień dobry jest kiepkie. Lepiej zostać z polskim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Darmowa to moze byc skrzynka email, ale nie porzadny vpn.. Tyle w temacie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|