szukam piosenki czesto leci na mtv, elektro, na teledysku sceny z jakiegos sunrise albo innej duzej imprezy, plus do tego ciekawy kobiecy wokal cos w stylu music is ma excstasy ale moge sie mylic
Panowie możecie polecić (przypomnieć) jakieś mocne motywy dźwiękowe z filmów takie które zapadają w pamięć? Dla mnie oczywiście: Motyw z filmu Dług Michała Urbaniaka -genialne Requiem for a dream - każdy zna
Poszukuję piosenki, z połowy lat 90 (94,95,96) która była dosyć popularna na Polsacie. Nie jestem pewien czy to było Disco Polo, czy też może jakiś Dance, jak to kiedyś nazywali, ale wiem, że na teledysku są przez spory czas dwie kobitki non-stop machające tyłkiem, jedna chyba w niebieskim a druga w czerwonym.
Panowie możecie polecić (przypomnieć) jakieś mocne motywy dźwiękowe z filmów takie które zapadają w pamięć? Dla mnie oczywiście: Motyw z filmu Dług Michała Urbaniaka -genialne Requiem for a dream - każdy zna
szukam piosenki czesto leci na mtv i vh1, elektro, na teledysku sceny z jakiegos sunrise albo innej duzej imprezy, plus do tego ciekawy kobiecy wokal cos w stylu music is ma excstasy ale moge sie mylic
slowa w kawalku to napewno sensation, music is my... i to jedyne slowa w calym kawalku, na teledysku goscie tancza machajac nogami i generalnie wiekszosc teledysku to sceny z duzej imprezy typu sunrise
No stary znam klasyke DP ale za mało podpowiedzi. chociaż dwa słowa piosenki daj
Problem w tym, że kompletnie nie pamiętam nuty, ale im bardziej o tym myślę tym bardziej się przekonuję, że to chyba nie było disco polo, tylko swego radzaju wczesne, polskie dance.
Teledysk dosyć mocno się rzucał w oczy bo obie Panie bardzo solidnie świeciły pupami, szczególnie jedna która non-stop podnosiła odzienie do góry
No stary znam klasyke DP ale za mało podpowiedzi. chociaż dwa słowa piosenki daj
Problem w tym, że kompletnie nie pamiętam nuty, ale im bardziej o tym myślę tym bardziej się przekonuję, że to chyba nie było disco polo, tylko swego radzaju wczesne, polskie dance.
Teledysk dosyć mocno się rzucał w oczy bo obie Panie bardzo solidnie świeciły pupami, szczególnie jedna która non-stop podnosiła odzienie do góry
Pozdrawiam,
SLAV
poszukaj w takich zespolach jak D-Bomb, tylko to mi przychodzi do glowy poki co
Pozdrawiam,
SLAV
poszukaj w takich zespolach jak D-Bomb, tylko to mi przychodzi do glowy poki co
Hej Dziabor,
Dzięki za wskazówkę, wygląda na to, że to rzeczywiście było D-Bomb, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć ich starych teledysków a co za tym idzie, nie jestem w stanie potwierdzić Twojej teorii.
szukam piosenki czesto leci na mtv i vh1, elektro, na teledysku sceny z jakiegos sunrise albo innej duzej imprezy, plus do tego ciekawy kobiecy wokal cos w stylu music is ma excstasy ale moge sie mylic
slowa w kawalku to napewno sensation, music is my... i to jedyne slowa w calym kawalku, na teledysku goscie tancza machajac nogami i generalnie wiekszosc teledysku to sceny z duzej imprezy typu sunrise
znalazlem
troche pokrecilem ale udalo mi sie w koncu do tego dojsc
ostatnio ktos wrzucal naa forum tutaj link do serwisu vimeo, do kawalka dubstepowego, w teledysku dwie wytatuowane lesbijki, kojarzy ktos?, albo wie gdzie znajde link?