|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra ok platny, ale ustawienia jak teraz programem nie recznie, cholerny netbook hp z programem hp connection manager (nie moge lub nie mozna ustawic polaczenia recznie?!) jakies linki ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dobra ok platny, ale ustawienia jak teraz programem nie recznie, cholerny netbook hp z programem hp connection manager (nie moge lub nie mozna ustawic polaczenia recznie?!) jakies linki ? A co za problem odinstalować to dziadostwo ? Ja też mam hp i przez pierwsze dwie godziny po zakupie odinstalowywałem ten szmelc który hp poinstalowało ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra ok platny, ale ustawienia jak teraz programem nie recznie, cholerny netbook hp z programem hp connection manager (nie moge lub nie mozna ustawic polaczenia recznie?!) jakies linki ? A co za problem odinstalować to dziadostwo ? Ja też mam hp i przez pierwsze dwie godziny po zakupie odinstalowywałem ten szmelc który hp poinstalowało ... masz z modemem w srodku ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Expekt zablokował Bingo ze względu na "geograficzne położenie"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Expekt zablokował Bingo ze względu na "geograficzne położenie" nie panikuj, sprawdź! "Produkt gier Bingo zostal czasowo wylaczony, ze wzgledu na prace techniczne. Chcemy usprawnic jego dzialanie, dlatego prosimy o wyrozumialosc. Bingo zostanie przywrocone najszybciej jak to tylko mozliwe."
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dokladnie, wszedlem na Live Czat i zostalem zapewniony ze nie jest to koniec grania, tylko aktualizacja oprogramowania.. Takze zero paniki!! Wszystko bedzie smigalo...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Malo tego...pokusilem sie tez o ustosunkowanie sie do nowej ustawy hazardowej, wymyslonej przez Pana filozofa Kaplice...ktory ma zamiar zbanowac pokera, bo to gra losowa..lol.. Niemniej OD Expekt uzyskalem taki oto email: " Szanowny Panie Dziekujemy za kontakt z nami w tej kwestii. Chcielibysmy zapewnic, iz Expekt dziala na podstawie wydanych przez Lotteries and Gaming Authority na Malcie licencji, pozwalajacych na oferowanie zakladow i gier w Internecie. Polska jeszcze nie dopasowala swojego prawa regulujacego zaklady sportowe i gry w Internecie do wymogow Unii Europejskiej. Dlatego Expekt swiadczy uslugi zakladow i gier internetowych w oparciu o obecne licencje. Expekt bedzie nadal oferowal swoje uslugi na polskim rynku. Srodki pieniezne graczy w naszym serwisie sa bezpieczne, a ich dostep do kont pozostaje taki, jak dotychczas, bez zadnych zmian. Prawa naszych klientow sa chronione zgodnie z regulacjami Malta Lotteries and Gaming Authority. Malta jest czlonkiem Unii Europejskiej. W razie jakichkolwiek pytan prosimy o ponowny kontakt. Pozdrawiam Malgorzata Maj Biuro Obslugi Klienta www.expekt.com [ expekt.com] Mangas Gaming Malta Limited"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie, wszedlem na Live Czat i zostalem zapewniony ze nie jest to koniec grania, tylko aktualizacja oprogramowania.. Takze zero paniki!! Wszystko bedzie smigalo... Słuchajcie kolegę piko1981 jako przedstawiciela firmy Exp ekt, Betclic (i trochę mniej bah). Sam chłopak nie może napisać, że jest pracownikiem od PR tych buków bo takie ma zadanie - działać "w ukryciu". Ale ja za niego napiszę - bo ja mogę pisać. Mam nadzieję, że piko1981 już wszystkich uspokoił. @piko miło, że wpadłes też do tego tematu a nie tylko siedzisz w temacie expa, betlic i ba h i "bezinteresowanie" odpowiadasz userom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Expekt zablokował Bingo ze względu na "geograficzne położenie" Boniek dalej wisi więc głowa do góry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Nie wiem czy to odpowiedni temat ale kto mi powie jak to jest z hazardem - z graniem przez internet w Danii? Czy są jakieś regulacje prawne?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Nielegalne, maja legalizowac w Danii
|
|
|
|
|
a.k.a. "sebolo no name"
|
|
a.k.a. "sebolo no name"
jak już dopytywał ktoś wcześniej - czy ta ustawa została przez Bronka w końcu podpisana?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na stronie podobno nie ma nic o podpisaniu, a czas ma chyba do piatku?
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma czas do piatku, podpisze w czwartek/piatek i wejdzie w sam raz od 1 lipca.
|
|
|
|
|
|
|
Ma czas do piatku, podpisze w czwartek/piatek i wejdzie w sam raz od 1 lipca. żeby weszła 1 lipca to 16 czerwca musi ukazać się w DZ. U. taki drobny szczegół legislacyjny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ma czas do piatku, podpisze w czwartek/piatek i wejdzie w sam raz od 1 lipca. Nie wejdzie 1 lipca. Liczy się 14 dni od dnia publikacji w Dzienniku Ustaw. A ostatnio publikują z 3 tygodniowym poślizgiem. Co nie znaczy, że tak będzie i tym razem, ale na razie nie opublikowali jeszcze ustaw podpisanych 25 maja.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
popatrzcie na stronce, przykladowo ustawa uchwalona w kweietniu a podpisana w czerwcu wyslali to do brukseli pzed podpisem
|
|
|
|
|
|
|
Ma czas do piatku, podpisze w czwartek/piatek i wejdzie w sam raz od 1 lipca. Nie wejdzie 1 lipca. Liczy się 14 dni od dnia publikacji w Dzienniku Ustaw. A ostatnio publikują z 3 tygodniowym poślizgiem. Co nie znaczy, że tak będzie i tym razem, ale na razie nie opublikowali jeszcze ustaw podpisanych 25 maja. wystaczy z 2 tygodniowym i mamy 1 sierpnia 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|